Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: κι αλλος κωλοφαρδος...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν ειναι το θεμα αν το επιβραβευουμε η οχι....

Βλεπω εναν να μ@λ@κιζετε σε εναν ερημο δρομο.

Κανει την παπαρια του πεφτει ανωδυνα εξαιτιας του εξοπλισμου του και.....

Ανοιγετε ενα ποστ και του σερνουν τα οσα .....

Και αναρωτιεμε.... Ολοι πια τοσο νομιμοι ?????

Πανε με 60 στην εθνικη, δεν ξερουν τι θα πει 3η ταχυτητα στο σασμαν , ποτε δεν μπηκαν με τον οσο ακραιο τροπο νομιζει ο καθενας σε μια φουρκετα , ποτε δεν κανανε την μ@λ@κι@ αλλα κρατηθηκαν ορθιοι ????

Δεν ξερω ρε παιδια .... Η εικονα του συγκεκριμενου αναβατη κανοντας την οποια υπερβαση σε εναν ερημο δρομο , και που μετα το ατυχημα του σηκωθηκε ασφαλης λογο της φουλ προστασιας που φορουσε......

Σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να το συγκρινω με καποιες αλλες υπερβασεις της .... Ποσειδονος η της καντινας π.χ.

Προσωπικη γνωμη παντα....

Και πιστες δεν εχουμε ...... Καποτε να το καταλαβουμε !!!

stoubi, αν ντε και καλα θες να μαλακιστεις σε δημοσιο δρομο, βρισκεις μια στροφη με ορατοτητα και προς τις δυο κατευθηνσεις, καλη ποιοτητα ασφαλτου και φυσικα εξοδoυς flat σε περιπτωση που φυγεις με τα ματια οξω....και παλι επικινδυνο ειναι αλλα λεμε τωρα....κανεις οσες φορες θες πανω κατω και εχεις και μετρο συγκρισης την ιδια στροφη.

στην συγκεκριμενη περιπτωση στα δυο μετρα υπαρχουν βραχια και φυσικα δεν συζηταω για την μεγιστη κολοφαρδια του τυπου που μπηκε γκολ αναμεσα στα δυο δοκαρια-εκκλησακια...τα οποια βεβαια βρισκονται εκει για καποιον πολυ συγκεκριμενο λογο....o κυριουλης που ειδε ενα μηχανακι να ερχεται προς τα πανω του (οταν ανοιγεται ο τυπος για να μπει στην στροφη) τι φταιει;

Μαλακιες εχω κανει αρκετες και εγω, δεν λεω το αντιθετο...ουτε νομοταγης θα το παιξω ουτε πολιτικως ορθα σκεπτομενος αναβατης. Δεν ρισκαρω ποτε ομως, δοκιμαζοντας πραγματα στον δρομο που μπορει να βγουν, μπορει και οχι....

...να σε ρωτησω κατι; βλεποντας το video, θα εμπαινες σε αυτη την στροφη με τετοια ταχυτητα εισοδου;

Νεκρο Μελος Το avatar του/της monarxis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    εγω παλι τον παω με 1.000!!!!

δεν με ενδιαφερει τι πως γιατι,οτι εγινε εγινε!!!!

να ειναι καλα να βλεπει το βιντεο του!!!!!

και εγω γουσταρο γκαγκουριες

beer:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    stoubi, αν ντε και καλα θες να μαλακιστεις σε δημοσιο δρομο, βρισκεις μια στροφη με ορατοτητα και προς τις δυο κατευθηνσεις, καλη ποιοτητα ασφαλτου και φυσικα εξοδoυς flat σε περιπτωση που φυγεις με τα ματια οξω....και παλι επικινδυνο ειναι αλλα λεμε τωρα....κανεις οσες φορες θες πανω κατω και εχεις και μετρο συγκρισης την ιδια στροφη.

