Polu oraia n photo tou iliobasilematos.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
και ειδυλλιακές..... σαν αυτη....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Polu oraia n photo tou iliobasilematos.
Bebaia kai oi upoloipes einai omorfes, alla autn einai xehoristn.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Polu oraia n photo tou iliobasilematos.
ο Λαιμος Βουλιαγμενης προσφερει τα καλυτερα ηλιοβασιλεματα παντα και αμα μπορεις να τα αποτυπωσεις και στο φακο βγαινει μαγευτικοευχαριστω :wacko:
Einai katapliktika sto Laimo, eixa paei kai ego kapote, mono pou tote ekane kruo kai ebrexe.Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ο Λαιμος Βουλιαγμενης προσφερει τα καλυτερα ηλιοβασιλεματα παντα και αμα μπορεις να τα αποτυπωσεις και στο φακο βγαινει μαγευτικοευχαριστω :wacko:
Elpizo na axio8o na xanapao pantos, me kruo, me brohi, me ilio me skotadi, me oti na einai.
σε τετοια μαγευτικα τοπια λοιπον θα με πηγαινει το ΖΟΥΖΟΥΝΙ .... και γι αυτο το ΓΟΥΣΤΑΡΩ !!!
Δε με λέτε μανδάμ,με το μπαρδόν δηλαδής αλλά μήπως βαλθήκατε να μας καταστρέψετε απόψε?
και γαμώ!!!πολύ ωραίες όλες.
γαμώ τις εξετάσεις μου μέσα...
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αν δεν ελεγες οτι αυτο το μερος ειναι ο Λαιμος ουτε κατα διανοια δεν θα μου πηγαινε το μυαλο μου εκει!Μπραβο σου πολυ ωραιες φωτο βρε Λινακι![]()
Υσ.Εχει αλλαξει πολυ η καντινα εκει γι"αυτο![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Δε με λέτε μανδάμ,με το μπαρδόν δηλαδής αλλά μήπως βαλθήκατε να μας καταστρέψετε απόψε?
και γαμώ!!!πολύ ωραίες όλες.
γαμώ τις εξετάσεις μου μέσα...
Πές τα μωρ' αδερφάκι μου!Σού κοτσάρει εκεί πέρα θάλασσες και ηλιοβασιλέματα,μέχρι που μάς έπιασε η αρμύρα να πούμε,να και κάτι συννεφάρες από πάνου,να και η ξανθιά της χαίτη απάνω στο μοτόρι ν' ανεμίζει....
Τής φέρνεις το ταψί με τον μπακλαβά στο κεφάλι ή δεν τής το φέρνεις;![]()
![]()
Πού'σαι Λίνα.....απλά υπέροχες!!![]()
![]()
![]()
![]()
Γαμώ την αμηχανία μου μέσα :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]