Σελίδα 22 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    This video has been removed due to terms of use violation. ετσι λεει

δε μπορω να το δω αλλα μου το εχουν περιγραψει θενκς παντως

χαχαχαχαχα
    μέχι και από εκεί εφαγε λογοκρισία μόνο που εκεί δεν θα κερδίσει επιπλέον δόξα από αυτό .

http://www.fantomas.gr/artathinavideo.html
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ρε sober πολύ απόλυτος είσαι. Σε αυτά που είπε ο kiriakost έχει πολλά δίκια. Και αυτός απόλυτος είναι βέβαια αλλά συμφωνώ περισσότερο μαζί του.
    Εσύ ειδες το εν λόγω video ? Μπορεί να συμφωνίσεις κι εσύ αν το δείς.

Εμενα μου την εδωσε που τους εβαλε ολους σε ενα τσουβαλι...εχω βαρε8ει τυπους σαν και του λογου του που με το που ακουν ''καλλιτεχνης'' αμεσως βγαζουν συμπερασματα τυπου''α...καλα...αυτος ειναι τρελλαμενος η αα...οκ χαραμοφαης και αχρηστος..''

και με αλλους διαφωνησα εδω αλλα νομιζω ηταν πολυ υγιης διαλογος και απλη ανταλλαγη αποψεων...αμα 8ελει να μην ακουει βρισιδια να μη βριζει.....

Το εν λογω εργο δεν το εχω δει και πιστεψε με ξερω πολυ καλα ποσο εντονη ειναι η νοοτροπια της κλικας στα καλλιτεχνικα δρωμενα ακομα και μεσα στη σχολη που ειμαι...(φαντασου!!!)

αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα και ας μην κολλαμε ταμπελες ετσι αβιαστα ..

Η τυπισσα μπορει να κανει οτι 8ελει και αμα ειναι ασχετη πιστεψε με η ασχετιλα της 8α φανει...

@Ευη 8ενξ που το διευκρινισες τωρα το ειδα...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

πριν κάτι χρόνια όμως ένας γνωστός (ο εκδότης του οξύ) θέλησε να εκδόσει την ζωή του χριστού σε κόμικ (πειραγμένη) ενός δανού κομικίστα. με ρώτησε του είπα θα σε κλείσουν μέσα γέλαγε, το έκδοσε , έκανε μύνηση η εκκλησία τον πήγαν μέσα και απεσύρθη το βιβλίο

η πλάκα είναι ότι το κόμικ 'όντως είχε γέλιο . μέχρι και σε φίλο θρησκυόμενο το έδωσα και είχε λυθεί στα γέλια.
    δεν είσαι ενημερωμένος

η υπόθεση πήγε στο εφετείο και τελικά δικαιώθηκε ο εκδότης και το κόμικ κυκλοφορεί κανονικά

επίσης επί του συγκεκριμένου, επειδή το έχω και πολύ μου αρέσει θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κόμικ δε θίγει σε κανένα σημείο την έννοια του χριστιανισμού, αν κατακεραυνώνει κάτι αυτό είναι η εκκλησία στο όνομα των αποστόλων, που τους παρουσιάζει ότι εκμεταλεύονται το όνομα και την εικόνα του χριστού για να θησαυρίσουν οι ίδιοι.

οπότε ποιος θίχτηκε; αυτός που έχει τη μύγα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Απ' όσο πάντως μπορώ να θυμηθώ,κανένας σοβαρός και σοφός καλλιτέχνης δεν άναψε βεγγαλικά προκειμένου να τραβήξει την προσοχή.Και δεν μιλάω μόνο για τη μουσική.

αυτό ξαναπές το

και κάτι μπορεί και να σημαίνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Εμενα μου την εδωσε που τους εβαλε ολους σε ενα τσουβαλι...εχω βαρε8ει τυπους σαν και του λογου του που με το που ακουν ''καλλιτεχνης'' αμεσως βγαζουν συμπερασματα τυπου''α...καλα...αυτος ειναι τρελλαμενος η αα...οκ χαραμοφαης και αχρηστος..''

και με αλλους διαφωνησα εδω αλλα νομιζω ηταν πολυ υγιης διαλογος και απλη ανταλλαγη αποψεων...αμα 8ελει να μην ακουει βρισιδια να μη βριζει.....

Το εν λογω εργο δεν το εχω δει και πιστεψε με ξερω πολυ καλα ποσο εντονη ειναι η νοοτροπια της κλικας στα καλλιτεχνικα δρωμενα ακομα και μεσα στη σχολη που ειμαι...(φαντασου!!!)

αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα και ας μην κολλαμε ταμπελες ετσι αβιαστα ..

Η τυπισσα μπορει να κανει οτι 8ελει και αμα ειναι ασχετη πιστεψε με η ασχετιλα της 8α φανει...

@Ευη 8ενξ που το διευκρινισες τωρα το ειδα...
    Καλά τα λές τώρα . Μια διαφωνία όμως για κάτι που είπες πριν.

Την καραμέλα του ότι δεν υπάρχει παρθενογέννεση στην τέχνη μην την μασας κι εσύ.

Πρίν 100 χρόνια δεν υπήρχε ούτε φωτογραφία ούτε κινηματογράφος . Και πρίν 15 χρόνια δεν υπήρχε web. Κι εκεί θα βρεις τέχνη.

Ελπίζω να είδες το βίντεο πάντως για να ξέρεις για τι μιλάμε.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    χαχαχαχαχα
    μέχι και από εκεί εφαγε λογοκρισία μόνο που εκεί δεν θα κερδίσει επιπλέον δόξα από αυτό .

λοιπον εμενα δε μου αρεσουν αυτα τα θεωρω ανουσια (ειδα και αλλα ''εργα'') ετσι και εγω κανω ΄΄τεχνη΄΄ οτι μου ερχετε στο κεφαλι το εκθετω ανετα

δε θα δοσω παραπανω σημασια απο οτι χριεαζετε αλλα εχω να πω ενα

ειδα μικρα παιδια? ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ? και βλεπαν αυτα? γυμνα σωματα πασαλειμενα με κετσαπ και παιχνιδια παιδικα να μπαινουν μεσα στα γεννητικα οργανα μιας γυναικας? δλδ οταν θα ακουνε τον Εθνικο υμνο στο σχολειο στο δημοτικο θα γελανε και θα λενε αιδιο? εκτος και αν υπερετιμαμε το μυαλο τους που ακομα ειανι υπο κατασκευη.

εκτος και αν εκανα λαθος .............
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε αυτους λοιπον εχω να πω πως καλα 8α κανουν να μη βιαζστουν να βρισουν μοντερνα εργα γιατι ΟΛΟΙ οι μοντερνοι καλλιτεχνες ειχαν μελετησει πααααααρα πολυυ τους κλασσικους και οτι συνεχισαν με τη μοντερνα τεχνη δε σημαινει οτι απερριψαν την κλασσικη απλα βασει αυτης εξελιχ8ηκαν διαφορετικα και παρουσιασαν κατι αλλο...

αυτό είναι και το σωστό
    το πρόβλημα ξέρεις πιο είναι;

ότι σήμερα πάρα πολλοί σνομπάρουν το κλασσικό και το παίζουν μοντέρνοι χωρίς να έχουν καμιά βάση, και αυτό φαίνεται

κι επειδή δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο
    φτιάχνουν οτιδήποτε, του δίνουν ένα πιασάρικο όνομα, πετάνε και μια βαθυστόχαστη με τουλάχιστον 3 περίεργες λέξεις περιγραφή και το παίζουν σπουδαίοι
    πάρα πολλοί

αυτοί δεν αξίζουν τίποτα
    και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην τους δίνουμε σημασία

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    αυτό είναι και το σωστό

ότι σήμερα πάρα πολλοί σνομπάρουν το κλασσικό και το παίζουν μοντέρνοι χωρίς να έχουν καμιά βάση, και αυτό φαίνεται

φτιάχνουν οτιδήποτε, του δίνουν ένα πιασάρικο όνομα, πετάνε και μια βαθυστόχαστη με τουλάχιστον 3 περίεργες λέξεις περιγραφή και το παίζουν σπουδαίοι
    πάρα πολλοί

αυτοί δεν αξίζουν τίποτα
    Τα είπες όλα στις δύο τελευταίες γραμμές. Προσωπικά δεν θα με πειραζε καθόλου ακόμα κι αν έβαζαν στην πλατεία συντάγματος ένα γιγαντιάιο μουνί και παράλληλα να έπαιζε από μεγάφωνα τον πεντηκοστό ψαλμό του Δαβίδ. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι πολλοί μάγκες προκαλούν επίτηδες έχοντας να επδείξουν το κενό. Όχι για να φτιάξουν τέχνη αλλά όνομα.

Καλα η αλη8εια ειναι πως δεν ειναι και για παιδακια επειτα σαν γονιος 8α πρεπει να εισαι ποοοολυυυυ ψωνιο για να πας το 7 χρονο σε τετοια εκ8εση και μετα να περιμενεις να του μεινει τι???? Μηπως τι 8ελει να πει ο ποιητης???Οχι βεβαια...Αυτα που ειπες Ευη 8α του μεινουν .... αλλωστε και τα παιδακια καποια στιγμη 8α μεγαλωσουν και 8α μπορουν να επιλεξουν κατα πως κρινουν αυτα , τις εκ8εσεις που 8α 8ελουν να πανε...Προς το παρον τα παιδακια πρεπει να παιζουν και να ειναι ελευ8ερα να χαρουν τα ανεμελα χρονια τους...

@σουπερ...

Νομιζω πως τα ορια στις τεχνες ειναι πολυ λεπτα κι αυτο ειναι το ωραιο...8ελω να πω πως στοιχεια ζωγραφικης η φοτο μπορεις να δεις και στον κινηματογραφο αλλα και το αντιστροφο οταν λεω πως δεν υπαρχει παρ8ενογενεση εννοω πως τουλαχιστο οσον αφορα στις εικαστικες τεχνες υπαρχει κοινος παρανομαστης το σχεδιο και ολα (οι οποιες παρεμβασεις και ανατροπες) λειτουργουν βασει αυτου ...

Δεν ειναι οτι γινεται κατι...πραγματικα νεο ....επιρροες απο κατι ηδη υπαρχον ειναι ολα...καινουριος ειναι απλα ο τροπος ερμηνειας...

Τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβαινω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    λοιπον εμενα δε μου αρεσουν αυτα τα θεωρω ανουσια (ειδα και αλλα ''εργα'') ετσι και εγω κανω ΄΄τεχνη΄΄ οτι μου ερχετε στο κεφαλι το εκθετω ανετα

δε θα δοσω παραπανω σημασια απο οτι χριεαζετε αλλα εχω να πω ενα

ειδα μικρα παιδια? ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ? και βλεπαν αυτα? γυμνα σωματα πασαλειμενα με κετσαπ και παιχνιδια παιδικα να μπαινουν μεσα στα γεννητικα οργανα μιας γυναικας? δλδ οταν θα ακουνε τον Εθνικο υμνο στο σχολειο στο δημοτικο θα γελανε και θα λενε αιδιο? εκτος και αν υπερετιμαμε το μυαλο τους που ακομα ειανι υπο κατασκευη.

εκτος και αν εκανα λαθος .............

δεν εκανες λαθος

22 σελιδες για μια μαλακο

μεγαλη αξια της δινετε

υγ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ :
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΩΝ Π@@~$Ο ΛΕΜΕ

εχε χαρι που δεν ειμαστε στης διαμαχες

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    αυτό είναι και το σωστό

πάρα πολλοί

αυτοί δεν αξίζουν τίποτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.

υγ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ :
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΩΝ Π@@~$Ο ΛΕΜΕ

εχε χαρι που δεν ειμαστε στης διαμαχες

Εγω μιλησα συγκεκριμενα για ''Σχολη του Λονδινου'' δηλ. καλλιτεχνες οπως Μπεικον Αντριους Κοσοκοφ Φρουντ και αλλοι που τωρα δε 8υμαμαι...

Τεσπα ..αν δε σ'αρεσουν αυτοι..αποψη σου....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΦΟΒΕΡΟ!!! ΚΟΡΥΦΗ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ !!!! η μεγαλυτερη μαλακια που ειδα ποτε!!!!!!!!!!

ειμαι πεζος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Καπου εγραψες ''πως θα συναγωνιστει η Ελλαδα την Ευρωπη''

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ οτι πρεπει να γινει αυτο?

Παμε απο το κακο στο χειροτερο, απο τοτε που θελουμε να τους μοιασουμε
    Δεν γινεται, ειμαστε διαφορετικοι, πως το λενε!!!

Η Ελλαδα ειχε κουλτουρα, ειχε πολιτισμο, και καταφεραμε και γιναμε Αμερικανακια
    Χασαμε την μπεσα που ειχαμε, απο τοτε που ειχαμε ξενες επιρροες

Εχω δει πολλους Ελληνες που μενουν μονιμα στο Λονδινο, να εχουν μια αντιπαθεια για την ΧΩΡΑ ΜΟΥ
    Αν εκει δεν εχουν προβλημα να ξεφτυλιζεις την ανυπαρκτη ιστορια τους, χαλαλι τους
    Αν δεν σου αρεσει η ''αντιληψη της τεχνης'' που εχουν οι Ελληνες, τοτε μεινε εκει, καλα εισαι

Για ενα συμβολο ομως, που εκατονταδες χρονια παλευουνε οι Ελληνες, με δυσκολιες που ουτε το 1/10 δεν εχουν περασει αλλοι λαοι, και που ακομα και οι παππουδες μας πεθαναν πριν λιγα χρονια ΟΧΙ, δεν θελω να ξεφτυλιζεται

Μαλλον εχεις και κακη αντιληψη για τα μελη αυτου του φορουμ
    Μαλλον πιστευεις οτι ειμαστε ολοι αναρχικοι, οτι κοιμομαστε με τα πετσινα, τραβαμε μυτιες στην κοκα, και στα δωματια μας υπαρχουν πλακατ ''ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ''

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, και εντελει.......ΧΕΣΤΗΚΑ τι κανει ο Tracy Emin, Jake and Dinos Chapman, Gilbert & George
    Εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε

τριακοσιες και θεματολογιες γουσταρο

βα ενα θεμα ....

ειμαι στην αρη ακομη και .....

+10000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της maniak.
    Εγω μιλησα συγκεκριμενα για ''Σχολη του Λονδινου'' δηλ. καλλιτεχνες οπως Μπεικον Αντριους Κοσοκοφ Φρουντ και αλλοι που τωρα δε 8υμαμαι...

Τεσπα ..αν δε σ'αρεσουν αυτοι..αποψη σου....

το παραπανο δεν ειναι για σενα ουτε για καποιον αλλον γιατι απλα δεν διαβασα 22σελ.
    (και ουτε θα το κανω) διαβασα της 2 πρωτες, ειδα το βιντεο και απλα συμφωνισα με αυτα που
    εγραψε η evi.

δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν για προσοπικες αποψης πανω σε αυτο το θεμα

και τελος δεν γραφω για καλλιτεχνες ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ,

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0