Καλημερα
Mob θα την δωσεις την 1 Βεφα?
Οχι ρε μαν![]()
αστα να πανε ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Καλημερα
Mob θα την δωσεις την 1 Βεφα?
Οχι ρε μαν![]()
![]()
μου εκοψε την γλιστρα απο το ψαλιδι και την μασησε το μπροστινο γραναζι...και εσπασε το καπακι του συμπλεκτη και εκανε μια μικρη ρωγμη στο καρτερ....δεν σταζει λαδι,ακομα,οπου να ειναι θα σταξει...καρτερ εχω να αλλαξω,αλλα για να κατεβει το μοτερ πρεπει να εχεις ενα ειδικο κλειδι που δεν το βρισκω πουθενα,ασε που δεν ξερω να αλλαξω καρτερ...ο μαστορας ζηταει 500? μαστορικα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
αστα να πανε ρε...![]()
μου εκοψε την γλιστρα απο το ψαλιδι και την μασησε το μπροστινο γραναζι...και εσπασε το καπακι του συμπλεκτη και εκανε μια μικρη ρωγμη στο καρτερ....δεν σταζει λαδι,ακομα,οπου να ειναι θα σταξει...καρτερ εχω να αλλαξω,αλλα για να κατεβει το μοτερ πρεπει να εχεις ενα ειδικο κλειδι που δεν το βρισκω πουθενα,ασε που δεν ξερω να αλλαξω καρτερ...ο μαστορας ζηταει 500? μαστορικα...
![]()
καλημερα!!!!!
βαγγελη τι εγινε???![]()
καλημεραΑρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
καλημερα!!!!!
βαγγελη τι εγινε???![]()
![]()
βασικα αυτο που ειπα..![]()
δεν το καταλαβες...στον δρομο μου μαζεψε την γλιστρα και μου εκανε ζημια στο καρτερ οπως ειπα,δεν ξερω αν το λεω σωστα,γλιστρα εννοω το λαστιχενιο κομματι που βρισκεται μπροστα στο ψαλιδι,και ακουμπαει η αλυσιδα ωστε να μην κανει θοριβο,και να μην πληγωνει το ψαλιδι..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
καλημερα![]()
βασικα αυτο που ειπα..![]()
δεν το καταλαβες...στον δρομο μου μαζεψε την γλιστρα και μου εκανε ζημια στο καρτερ οπως ειπα,δεν ξερω αν το λεω σωστα,γλιστρα εννοω το λαστιχενιο κομματι που βρισκεται μπροστα στο ψαλιδι,και ακουμπαει η αλυσιδα ωστε να μην κανει θοριβο,και να μην πληγωνει το ψαλιδι..![]()
σωστα το λες, απλα δεν ειδα καποιο ποστ που να λεει πως εγινε,
ειδα μονο το ποστ που λεει οτι σου εκοψε γλιστρα...κτλ...![]()
πωωωω πωωω.... εσυ παντως καλα εισαι, ετσι?
ναι ευτυχως δεν επαθα το παραμικρο....παρολο που εγινε σε στροφη και...Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
σωστα το λες, απλα δεν ειδα καποιο ποστ που να λεει πως εγινε,
ειδα μονο το ποστ που λεει οτι σου εκοψε γλιστρα...κτλ...![]()
πωωωω πωωω.... εσυ παντως καλα εισαι, ετσι?![]()
μονο να εβλεπες την αλυσιδα...την εκανε κομματια...δεν κοπηκε,αλλα εσπασε τα περισσοτερα κυλινδρακια...![]()
σε στροφηηηη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ναι ευτυχως δεν επαθα το παραμικρο....παρολο που εγινε σε στροφη και...![]()
μονο να εβλεπες την αλυσιδα...την εκανε κομματια...δεν κοπηκε,αλλα εσπασε τα περισσοτερα κυλινδρακια...![]()
![]()
παλι καλα να λες, εσυ να εισαι καλα κ ΟΛΑ τα υπολοιπα φτιαχνονται.....![]()
ρε καμμενοι πρωινιατικα για τι βεφα μιλατε?:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
spam στο spam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι μας διχνεις 1ον τη φατσα σου που τεντωνεσαι σαν κοκορι ,και 2ο το ντενεκεδακι που αποκαλεις μηχανη...![]()
ενα μεγαλο μπραβο στο γιατρο!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a28:Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
ενα μεγαλο μπραβο στο γιατρο!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
INXS - NEED U TOONIGHT