στην συγκεκριμενη περιπτωση στα δυο μετρα υπαρχουν βραχια και φυσικα δεν συζηταω για την μεγιστη κολοφαρδια του τυπου που μπηκε γκολ αναμεσα στα δυο δοκαρια-εκκλησακια...τα οποια βεβαια βρισκονται εκει για καποιον πολυ συγκεκριμενο λογο....o κυριουλης που ειδε ενα μηχανακι να ερχεται προς τα πανω του (οταν ανοιγεται ο τυπος για να μπει στην στροφη) τι φταιει;

Μαλακιες εχω κανει αρκετες και εγω, δεν λεω το αντιθετο...ουτε νομοταγης θα το παιξω ουτε πολιτικως ορθα σκεπτομενος αναβατης. Δεν ρισκαρω ποτε ομως, δοκιμαζοντας πραγματα στον δρομο που μπορει να βγουν, μπορει και οχι....

...να σε ρωτησω κατι; βλεποντας το video, θα εμπαινες σε αυτη την στροφη με τετοια ταχυτητα εισοδου;

Δεν ειναι το θεμα αν θα εμπαινα η οχι με αυτα τα κμ στην στροφη.........

Ειναι το θεμα οτι μπροστα σε αλλα βιντεο η πραγματικοτητες που εχουμε δει, πιστευω οτι για τον συγκεκριμενο αναβατη και την ατυχη στιγμη του, επεσε περισσοτερο κραξιμο απο το κανονικο.....
    Αυτα για να μην παρεξηγουμε...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Γι'αυτόν εδώ τι να πεις που έπεσε με 230 πάνω σε αυτοκίνητο..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Για ακομα μια φορα η λογοκρισια αυτου του φορουμ ανθιζει...αυτου του φορουμ που ΟΟΟΟΛΛΛΟΙΙΙ(οι περισσοτεροι δηλαδη )τα βαζουν και κρινουν και κραζουν τους αλητες τους παρανομους που τρεχουν...στους δημοσιους δρομους...χωρις κρανη ...χωρις προτασια...που μπορει να παρουν στο λαιμο τους αθωους ,παιδια,γριουλες ...κοτες ...και αυτοι οι ΟΟΟΟΛΛΛΟΙΙΙ ειναι συνυθως αυτοι που εχουν τη μουτσουνα τους φατσα καρτα στη κεντρικη σιλιδα του μοτο gr και με πολυ χαρη...ευθυνη ωριμοτητα και νομοτελεια μας επιδεικνυουν στο σεκτιον των φωτογραφιων το πρωτο,δευτερο,τριτι,τεταρτο ισως και πεμπτο μπουκαλι μπυρας που κατεβαζουν...ξερετε το γνωμικο...ο αναμαρτητος πρωτος...

λοιπον εγω ειμαι ο αναβατης ο ασυνειδητος που επεσα...

πρωτον επεσα γιατι πηγαινα να ντριφταρω αλλα δεν ειχα ζεστανει επαρκως τα λαστιχα...

δευτερον τις προηγουμενες φορες και τις επομενες που ξαναπερασα.... πηγαινα ακομη πιο γρηγορα δεν μπηκα με απειρα χιλιομετρα.... ουτε γλυστρησα λογο διαχωριστικης.......

τριτον κατι κραταει η πεντελη και μου αρεσει και αρκετα...

τεταρτον ειχα ορατοτητα και δεν ερχοταν αλλος απο το αντιθετο

πεμπτον δικη μου ειναι η ζωη οτι γουσταρω την κανω...

εκτον σιγα μην πεταχτει και κανας λοχος απο τα βραχια

εβδομον τρεχω και αλλου

ογδοον που καταλαβες ρε φιλε οτι το ανεβασα εγω το βιντεο μου λες???ιδεα δεν εχω ποιος το εχει ανεβασει...

ενατον οκ υπηρχαν βραχια και γκρεμος απο την αλλη... υπαρχουν πολλα σημεια που ειναι αρκετα ασφαλη???δε νομιζω.... και φυσικα οκ ρισκαρω οπως και παρα πολλοι φυσικα.αυτο μου αρεσει αυτο κανω....

thanx Maron !!! xexexe και τους υπολοιπους... που δεν ηταν εναντιον μου φυσικα....

χαιρετισματα ζοροπατρα
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
    Τι κάθεσαι και εξηγείς τους λόγους..

Εγώ ούτε σε έκραξα ούτε θα σε κράξω..

Το δικό σου κεφάλι πήγες να φας, όχι το δικό μου (όπως είπες κι εσύ με άλλα λόγια)..

Μόνο μη βασανίσεις κανα χριστιανό που πιθανόν τρομάξει..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

πρωτον επεσα γιατι πηγαινα να ντριφταρω αλλα δεν ειχα ζεστανει επαρκως τα λαστιχα...
    γεια χαρα σπατσακο, δεν θα ασχοληθω καθόλου με το γιατι ετρεχες και λοιπά... ουδείς αναμάρτητος άλλωστε!

ηθελα μονο να καταλαβω, πώς έπεσες! διοτη φαινεται να εχει μπλοκαρει ο πίσω ή έστω στην αρχη του ντριφτ να ζωγραφιζει την ασφαλτο και ξαφνικά να προσπαθει να προσπεράσει τον μπροστινό...

με κρυο λάστχο συνηθως φευγεις απο μπροστινό ή απο highside (όπου απαιτείται γκάζι- πραγμα τπ οποιο δεν χρησιμοποιουμε στο SM ντριφτ)

εντυπωσιακη προσπαθεια σωσηματος παντως!

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ..εγω λεω μπραβο Spazz,
    που εχεις τον καταληλο εξοπλισμο και δοκιμαζεις να ντριφταρεις σε αυτους τους κ@λ@δρομους..

ps.μην δινεις σημασια στους ξενερωτους του φορουμ...

edit: katana σε βλεπω ορεξατο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	χιοςbeer!!!.gif 
Προβολές:	87 
Μέγεθος:	38,6 KB 
ID:	91176
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

να σου εξηγησω...

ο τροχος δεν μπλοκαρε.... απλα ντριφταρει... δλδ.... οπως ξερεις.... ειναι σε φαση μπλοκαρω δεν μπλοκαρω.... ξερεις σε φαση που γυρναει καπως αργα .... επιτρεποντας στο μηχανακι να εχει μια πορεια κι οχι να φυγει στον αγυριστο εαν τον μπλοκαρα.επειδη ντριφταρει αφηνει την γραμμη πισω...

το θεμα ειναι οτι δεν ηταν πολυ ζεστα τα λαστιχα.... παραφευγει... μαγκωνει αποτομα και με στελνει απο την αλλη...

με το καινουριο μηχανακι να δεις τι σημαινει ντριφταρισμα....
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    .....................
    πεμπτον δικη μου ειναι η ζωη οτι γουσταρω την κανω...
    ....................

Πως ειπε ο Σολωμός να δεις...

"άκρα του τάφου... λογική"

... ή καπως ετσι τελος παντων...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ολοι κανουμε μαλ@@κιες και ολοι πεφτουμε, η κριτικη ειναι πολυ ευκολη οπως και το να ξεχναμε τα δικα μας λαθη. Δεν χρειαζοντε λοιπον ατακες και σχολια απο καμια πλευρα...!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ολοι κανουμε μαλ@@κιες και ολοι πεφτουμε, η κριτικη ειναι πολυ ευκολη οπως και το να ξεχναμε τα δικα μας λαθη. Δεν χρειαζοντε λοιπον ατακες και σχολια απο καμια πλευρα...!
    +636...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    εκτον σιγα μην πεταχτει και κανας λοχος απο τα βραχια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το φανταζομαι α λα Α.Μ.Α.Ν. να σκανε πισω απο κανα θαμνο..
    :rotflmao: :rotflmao:
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κι άλλος θανατος μοτοσικλετιστή στον Αγώνα Lisboa-Dakar.
    από H.A.Balafoutre στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 15:30
  2. κι άλλος πιγκουίνος
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 21:18
  3. κι άλλος πιγκουίνος
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 15:57
  4. Για το Γιώργο - κι άλλος τρόπος!..