Σελίδα 40 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090140 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Ουτε SCOOTER...απο Ευρώπη...

Καλησπέρα ,

Στα σχεδόν 20 συναπτά μοτοσυκλετιστικα χρόνια μου είχα στην κατοχή μου για μεγάλα χρονικά διαστήματα (περισσότερο από 1 χρόνο) 9 μοτοσικλέτες (μεγάλου κυβισμού) .
    Όλες ήταν ιαπωνικές εκτός από την τελευταία που ήταν Ιταλική.
    Η πρώτη και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που παίρνω Ευρωπαϊκή μηχανή.
    Μπορεί οι Ευρωπαϊκές εταιρίες να έχουν όμορφες και καλά στημένες μηχανές (έτσι την πάτησα…).
    Επίσης , μπορεί και κάποιες Ευρωπαϊκές μηχανές να είναι αξιόπιστες.
    Όμως , στην Ελλάδα οι αντιπροσωπίες τους είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ , οι μηχανικοί τους είναι ΑΝΙΔΕΟΙ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ) και θεωρούν τους πελάτες τους (και πολλές φορές είναι) ΚΟΡΟΙΔΑ…
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωση από την Ελληνική αγορά κάθε Ευρωπαϊκής μοτοσικλέτας (και όχι άδικα) και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση που παίρνει ένας ιδιοκτήτης τέτοιας μοτοσικλέτας .
    Δεν γράφω μάρκες ,μοντέλα ,ονόματα συνεργείων γιατί για εμένα πια δεν παίζουν κανένα ρόλο…
    Θα υπάρχουν πολλοί που θα μου πουν «…κι άγω έχω Ευρωπαϊκό αλλά δεν έχει πάθει τίποτα…», «…η ΤΑΔΕ μηχανή είναι καλύτερη από τις Ιαπωνικές…», «…υπάρχει όμως ένας καλός μηχανικός στην άλλη άκρη του κόσμου…», «…μπορείς να βρεις ανταλλακτικά στο Ιντερνετ…» κ.λ.π.

Κατά βάθος όμως όλοι ξέρουν ή έχουν στο μυαλό τους την διάφορα μεταξύ Ιαπωνίας – Ευρώπης …

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    [B]η καβα πρεπει να ψωνισει οδηγους οπωσδηποτε!

Τι λετε για τον VALLE ρε παιδια;Θα θελατε να τον δειτε εκει;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
    Τι λετε για τον VALLE ρε παιδια;Θα θελατε να τον δειτε εκει;
    τσου.μη σου πω οτι το καβα ειναι καλυτερο απ το γιαμαπα.

τουλαχιστον ειναι πιο γρηγορο σε τελικες.

η καβα λεει σκεφτεται απο τωρα για μελαντρι κ καποιον αλλο δν θυμαμαι τωρα..χοπκινς νομιζω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    τσου.μη σου πω οτι το καβα ειναι καλυτερο απ το γιαμαπα.

τουλαχιστον ειναι πιο γρηγορο σε τελικες.

η καβα λεει σκεφτεται απο τωρα για μελαντρι κ καποιον αλλο δν θυμαμαι τωρα..χοπκινς νομιζω..
    Μπερδέψατε τα μπούτια σας ...
    Εδώ το θρέντ είναι Χρέπια vs Japan
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Re: Ουτε SCOOTER...απο Ευρώπη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Καλησπέρα ,

Στα σχεδόν 20 συναπτά μοτοσυκλετιστικα χρόνια μου είχα στην κατοχή μου για μεγάλα χρονικά διαστήματα (περισσότερο από 1 χρόνο) 9 μοτοσικλέτες (μεγάλου κυβισμού) .
    Μπορεί οι Ευρωπαϊκές εταιρίες να έχουν όμορφες και καλά στημένες μηχανές (έτσι την πάτησα…).
    Όμως , στην Ελλάδα οι αντιπροσωπίες τους είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ , οι μηχανικοί τους είναι ΑΝΙΔΕΟΙ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ) και θεωρούν τους πελάτες τους (και πολλές φορές είναι) ΚΟΡΟΙΔΑ…
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωση από την Ελληνική αγορά κάθε Ευρωπαϊκής μοτοσικλέτας (και όχι άδικα) και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση που παίρνει ένας ιδιοκτήτης τέτοιας μοτοσικλέτας .
    Δεν γράφω μάρκες ,μοντέλα ,ονόματα συνεργείων γιατί για εμένα πια δεν παίζουν κανένα ρόλο…
    Θα υπάρχουν πολλοί που θα μου πουν «…κι άγω έχω Ευρωπαϊκό αλλά δεν έχει πάθει τίποτα…», «…η ΤΑΔΕ μηχανή είναι καλύτερη από τις Ιαπωνικές…», «…υπάρχει όμως ένας καλός μηχανικός στην άλλη άκρη του κόσμου…», «…μπορείς να βρεις ανταλλακτικά στο Ιντερνετ…» κ.λ.π.

Κατά βάθος όμως όλοι ξέρουν ή έχουν στο μυαλό τους την διάφορα μεταξύ Ιαπωνίας – Ευρώπης …
    Ολοκληρωμένη άποψη απο κάθε οπτική γωνία!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

.................
    Για αυτο το λογο, διαλεξαμε ΙΤΑΛΙΚΗ μοτο!!!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Banned

Καλησπέρα ,

Δηλαδή μας λές οτι δεν είσαι ικανοποιημένος απο τις Ευπρωπαικές μοτο, επιδή έτυχε να έχεις κάποια ατυχία με την αντιπροσωπία ή με κάποιο service. Και μιας και αυτό το εμποδιο πετάχτηκε μπροστά σου διέγραψές οτιδήποτε άλλο ένοιωσες ή έζησες με τη μοτό σου. Τι να πούν δηλαδή αυτοί που έχουν φίλο το Σαρακάκη....

Μου φαίνεται , χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, οτι άλλα 20 χρονάκια μοτοσυκλετιστικής εμπειρίας τα θές...

Re: Re: Ουτε SCOOTER...απο Ευρώπη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Δηλαδή μας λές οτι δεν είσαι ικανοποιημένος απο τις Ευπρωπαικές μοτο, επιδή έτυχε να έχεις κάποια ατυχία με την αντιπροσωπία ή με κάποιο service. Και μιας και αυτό το εμποδιο πετάχτηκε μπροστά σου διέγραψές οτιδήποτε άλλο ένοιωσες ή έζησες με τη μοτό σου. Τι να πούν δηλαδή αυτοί που έχουν φίλο το Σαρακάκη....

Μου φαίνεται , χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, οτι άλλα 20 χρονάκια μοτοσυκλετιστικής εμπειρίας τα θές...

Φιλαράκι , μαλλον δεν κατάλαβες καλά...
    ΔΕΝ εχω πρόβλημα με τις Ευρωπαικές ΜΟΤΟ . Τις γουστάρω,τις θαυμάζω,τις αγοράζω...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσοπευσή τους ΚΑΙ την συμπεριφορά των ΑΡΜΟΔΙΩΝ σε σχέση με αυτές τις εταιρίες...

Δηλαδή , ΠΡΩΤΗ φορά ακους για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ανταλλακτικα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εκπαιδευση μηχανικων,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αντιπροσοπειες ???????????

Το οτι περνάω ωραία με την ΜΟΤΟ μου ΔΕΝ σημένει οτι η υποστηριξη που ΠΡΕΠΕΙ να εχώ γι αυτήν σε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ χωρα το 2007 θα ΠΡΕΠΕΙ να μου θυμιζει 20 χρονια ΠΙΣΩ...

Θέλω ΠΟΛΥ να γράψω ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ,κ.λ.π.
    ΟΜΩΣ σεβομαι το οτι ΔΕΝ μπορουν να ανταπαντησουν κι ετσι για να μην θεωρηθει δισφημιση δεν γραφω ...

Banned

Re: Re: Re: Ουτε SCOOTER...απο Ευρώπη...

Φιλαράκι , μαλλον δεν κατάλαβες καλά...
    ΔΕΝ εχω πρόβλημα με τις Ευρωπαικές ΜΟΤΟ . Τις γουστάρω,τις θαυμάζω,τις αγοράζω...

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσοπευσή τους ΚΑΙ την συμπεριφορά των ΑΡΜΟΔΙΩΝ σε σχέση με αυτές τις εταιρίες...

Δηλαδή , ΠΡΩΤΗ φορά ακους για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ανταλλακτικα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εκπαιδευση μηχανικων,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αντιπροσοπειες ???????????

Το οτι περνάω ωραία με την ΜΟΤΟ μου ΔΕΝ σημένει οτι η υποστηριξη που ΠΡΕΠΕΙ να εχώ γι αυτήν σε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ χωρα το 2007 θα ΠΡΕΠΕΙ να μου θυμιζει 20 χρονια ΠΙΣΩ...

Θέλω ΠΟΛΥ να γράψω ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ,κ.λ.π.
    ΟΜΩΣ σεβομαι το οτι ΔΕΝ μπορουν να ανταπαντησουν κι ετσι για να μην θεωρηθει δισφημιση δεν γραφω ...

Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ!! Όσες φορές πήγα την μοτό μου στο συνεργείο, όχι μόνο δεν μου την έφτιαξαν, αλλά την πήρα χειρότερη απ'ότι ήταν. Δεν την πούλησα όμως, απλά ΔΕΝ ξαναπάτησα. Διάβασα, ρώτησα και την φτιάχνω μόνος μου. Αλλά δεν θα χαράμιζα με τίποτα όσα έχω περάσει μαζί της, επιδεί ο Κώστας, ο γίος της Σούλας, που κρατούσε τα πρόβατα του πατέρα του στο χωριό, πήγε στην Ιταλία, έκανε ένα σεμηνάριο και πήρε την αντιπροσωπία στο service της "ταδε" εταιρίας...

Re: Re: Re: Re: Ουτε SCOOTER...απο Ευρώπη...

Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ!! Όσες φορές πήγα την μοτό μου στο συνεργείο, όχι μόνο δεν μου την έφτιαξαν, αλλά την πήρα χειρότερη απ'ότι ήταν. Δεν την πούλησα όμως, απλά ΔΕΝ ξαναπάτησα. Διάβασα, ρώτησα και την φτιάχνω μόνος μου. Αλλά δεν θα χαράμιζα με τίποτα όσα έχω περάσει μαζί της, επιδεί ο Κώστας, ο γίος της Σούλας, που κρατούσε τα πρόβατα του πατέρα του στο χωριό, πήγε στην Ιταλία, έκανε ένα σεμηνάριο και πήρε την αντιπροσωπία στο service της "ταδε" εταιρίας...

Πολύ σωστά...συμφωνώ απόλυτα....

Αρα , η διαφορα EUROPE VS JAPAN ειναι οτι αμα ερωτευθεις ΕΥΡΩΠΑΙΑ την πέρνεις και ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ενω αμα εισαι απο τους τυχερους και ερωτευθείς ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ την πέρνεις και έχεις τις ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ανθρώπων και εταιριων ΕΙΔΙΚΩΝ που ασχολουνται με τον πελάτη τους.

Επίσης , με την Ευρωπαία πρεπει να είσαι "Μονογαμικός" γιατι την "ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ..."

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ολίγον spam αλλά όχι άσχετο:

Όσοι έχετε V δικύλινδρα και πάτε για σέρβις,αν δεν έχετε μάστορα τής απολύτου εμπιστοσύνης σας προσέξτε τα εξής.

Τα V,ως γνωστόν,είναι ακριβώτερα στα σέρβις τους από τα "εν σειρά" γιατί έχουν περίπου τη διπλάσια δουλειά για τον μάστορα.
    Διπλά καπάκια,διπλοί εκκεντροφόροι,διπλό λύσε...δέσε κλπ.

Ειδικά ο πίσω κύλινδρος,επειδή δεν είναι εύκολα προσβάσιμος,κάνει τούς μάστορες-λαμόγια να βλαστημάνε.

Πολλοί λοιπόν ασχολούνται με τον μπροστινό, αγνοούν τελείως τον πίσω και στην καλύτερη περίπτωση τού αλλάζουν μπουζί.
    Έτσι λοιπόν παίρνουμε το μηχανάκι μετά το σέρβις και είναι τελείως αρρύθμιστο,χαρχαλεύει,δεν τραβάει και μετά κάποιες εταιρείες βγάζουν κακό όνομα.
    (Καμμιά φορά βέβαια,όχι άδικα)

Τα παραπάνω δεν είναι φανταστική ιστορία.Τα έχω συναντήσει-ευτυχώς όχι σε δικό μου μηχανάκι- και έχω πάθει την πλάκα μου με την απατεωνιά που υπάρχει.

Το νού σας λοιπόν ρεμάλια!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Banned
    Πάντως άν ήταν σήμερα ξανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!

Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...

Πάντως άν ήταν σήμερα ανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!

Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...
    Φερνεις οτινανε παραδειγματα οποτε δεν ισχυει

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Φερνεις οτινανε παραδειγματα οποτε δεν ισχυει

Άποψη σου...

Και μιάς και βλέπω οτι έχεις avatar το Κ.
    Αν σε έβαζαν μπροστα σε
    1. ένα Κ7
    2.μια 1098
    3.μια MV312

Τι θα διάλεγες....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.

Re: Re: Ουτε SCOOTER...απο Ευρώπη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Για αυτο το λογο, διαλεξαμε ΙΤΑΛΙΚΗ μοτο!!!

δεν θελεις να μαθεις ποσα χρονια περιμενα για μια ηλεκτρονικη και για λεβγιε ταχυτητων

δεν θελεις πιστεψε με

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα