Σελίδα 34 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 24293031323334353637383944 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    @IDI & Alchimistis:

Εγώ βάζω 5Ε στον IDI λόγω εκτοπίσματος..... αν και είναι σε όγκο τωρα :rotflmao: :rotflmao:

Χαλαρώστε παίδες.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    μα... προσέβαλαν τα Εθνικά μας Σύμβολα!
    ε, αν ειναι ετσι, καλα εκανες στα παλιοβιβλια!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    http://www.youtube.com/watch?v=c1oYcY3k-PY

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    http://www.youtube.com/watch?v=c1oYcY3k-PY

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πω πω τι βγαίνει κάθε μέρα
    ολοκαίνουριο βρε μπράβο

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Αυτα να τα λες face το face και οχι πίσω απο μια οθονη...οκ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πες μου ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΝΝΝΕΙΣ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Ρεεεεε θα σταματήσετε να τσακώνεστε ή θα έρθω από κει να σας μαζέψω.

:a44:
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Μου κέντρισε την προσοχή η ερώτηση πως φτάσαμε μέχρι εδώ , και μιλάω για την απελευθερωμένη εκφραστικότητα ορισμένων , που βρίζουν τα άλλα άτομα του φόρουμ, νομίζοντας ότι αυτό που λένε έχει κάποια βαρύτητα και καλά ...

Η κυρία καλλιτέχνης, πήρε τα μηνύματά μας , έστω και ανάμικτα .
    Σίγουρα δεν χάρηκε με το αποτέλεσμα .

Το τελευταίο βιντεακι δεν με απασχολεί , για το δικό μου σπίτι ( πατρίδα ) καίγομαι , οι άλλοι , όταν οι Έλληνες έβγαζαν φιλοσόφους γιατρούς και επιστήμονες στην αρχαιότητα , αυτοί σκαρφάλωναν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες .

Εκει ας καταλήξουν και πάλι , είναι δικιά τους επιλογή .

Οι αρχαίοι μας, είπαν το ωραίο γνωμικό που λέει ," Παν μέτρο άριστον ".
    Αυτο μεταφράζεται και ως ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ = ΑΡΙΣΤΟΝ

Οπως η κυρία καλλιτέχνης , έχασε την ισορροπία της , με τις πράξεις της , και τιμωρήθηκε , καλό θα ήταν να προσέξουν από εδώ και μπρος , όλοι την ισορροπία τους μέσα στο φόρουμ .

ήδη όσοι παρεκτράπηκαν , και έβρισαν άλλα άτομα , θα απομονωθούν από τα άλλα μέλη , μέσα στο φόρουμ .

Και ακόμα και όταν ξεχαστεί η κυρία με την τρύπα της , η ανισόρροπη συμπεριφορά που φανερώθηκε από μέρους τους , σε αυτό το θέμα , δεν θα ξεχαστεί ..

Στα τέτοια μας , θα πουν ίσως , και στα δικά μας θα απαντήσουμε εμείς .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost

Η κυρία καλλιτέχνης, πήρε τα μηνύματά μας , έστω και ανάμικτα .
    Σίγουρα δεν χάρηκε με το αποτέλεσμα .

Η κυρια καλλιτεχνης τα μηνυματα σας τα εχει γραμμενα στην........................

ΚΑΡΑΜ*****Α ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΥΝΕΙ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

P.S. Αυτη που ανοιξε αυτο το thread και γιναμε ΜΟΥΝΙ τι απεγινε τελικα????

edit....SORRY MOD για την ασεμνη λεξη....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CPANTELO
    @ PACKO

ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑ ΕΤΣΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ. Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ Η ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΡΕΧΤ:

THN ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΔΕΚΤΗ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εγω παλι πιστευω στη κυριαρχια των ΚΤΜ...
    κανεις δε μπορει να φιμωσει τη φωνη μας...
    ...cause the place seems still alive...

οι άλλοι , όταν οι Έλληνες έβγαζαν φιλοσόφους γιατρούς και επιστήμονες στην αρχαιότητα , αυτοί σκαρφάλωναν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες .
    αυτη την - ανακριβέστατη - καραμέλα θα σταματήσουμε να την αναμασάμε κάποτε;

Έλεος πια με τον πεφωτισμενο λαό...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αυτη την - ανακριβέστατη - καραμέλα θα σταματήσουμε να την αναμασάμε κάποτε;

Έλεος πια με τον πεφωτισμενο λαό...

Έχεις δίκιο..... που να βρουνε τις μπανάνες..... Χαρούπια έτρωγαν....

Μπορεί εμείς Καπετάν να είμαστε για τον ακατανόμαστο αλλά τουλάχιστον οι πρόγονοι κάτι κάνανε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι οι απόγονοι αυτών (αν είμαστε) είμαστε και το ίδιο με αυτούς....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
    @ PACKO

ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑ ΕΤΣΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΝΟΩ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ. Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΕΞΥΠΝΟΣ Η ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΡΕΧΤ:

THN ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΔΕΚΤΗ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
    Γιατι λετε μπουρδες ρε π...στη μου;;;;Ενταξει φιλε μου,πες μου τη διευθυνση σου,να σου στειλω ενα βιντεακι με παρτουζες σε μουσικη Χατζηδακη,δες το και με το παιδι σου,και πες του οτι ειναι τεχνη...αν σε ρωτησει τι γινεται εκει...απλα ο καθενας την αντιλαμβανεται διαφορετικα...
    ...cause the place seems still alive...

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Το τελευταίο βιντεακι δεν με απασχολεί , για το δικό μου σπίτι ( πατρίδα ) καίγομαι , οι άλλοι , όταν οι Έλληνες έβγαζαν φιλοσόφους γιατρούς και επιστήμονες στην αρχαιότητα , αυτοί σκαρφάλωναν στα δέντρα και έτρωγαν μπανάνες .
    Μπααα, μάλλον για να βλέπουν μακριά ανέβαιναν στα δέντρα αλλά εμείς ακόμα να το καταλάβουμε, δυστυχώς.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μπορεί εμείς Καπετάν να είμαστε για τον ακατανόμαστο αλλά τουλάχιστον οι πρόγονοι κάτι κάνανε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι οι απόγονοι αυτών (αν είμαστε) είμαστε και το ίδιο με αυτούς....
    Και άλλων λαών οι πρόγονοι κάνανε ρε συ

Οι πρόγονοι των ιρακινών έχτισαν μία απο τις πρωτες μεγαλουπόλεις στον κόσμο - τη Βαβυλώνα*

Οι πρόγονοι των Αιγυπτιων υπολόγιζαν τις πλημύρες του Νείλου και έχτιζαν πυραμίδες

Και;

Μπουρδέλα είναι αυτές οι χώρες σήμερα, ο λαός πένεται εκει...

Ας κοιτάξουμε το σήμερα και ας αφήσουμε αυτή την καραμέλα περι προγόνων, που, όπως λες κι εσύ, με τόσες πληθυσμιακές αλλαγές στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο ανα τους αιώνες, @@ προγονοί μας είναι

Είναι σα να περηφανεύεσαι για τα λεφτά του μπαμπά σου, όταν εσύ απλά τα τρως...

*όταν χτιζόταν η Βαβυλώνα οι έλληνες απλά δεν υπήρχαν ως έθνος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0