που μπορω να βρω προιοντα της alpine stars?![]()
ευχαριστω!![]()
που μπορω να βρω προιοντα της alpine stars?![]()
ευχαριστω!![]()
ευχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
YAMAHA - ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ![]()
αλλα κατεληξα τελικα σε μποτακια της sidi![]()
![]()
![]()
Αυτα. http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/...ts.php?cat=125
Θα παω απο Δευτερα να τα δω. Παντως τα Jug2 της Dainese που δοκιμασα σημερα ειναι φοβερα. Διπλασια τιμη ομως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Αυτα. http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/...ts.php?cat=125
Θα παω απο Δευτερα να τα δω. Παντως τα Jug2 της Dainese που δοκιμασα σημερα ειναι φοβερα. Διπλασια τιμη ομως.
ρε συ τα δικα μου δε μπορω να τα κανω παραγγελια απ το τζωρτζοπουλο?![]()
ειναι ο μονος dealer που γνωριζω για sidi...![]()
Παντως τα Jug2 της Dainese που δοκιμασα σημερα ειναι φοβερα. Διπλασια τιμη ομως.
πρεπει να ναι καλο κομματι..![]()
αλλα εμενα με αρεσουν πιο πολυ αυτα π ποσταρα παραπανω:smilea: σχεδιαστικα ειναι πιο κοντα στο στυλ μου![]()
Τι εννοεις παραγγελια; Χωρις να τα δοκιμασεις;![]()
Επισης εχω την επιφυλαξη οτι ειναι απο συνθετικο δερμα.
Τι εννοεις παραγγελια; Χωρις να τα δοκιμασεις;![]()
Επισης εχω την επιφυλαξη οτι ειναι απο συνθετικο δερμα.
1. σωστα...![]()
2. για τα δικα μ λες?
αν ναι νομιζω πως οντως ειναι απο συνθετικο δερμα...![]()
Οταν πήγαμε εκεί για μπότες της alpinestars το μόνο που είχαν να μας δείξουν ήταν... ο κατάλογος και δεν είχαν ιδέα αν και πότε θα φέρνανε κάτι στο μαγαζί.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
YAMAHA - ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ![]()
safety doesn't happen by accident
εγω ειχα παει περσυ και μου ειπαν να κανω παραγγελια...αλλα δεν ειχαν να δοκιμασω...Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Οταν πήγαμε εκεί για μπότες της alpinestars το μόνο που είχαν να μας δείξουν ήταν... ο κατάλογος και δεν είχαν ιδέα αν και πότε θα φέρνανε κάτι στο μαγαζί.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μια και μιλάμε για μποτάκια, εγώ πήρα πριν κάτι μήνες αυτά της IXS... Δεν τα έχω φορέσει πάνω από 4 φορές. Εχουν τόσο σκληρές προστασίες εσωτερικά γύρω από τον αστράγαλο που πονάνε τα πόδια μου![]()
σοβαρα???
για πες μου λεπτομερειες γιατι ειναι ενα απο τα μοντελα που με ενδιαφερει...![]()
100 ευρω δεν κανει?
μηπως επρεπε να τα παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερα?
Ναι, τόσο είχαν. Μου άρεσαν πολύ όταν τα είδα. Το νούμερο είναι σωστό, το πόδι μέσα είναι οκ.. το θέμα είναι οι προστασίες στον αστράγαλο. Είναι πολύ σκληρές, το ένιωσα όταν τα δοκίμασα, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν επειδή δεν τα έχω συνηθίσει και τα αγόρασα. Κάθε φορά που τα βάζω πονάει από τα πρώτα 5 λεπτά και όταν γυρίζω σπίτι μετά από ώρες θέλω να τους βάλω φωτιά από τον πόνο! Μου κάνουν μέχρι και σημάδι.![]()
Τι διάολο... δεν έχω και καναν χοντρό αστράγαλο.![]()
Πήγαινε δες τα. Εγώ τα είχα πάρει από τον Τζωρτζόπουλο στην Καλλιρόης. Και με το χέρι σου ακόμα θα δεις τι εννοώ.
safety doesn't happen by accident