δεν εχω και καιρο το fazer αλλα σκεφτομαι αν ενα aftermarket τιμονι θα ηταν καλυτερο απο το μαματο.εχει αλλαξει κανεις τιμονι,η εχει κανεις να προτεινει κατι;![]()
δεν εχω και καιρο το fazer αλλα σκεφτομαι αν ενα aftermarket τιμονι θα ηταν καλυτερο απο το μαματο.εχει αλλαξει κανεις τιμονι,η εχει κανεις να προτεινει κατι;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
τι θες να μεταβαλλεις αλλαζοντας το τιμονι του fazer? γινε πο συγκεκριμενος οσον αφορα την σκοπιμοτητα της αλλαγης αυτης (π.χ αισθητικοι λογοι,αεροδυναμικη, κλπ)...
...με λιγα λογια το aftermarket τιμονι ειναι καλυτερο της `μαμας`ενιοτε... και αντιστροφως.
![]()
χτες μου ειπαν 2 πρωην κι ενας νυν κατοχος fazer και ο μαστορας μου χωρις να τους θεσω το θεμα οτι πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω το τιμονι με renthall,που εχει πιο ανοιχτη λαβη,δινει καλυτερη λαβη απο της μαμας που ειναι κλειστο.
το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως κανει πιο σκυφτη τη θεση οδηγησης,η χασω πολυ σε καποιον αλλο τομεα....
![]()
Φίλε σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν κανόνες και "πρέπει".... Είναι τι θέλει ο καθένας από το μηχανάκι του και τι τον βολεύει...
Προσπάθησε να κάνεις βόλτα κάποιο σαν το δικό σου με αλλαγμένο τιμόνι και να δεις αν σου "κάθεται" καλύτερα σαν στάση και σαν αίσθηση...