ειναι κριμα να βλεπω τοσους νεους να λενε τετοια πραγματα
οπως θα ελεγε και ενας φιλος αυτη η συζητηση θελει
ρομπα, τζακι, πιπα και εφημεριδα![]()
ειναι κριμα να βλεπω τοσους νεους να λενε τετοια πραγματα
οπως θα ελεγε και ενας φιλος αυτη η συζητηση θελει
ρομπα, τζακι, πιπα και εφημεριδα![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Καπου εγραψες ''πως θα συναγωνιστει η Ελλαδα την Ευρωπη''
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ οτι πρεπει να γινει αυτο?
Παμε απο το κακο στο χειροτερο, απο τοτε που θελουμε να τους μοιασουμε
Δεν γινεται, ειμαστε διαφορετικοι, πως το λενε!!!
Η Ελλαδα ειχε κουλτουρα, ειχε πολιτισμο, και καταφεραμε και γιναμε Αμερικανακια
Χασαμε την μπεσα που ειχαμε, απο τοτε που ειχαμε ξενες επιρροες
Εχω δει πολλους Ελληνες που μενουν μονιμα στο Λονδινο, να εχουν μια αντιπαθεια για την ΧΩΡΑ ΜΟΥ
Αν εκει δεν εχουν προβλημα να ξεφτυλιζεις την ανυπαρκτη ιστορια τους, χαλαλι τους
Αν δεν σου αρεσει η ''αντιληψη της τεχνης'' που εχουν οι Ελληνες, τοτε μεινε εκει, καλα εισαι
Για ενα συμβολο ομως, που εκατονταδες χρονια παλευουνε οι Ελληνες, με δυσκολιες που ουτε το 1/10 δεν εχουν περασει αλλοι λαοι, και που ακομα και οι παππουδες μας πεθαναν πριν λιγα χρονια ΟΧΙ, δεν θελω να ξεφτυλιζεται
Μαλλον εχεις και κακη αντιληψη για τα μελη αυτου του φορουμ
Μαλλον πιστευεις οτι ειμαστε ολοι αναρχικοι, οτι κοιμομαστε με τα πετσινα, τραβαμε μυτιες στην κοκα, και στα δωματια μας υπαρχουν πλακατ ''ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ''
Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, και εντελει.......ΧΕΣΤΗΚΑ τι κανει ο Tracy Emin, Jake and Dinos Chapman, Gilbert & George
Εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε
an telika dimiourgisoume batsous tis texnis kai tis aisthitikis...
polloi tha prepei na tethoun se kat oikon periorismo logo prosvolis tis dimosias edous...
den iparxei kali kai kaki texni...
iparxei omorfo kai asximo...
and beauty is in the eyes of the beholder
(ipokeimeniko dld)
den ginete na simfwnoun ola me to gousto tou kathenos mas...
gia auto o kathenas prepei na borei na ekfrazete eleuthera kai na dextei kai tin analogi kritiki tou kosmou...
oxi omws isagelea kai batsous...
kai en pasi periptwsi an den sas aresei fate tis patates
(pou tha elege kai kapoios kala na einai opou kai an einei)
sorry pou grafw neo minima sto kapaki alla thelw na katalavw ti akrivos les...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
isos kai na simfwnw mazi sou se oti les...
dld i apadisi se mia tetoia ekfrasi kai morfi texnis einai o isageleas kai i filaka?
dld i aporipsi tou ergou apo ton kosmo den tha itan arketi?
giati ftiaxnoume martires?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Baucis Moriana
To ergo deixnei mesa apo ena ftharmeno palio super-8 ena aidio kai ena xeri pou to prosegizei se argi kinisi eno paralila akougetai o ethnikos imnos. [B]Einai ena ergo pou antiparavalei tis aisthiseis kai tin somatikotita me ton akampto thesmiko logo paragontas mia idieteri aisthantikotita.[B] Einai ena ergo pou sinexizei tin logiki tis proigoumenis doulias tis Evas.
G[:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a011:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην Ελλάδα της σήμερον,με ακραίες μορφες βίας επιβάλλονται ακραίες αντι-ρεαλιστικές κατευθύνσεις με βασικό σκοπό την προβατοποίηση της μάζας,και την καταστολή της ,μέσα απο την απόλυτη λήθη που με τη σειράτης μας αποτρέπει απο το να κάνουμε μια ωραία βόλτα Δευτέρα βράδυ, και μας αναγκάζει να διαβάζουμε τον πόνο του καλλιτέχνη στο μοτο-φόρουμ
![]()
Είμαστε μπίλιες στη ρουλέττα του καπιταλισμού
ZZZZZzzzzZZZZZ
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Στην Ελλάδα της σήμερον,με ακραίες μορφες βίας επιβάλλονται ακραίες αντι-ρεαλιστικές κατευθύνσεις με βασικό σκοπό την προβατοποίηση της μάζας,και την καταστολή της ,μέσα απο την απόλυτη λήθη που με τη σειράτης μας αποτρέπει απο το να κάνουμε μια ωραία βόλτα Δευτέρα βράδυ, και μας αναγκάζει να διαβάζουμε τον πόνο του καλλιτέχνη στο μοτο-φόρουμ
![]()
Μετα απο αυτο μπορω να παω ελευθερα για υπνο![]()
![]()
![]()
sonic δεν νομιζω να εγραψα πουθενα για εισαγγελεα
Κατακρινω απλως την χρησιμοποιηση ενος ιερου συμβολου, με σκοπο να βγαλει απλως καποιος λεφτα
Δεν τα ισοπεδωνω ολα, αλλα κακα τα ψεματα
Και οι τραγουδιστες, οι ηθοποιοι, οι καλιτεχνες, αν δεν εβγαζαν τοσα χρηματα(οι πετυχημενοι), μπορει και να εκαναν αλλο επαγγελμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καπου εγραψες ''πως θα συναγωνιστει η Ελλαδα την Ευρωπη''
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ οτι πρεπει να γινει αυτο?
--apo tote pou mpikame stin tote EOK, pros ta kei paei anapofekta to prama..
Παμε απο το κακο στο χειροτερο, απο τοτε που θελουμε να τους μοιασουμε
Δεν γινεται, ειμαστε διαφορετικοι, πως το λενε!!!
--fusika kai ginetai giati logw tis idiaiterotitas mas opws les ki esu, mporoume!!
8a zoristoume men, alla mporoume arkei na 3eperasoume ta supmlegmata katoterotitas pou exoume ws laos! se pliroforw se arketa pragmata eimaste kaluteroi alla den to xoume parei xampari
Η Ελλαδα ειχε κουλτουρα, ειχε πολιτισμο, και καταφεραμε και γιναμε Αμερικανακια
Χασαμε την μπεσα που ειχαμε, απο τοτε που ειχαμε ξενες επιρροες
--eixe, nai swsta. alla den prepei na kollame sto parel8on. To mellon prepei na koitazoume kai pos 8a dimiourgisoume kainouria simeia anaforas. gia na min katali3oume "...perasmena megaleia kai diigontas ta na klais."
Εχω δει πολλους Ελληνες που μενουν μονιμα στο Λονδινο, να εχουν μια αντιπαθεια για την ΧΩΡΑ ΜΟΥ
-- kaneis la8os. ti xwra MAS tin agapame kai kanoume oti mporoume wste na diafulasoume kai na proo8oume sumferonta tis. as min anafer8w se ti kai pws..
Αν εκει δεν εχουν προβλημα να ξεφτυλιζεις την ανυπαρκτη ιστορια τους, χαλαλι τους
Αν δεν σου αρεσει η ''αντιληψη της τεχνης'' που εχουν οι Ελληνες, τοτε μεινε εκει, καλα εισαι
--les e?? na ana8ewrisw..
Για ενα συμβολο ομως, που εκατονταδες χρονια παλευουνε οι Ελληνες, με δυσκολιες που ουτε το 1/10 δεν εχουν περασει αλλοι λαοι, και που ακομα και οι παππουδες μας πεθαναν πριν λιγα χρονια ΟΧΙ, δεν θελω να ξεφτυλιζεται
-- omws 3exnas to "xaire w xaire eleu8eria" pou 8elw na pisteuw sumperilamvanei eleu8eria ekfrasis episis..kai auto einai to epimaxo simeio gia mena
Μαλλον εχεις και κακη αντιληψη για τα μελη αυτου του φορουμ
Μαλλον πιστευεις οτι ειμαστε ολοι αναρχικοι, οτι κοιμομαστε με τα πετσινα, τραβαμε μυτιες στην κοκα, και στα δωματια μας υπαρχουν πλακατ ''ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ''
-- ka8olou, to anti8eto malista. to forum auto to diavazw xronia. ki exw diakrinei arketous a3iologous kai skeptomenous an8rwpous..kai gi auto anazitisa apopseis edw..
Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, και εντελει.......ΧΕΣΤΗΚΑ τι κανει ο Tracy Emin, Jake and Dinos Chapman, Gilbert & George
Εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε
...seek and learn to recognize who and what, in the midst of the inferno, are not inferno, then make them endure, give them space.
------------------------------------------------
ADULT FEMALES ATTACK WITHOUT PROVOCATION
απλα ενα μπλε πανι κ ενα τραγουδακι ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
κατηγορεί ένα κομμάτι μπλε πανί ,
και ένα τραγουδάκι που συμβολίζει την Ελλάδα .
εγω νομιζα οτι ηταν η σημαια κ ο εθνικος υμνος!!!
αποφασισε τελικα με ποιους εισαι!!!
![]()
![]()
εαν ειχαμε ενα μλκ τουρκο να παταει το σβερκο μας κ πηδαει τις μανες κ μεις θα ξεσηκωνόμασταν να ελευθερωθούμεΑρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Η Ελλάδα , εάν είναι σήμερα ελεύθερη , είναι γιατί υπάρχουν κάτι τρελοί σαν και μένα .
