κλείνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω πως κάτω από τέτοιες συνθήκες το ποσοστό αλκοολισμού είναι υψηλότατο!Όλο το βραδυ άντρες,γυναίκες,νέοι,νέες,είναι μ'ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι!
Αλλά μιλάμε ότι η βότκα τους είναι από τις καλύτερες βότκες στον κόσμο!Απίστευτη γεύση!
Don't follow me I'm lost too
Ελπίζω να σας ταξίδεψα λίγο και να μοιράστηκα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έζησα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στείλε μου κι ενα ΠΜ με το λινκ που εχεις σώσει τις φωτογραφίες από τα στριπτ... εεεεεεε.... από εκεί που πηγαίνατε για "ύπνο"....![]()
![]()
![]()
Το μηχανακι που ειναι?![]()
δεν λέω μπράβο και τα σχετικά,το χαμόγελο που έχεις φαντάζομαι φτάνει.
δε μου λες,λειτουργικά κόστη όπως βίζες και τα σχετικά,πόσο?
το σκεφτόμουν κι εγώ για Α.Πετρούπολη πριν λίγα χρόνια (ένεκα που είμαι κοντά) αλλά με είχαν αποθαρρύνει ότι και καλά είναι μανίκι και μεγάλο έξοδο να πάρεις τη βίζα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
![]()
στο μελλον εχω σκοπο να επισκευτω και εγω αγ. πετρουπολη !!!!!
γιωργο σε ευχαριστουμε για τις φοτο.....αμα βρισκομασταν κιολας που εχουμε να τα πουμε απο τη περσινη εκδρομη τι καλα που θα ητανε.......![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φανταστικες φωτο.καλα μιλαμε για πολυ χρυσο εχουν,ωραια αξιοθεατα αλα επρεπε να εβαζες και τα αλλα αξιοθεατα.χιχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το μηχανακι που ειναι?![]()
Κι εγώ το έψαχνα, αλλά δε νομίζω να το δεχτήκανε στην... πτήση της Lufthansa.
Πάντα τέτοια, άντε και με μηχανή next time.
safety doesn't happen by accident
Υπέροχες φωτό!!!
Αυτοί οι Τσάροι πάντως πρέπει να ζούσαν στην πούδρα.
Να' σαι πάντα καλά και να κάνει τις σκέψεις σου ταξίδια. Μπράβο
![]()
![]()
![]()
I search, therefore I travel...
Παρα πολύ ωραίο φωτογραφικό οδοιπορικό!Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Ο καθεδρικός του Α.Ισσακ.Από τους μεγαλύτερους καθεδρικούς στον κόσμο!Κατά την σοβιετική εποχή λειτουργούσε ως μουσείο αθεϊσμού!
Θα μου επιτρέψετε να βάλω μερικές φωτό απο το εσωτερικό του.
Είναι απο το πρόσφατο ταξίδι κάποιου φίλου στην Πατρίδα του ο οποίος
μου τις παραχώρησε ευγενικά.
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad