Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
βρηκα ποιος θα ειναι ο επομενος μου προορισμος μετα την Ισπανια![]()
ζητω το www.mototravel.gr !!!!![]()
γι αυτο ρε σε ψαχναμε και δεν μπορουσαμε να σε βρουμε??
![]()
Αφού ρε Κωστή το ξέρεις,αν δεν εφημερεύω ταξιδεύω!Την Δευτέρα αν δεν δουλεύεις και μπορείς θα περάσω από Δέλεαρ να δω όλη την παλιοπαρέα και φυσικάΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
γι αυτο ρε σε ψαχναμε και δεν μπορουσαμε να σε βρουμε??
![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
Μηχανή σκέφτηκα να πάρω αλλά θα μου χρέωναν υπέρβαρο στην LUFTHANSA!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Το μηχανακι που ειναι?![]()
![]()
![]()
![]()
Παρόλαυτά στην Πετρούπολη δεν είδα πολλές μηχανές (αυτονόητο λόγω καιρού).Και από αυτές που είδα πι περισσότερες ήταν παλιά CBR με αλλαγμένα τελικά,που σε κούφαιναν απ'το θόρυβο!
Όσον αφορά τα ''λειτουργικά'',η VISA κάνει περίπου μια εβδομάδα να βγει,δεν ξέρω πόσο κοστίζει γιατί εμένα μου την έβγαλαν,το αναλαμβάνουν τα ταξιδιωτικά γραφεία και χρειάζεται μια φωτο και διαβατήριο νέου τύπου!
Το κόστος διαβίωσης είναι αρκετά ανεβασμένο,και αυτό επειδή η χώρα είναι ακόμα ανασφαλής.Δηλ θα αναγκαστείς να μένεις σε καλό ξενοδοχείο=ακριβό,γιατί στα μεσαία και στα φτηνά οι υπηρεσίες που σου προσφέρουν και γενικά η υγιεινή τους,είναι άθλιες.Άσε που κινδυνεύεις να μην βρεις τα πράγματά σου!Και αυτά που σου λέω, μας τα είπε η ξεναγός που είναι ντόπια, αλλά μιλούσε Ελληνικά λόγω του ότι έχει παντρευτεί Έλληνα και έχει ζήσει και εδώ (ελπίζω όχι σε στριπτιζάδικο)![]()
![]()
Επίσης νερό αναγκάζεσαι να αγοράζεις, γιατί της βρύσης δεν πίνεται αφού έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βαριά μέταλλα!Φαγητό αναγκάζεσαι να τρως σε καλά εστιατόρια, αφού το πρόχειρο φαγητό και τα φτηνά εστιατόρια ισοδυναμούν με μεγάλες πιθανότητες διάρροιας!Με 25-30Ε τρως καλά!Εμείς μέσα στις βόλτες που κάναμε ανακαλύψαμε και ελληνικό εστιατόρια το οποίο είναι και καλό και φτηνό!