Και τα γιαταγάνια θα πάρουμε , και τα ντουφέκια , και ανθρώπινες βόμβες θα γίνουμε .
αλλα ξες τι?
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
αρα δε μου φταει κανεις κ δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με το καθε τουρκο!
εισαι κ συ απο αυτους τους ελληνες με υπεροχο σουπερ ντουπερ γαματο DNA???Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Και για να μην το απλώσουμε το πράμα , επι του αρχικού θέματος , η άποψη μου έχει περιγραφεί στο έπακρο .
Στο φινάλε , με αντιρρησίες συνείδησης και αναρχικούς , διάλογο δεν κάνω , εγώ είμαι από τους κοινωνικά ενταγμένους , και μάχιμος .
α μη ξεχασεις να βαλεις αυτοκολλητο στο ΑΧ με την ελληνικη σημαια.....θα σε δωσει τουλαχιστον +5 τροχο!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μήπως αυτός ήταν τελικά ο στόχος τους...; > πρόκληση > δημοσιότητητα > διαφήμιση ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
dld i aporipsi tou ergou apo ton kosmo den tha itan arketi?
giati ftiaxnoume martires?
Δυστυχώς, δεν έχω τις γνώσεις να κριτικάρω ένα έργο τέχνης, αλλά αν αυτό που περιγράφηκε θεωρείται έργο τέχνης, τότε χαίρομαι ιδιαίτερα για την ασχετοσύνη μου.....
Με λίγα λόγια συμφωνώ απόλυτα με το sonic. Η απαγόρευση θα ωφελήσει μόνο τους ¨καλλιτέχνες¨ (με ή χωρίς εισαγωγικά) που φιμώνονται, λογοκρίνονται, περιορίζονται...κτλ ( αλλά ακούγονται!!)
Τα ίδια δεν είχαμε και πριν κάμποσο καιρό σε μια έκθεση με ένα καρπούζι που το διεμβόλιζε (sic) ένα πέος ;
Αφήστε λοιπόν τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα......η αδιαφορία είναι καλύτερη από την άρνηση.
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
'Ο Καρπουζογάμης' είχε τίτλο..;Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Τα ίδια δεν είχαμε και πριν κάμποσο καιρό σε μια έκθεση με ένα καρπούζι που το διεμβόλιζε (sic) ένα πέος ;![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε μα ο σκοπός δεν ήταν μόνο να βγάλει λεφτά αλλά να αφυπνίσει λίγο τον κόσμο που ασχολείται με παπαριές αντί με σοβαρότερα προβλήματα που υπάρχουν άπειρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Κατακρινω απλως την χρησιμοποιηση ενος ιερου συμβολου, με σκοπο να βγαλει απλως καποιος λεφτα
Δηλαδή και με τα εξώφυλλα του πανούση το ίδιο νόμιζες ότι το κάνει για να πουλήσει και μόνο;
Ο περισσότερος κόσμος μένει στα σύμβολα και ξεχνά το νόημα. Το θέμα είναι αν διαφωνείς με το έργο, να το κρίνεις σαν έργο και όχι να υπερασπίζεσαι την λογοκρισία.
και για να σου πώ την αλήθεια ούτε εγώ το θεωρώ σωστό αυτό που έκανε αλλά αν έτσι το αισθανόταν καλά έκανε και το έκανε... πού ξέρεις μπορεί να εκφράζει και άλλο κόσμο!
kai gia na kleisoume apopse se ena poluuu elafrutero klima, mia erwtisi stous antres tou forum:
pos fores enw etoimazesai na kaneis erwta stin kopela sou de skeftesai:
"Gia tin Ellada re gwmw to"???
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
To ergo deixnei mesa apo ena ftharmeno palio super-8 ena aidio kai ena xeri pou to prosegizei se argi kinisi eno paralila akougetai o ethnikos imnos.
...seek and learn to recognize who and what, in the midst of the inferno, are not inferno, then make them endure, give them space.
------------------------------------------------
ADULT FEMALES ATTACK WITHOUT PROVOCATION
Δεν έχω σκοπό να κάνω παιδιά ακόμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Baucis Moriana
"Gia tin Ellada re gwmw to"???![]()
Τώρα κατάλαβα το νόημα..καμπάνια για την υπογεννητικότητα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μόνο αν τα είχα με Τουρκάλα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Baucis Moriana
kai gia na kleisoume apopse se ena poluuu elafrutero klima, mia erwtisi stous antres tou forum:
"Gia tin Ellada re gwmw to"???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
'Ενα Jameson με πάγο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αν εγώ ζωγραφίσω το μ00νί της μάνας ενός καλλιτέχνη γράψω και από κάτω 'αυτό είναι το νινί της μάνας του τάδε',ζωγραφίσω κι από κάτω ένα Κ5 για συμπληρώσει την τρελή συλληψη μου τέχνη δεν είναι..;
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone