Σελίδα 7 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Δεν γίνεται δλδ να μας ενοχλούν και τα δύο..;

Το οτι σε ενοχλει το ένα δεν αποκλείει να σε ενοχλεί και το άλλο..
    Ξαναλέω

Άλλο το "ενοχλεί"

Άλλο το "απαγορεύω επειδή ενοχλεί"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... για να δείς κάτι και εσύ που μάλλον σου έχει διαφύγει ... και οι υπόλοιποι...

Το "απαγορεύεται" ήρθε με το παρακάτω άρθρο...

http://www.parliament.gr/politeuma/s...asp?ArthroID=5 (Σύνταγμα της Ελλάδος)

όπου αναφέρει ρητά πως

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

Μην συγχέουμε την λογοκρισία με την εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Cpt... για να δείς κάτι και εσύ που μάλλον σου έχει διαφύγει ... και οι υπόλοιποι...

όπου αναφέρει ρητά πως

Gandalf
    Δε μου διαφεύγει τίποτα.

Δεν αντιλέγω οτι έγινε νομότυπη εφαρμογή κανόνων

Αυτό δε σημαίνει οτι - για μένα τουλάχιστον - οι κανόνες ειναι σωστοί.

υ.γ. Η έννοια "χρηστά ήθη" καταλαβαίνεις οτι επιδέχεται πολύ διασταλτική ερμηνεία
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Για να μην ακουσεις τίποτα Ευαγγέλια πρωινιάτικα.....αμε στην ευχή της Παναγίας.
    Που θα χρησιμοποιήσεις τα νιατα μας,την αδρεναλινη μας και άλλα ψευτοκουλτουριαρικα και ανθελληνικά τρικ για να μας κάνεις να νιώσουμε μειονεκτικα που δεν αναγνωριζουμε αυτο το σκουπίδι για τέχνη.

Βρε ουστ.....οταν εμεις είχαμε ΤΕΧΝΗ και χτίζαμε Παρθενώνες και Καρυάτιδες...οι κατοικοι της χώρας που ζεις ητανε κανιβαλλοι.

Που θα μας πεις οτι δεν ξέρουμε απο τέχνη μονο και μόνο επειδη (ευτυχώς και δόξα το Θεο) σε αυτό το forum υπάρχουν παιδιά με υψηλό εθνικό φρόνημα.

Αντε και μου ριξανε τη μηχανη το πρωι και εχω φορτώσει........

Θάνατος στους σκατόφλωρους ψευτοκουλτουριάρηδες ανώμαλους πρεζάκιδες καλιτέχνες που προσβάλουν εθνικά συμβολα....οποιας χώρας και να ειναι αυτά.
    σιγα σιγα μην κανεις ετσι και σου φυγει κανας ποντος απο το γαλαζολευκο καλτσονακι που φορας! ...ευτηχως υπαρχουν και οι "συνοριοφυλακες" στο φορουμ και μας κανουν και γελαμε τετοιες μουντες και βροχερες μερες! ...ετσι συνεχιστε...η μερα μολις αρχισε...ρε μηπως πρεπει γυρισουμε στις Ινδιες (ξερετε εσεις...την παλια μας γειτονια) ....μηπως πρεπει να πιασετε δουλεια σε κανα stand up comedy club να ερχομαστε να σας βλεπουμε;...ειναι κριμα να χαραμιζονται τετοια ταλεντα....γιατι "Ελλαδα εχεις ταλεντο"!! ....ουφ θα σκασω....συγνωμη παω να κατουρησω γιατι θα τα κανω επανω μου....

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

όπου αναφέρει ρητά πως

Gandalf
    Φίλε καλά αυτά που λές και τα αποσπάσματα του Σωκράτη που βάζεις ΑΛΛΑ σε αυτή την χώρα τίποτε από αυτά δεν εφαρμόζεται και σε πείραξε που κάποια καλλιτέχνης εκφράστηκε έτσι σε ΜΗ δημόσιο χώρο.

Μήπως χάνεις λίγο το νόημα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Τώρα εμένα γιατί όλο αυτό μου θυμίζει λίγο την επίθεση των Ινδών στον Richard Geer
    όταν φίλησε μια γκομενίτσα δημόσια,

η το άλλο σε μια άλλη χώρα της ανατολής που καίγαν πρεσβείες
    όταν τους βρίσαν τον Μωάμεθ με μια γελοιογραφεία...

αααα ξέρω και ένα άλλο... στην Ταιλάνδη δεν επιτρέπεται να πατήσεις το νόμισμα γιατί έχει το βασιλιά τους απάνω...

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Χασατε ολοι την μπαλα νομιζω.

Η κοπελα ηταν καταπιεσμενη απο μικρη ο Μπαμπακας της δεν την αφηνε να κανει κακα πραγματα, και ετσι τωρα που μεγαλωσε τον εκδικηθηκε.

Δηλαδη του λεει .

Εσυ εγινες υπουργος να ο εθνικος ημνος

Και εγω εμεινα αγαμητη να λοιπον τωρα μαλακιζομαι με φοντο αυτο που εκπροσωπισες μαλακοδως:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ακριβώς...

Άρα, υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε (και να έχουμε ίδια άποψη), ή όχι;
    Σωστος και συμφωνώ.
    Απλα δεν χρειαζεται να εχουμε δει ή ακουσει κατ ιδίαν για να κρίνουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σωστος και συμφωνώ.
    Απλα δεν χρειαζεται να εχουμε δει ή ακουσει κατ ιδίαν για να κρίνουμε.
    Σε τι συμφωνείς;

Εγώ ρωτάω...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Kαι τωρα η ''καλλιτεχνης'' μπορει καλλιστα να δηλωσει οτι :

''Σκοπος του εργου μου ηταν σαφως να σοκαρω τους βρισκομενους σε ληθη πολιτες αυτης της χωρας και επιτελους να συζητησουν κι αν εκθεσουν τις αποψες τους...αν μαλιστα ακουγοντουσαν αναρθρες κραυγες και υπερβολικοι χαρακτηρισμοι απο τους προασπιστες η απο αυτους που κατακρινουν το εργο, τοτε το εργο θα ειχε επιτυχει τον σκοπο του...θα φωτογραφιζε την αδυναμια των συγχρονων ανθρωπων γιε επικοδομητικο διαλογο και ανταλλαγη αποψεων...''

εγω λεω οτι θα μπορουσε απλα να μοιραζει φεϊγ-βολαν που θα γραφαν ''Σας γ@μ@ω ολους'' και να ηταν ντυμενη Λασκαρινα-Μπουμπουλινα κατω απο μια ντουσιερα που θα την ελουζε με κετσαπ....το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε....

....η τεχνη μπορει να μου πει καποιος που πηγε;....

:a12:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παντως αυτο που ηθελε το καταφερε..........................ειτε η γκομενιτσα ειτε ο τυπος που ποσταρε το ποστ...................

γραφτε τους στα @@ σας (@@=τεχνη) και μην ασχοληστε αλλο. καποιοι εχουν βαλει το λινκ του μοτο καπου και τριβουν τα χερια τους

υπαρχουν αυτοι που ειναι ευαισθητοι στα εθνικα ζητηματα (ομως πραγματικα ευαισθητοι και οχι για να κερδισουν κατι) που οταν και αν γινει κατι θα κανω το σταυρο μου που υπαρχουν τετοιοι αντρες στην χωρα μου (οποια και οπως και αν ειναι αυτη) ειτε πιασουν τα οπλα που γελατε μερικοι ειτε πιασουν χαρτι και μολυβι .......

υπαρχουν αυτοι που ειναι πιο light και δεν γουσταρουν την ελλαδα και τελος παντως ειναι εναντια ιδεολογικα σε συμβολα και στην ιστορια που την εχουν χεσμενη γιατι εχει λακουβες ο δρομος και οι σηματοδοτες δεν λειτουργουν

και μια τυπισα τωρα που της ηρθε μια μαλακια στο μυαλο εκανε 20 ατομα να τσακωνοντε η να διαφωνουν η τελος παντων να χαλανε την μερα τους (ασχετος αν βρονταει)

χεστε την για μενα και παμε να μιλησουμε για ΜΗΧΑΝΕΣ! ΒΟΛΤΕΣ ! ΤΑΞΙΔΙΑ ! ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΘΝΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΜΕ !

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν κάτι μας αρέσει, το θαυμάζουμε.

Αν κάτι δεν μας αρέσει, το αποδοκιμάζουμε , δεν το βλέπουμε και λέμε και την γνώμη μας στον κύκλο μας.

Αν το "αυτό" εκτίθεται δημοσίως τότε όποιος δεν του αρέσει ή νοιώθει ότι προσβάλλεται, έχει κάθε δικαίωμα να το πολεμήσει για να το κατεβάσει, εφόσον βρει η αντίδρασή του αρκετή υποστήριξη από τον κόσμο και τον νόμο.

Αν το "αυτό" εκτίθεται σε ιδιωτικό χώρο, τότε γράφτε το στα @@ σας και αγνοήστε το.

Τόσες σελιδες μπουρδολογίας για μια κλειδαρότρυπα και τον εθνικό ύμνο.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
    σιγα σιγα μην κανεις ετσι και σου φυγει κανας ποντος απο το γαλαζολευκο καλτσονακι που φορας! ...ευτηχως υπαρχουν και οι "συνοριοφυλακες" στο φορουμ και μας κανουν και γελαμε τετοιες μουντες και βροχερες μερες! ...ετσι συνεχιστε...η μερα μολις αρχισε...ρε μηπως πρεπει γυρισουμε στις Ινδιες (ξερετε εσεις...την παλια μας γειτονια) ....μηπως πρεπει να πιασετε δουλεια σε κανα stand up comedy club να ερχομαστε να σας βλεπουμε;...ειναι κριμα να χαραμιζονται τετοια ταλεντα....γιατι "Ελλαδα εχεις ταλεντο"!! ....ουφ θα σκασω....συγνωμη παω να κατουρησω γιατι θα τα κανω επανω μου....
    Μόνο γραψε τη σκηνη που θα κατουρας σε video.
    Γινεται μια μοντερνα εκθεση την αλλη βδομάδα.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... δεν μιλώ για τον όρο "χρηστά ήθη" αλλά για την διάταξη νόμου σαν πρόσθετο κεφάλαιο στο σύνταγμα μας.

Αρθρο 181
    Προσβολή συμβόλων του ελληνικού Κράτους
    Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί καταστρέφει παραμορφώνει προσβάλει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών
    Που σημαίνει οτι υπάρχει νόμος για το θέμα που εφαρμόστηκε οχι κατά ερμηνεία αλλά κατά γράμμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σε τι συμφωνείς;

Εγώ ρωτάω...

Στο ότι... υιοθετούμε ότι ακούσαμε χωρίς να το δούμε

Σελίδα 7 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0