Μερικά απο τα νέα που έχω... άλλα μπαγιάτικα... άλλα πιθανά να συμβούν εντός πολύ λίγου χρονικού διαστήματος.
1) Προπονητικό... ακούστηκε και στο ραδιόφωνο σήμερα. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου , αγορά ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ έκτασης για προπονητικό.
2) Μεταγραφές... ετοιμαστείτε για παίκτη φορ (φουνταριστό) περιοχής. Οχι δεν νομίζω να είναι ο Μανού , παρόλη την φασαρία. Το ποσό που άκουσα θα είναι κοντά στα 2 μύρια, αν αληθεύει.
3) Διαρκείας... ακόμα εδώ είστε; ήδη τα φθηνά κάνουν φτερά φτάνοντας χθες κοντά στα 1100+ μέσα σε 48 ώρες! Και που δηλαδή να περάσει τα προκριματικά για CH.L. η ΑΕΚ.
4) Φερέρ... Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... το έλεγα απο πέρισυ. Έχει πάρει το μαγικό ραβδάκι και μεταμορφώνει το ασχημόπαπο σε κύκνο. Προπονητικό κέντρο, μεταγραφές, κινήσεις σε πρότυπα οργανώσεων άλλων ομάδων που φέρουν έντονα την αύρα της Primera Division , κάνουν την έλευση του και την συνέχεια του στην ΑΕΚ, μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ιστορία μας.
Λίρα 100 είχε χτυπήσει ο Ντέμης όταν τον πίεζε επί 1,5 μήνα παρακαλώ (!!!!) να έρθει στην ΑΕΚ με σύσσωμο το διοικητικό σχήμα παρών εκεί. Αν έστω το 70% των κινήσεων ευοδώσουν , θα μιλάμε για μια ΑΕΚ σαν παλιά στο αγωνιστικό τμήμα και με την σφραγίδα Ντέμη για τα διοικητικά σήμερα.
Το όνομα του αποτελεί διαφήμιση για την ΑΕΚ έξω και τραβάει παίκτες σαν μαγνήτης ανεξάρτητα αν η ΑΕΚ παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ή οχι.
Το καλύτερο;... σε 2-3 μήνες να δείτε τι θα γίνει στις ακαδημίες μόλις τελειώσει ο ντόρος των μεταγραφών.
5) Ηλικία... για αυτούς που λένε για ηλικίες... ναι είναι ενας κορμός κέντρου με μ.ο στα 30+. Είναι αλήθεια. Αλλά απο πίσω έχει παίκτες πιτσιρικάδες (βλ. Χρόνης, Παπασταθόπουλος κτλ.) όπως και το βασικό γεγονός οτι πίσω απο τους μεγάλους σε ηλικία (και αλλοδαπούς) η ομάδα που έρχεται είναι αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!! Όλοι οι πιτσιρικάδες είναι Έλληνες! Τουλάχιστον ενθαρρυντικό.
Αν σκεφτείς τώρα οτι Σαβέφσκι και Φερέρ θα τους μάθουν τα βασικά της μπάλας, μόνο αισιόδοξο έιναι αυτό.
6) Γήπεδο... α ... εδώ είμαστε... Λοιπόν... μπορεί κάποιοι να λένε οτι θέλουν.. εγώ εκείνο που ακούω και καταλαβαίνω είναι οτι πάμε σφαίρα για την έκταση στα Λιόσσια. Το επενδυτικό ετοιμάζεται όπως και η έρευνα για τεχνική εταιρία ικανή να κάνει το γήπεδο , με ποιότητα και γρήγορα είναι σε εξέλιξη. Την Ν.Φιλαδέλφεια , δυστυχώς , λόγω σημείου και τοπολογίας ξεχάστε την. Όσο για ΚΑΕ και Ερασιτεχνική... χωρίς κονδύλια , γήπεδο δεν φτιάχνεις.. οπότε το πιθανότερο είναι να ακολουθήσουν την ΠΑΕ, παρά την γκρίνια... εκτός και αν συμβεί κάτι απρόοπτο.
7)Φανέλες Ρίμπο... αν και προσωπικά θα πάρω μία μόνο σαν συλλεκτικό κομμάτι , καθόλου φθηνές δεν θα είναι όπως λένε... 60-65? είναι αρκετά νομίζω για μια φανέλα ακόμα και αν φέρει το όνομα Rivaldo πάνω της. Τουλάχιστον έτσι άκουσα στο ράδιο.
8) Πρωτάθλημα... θα δούμε... είναι πολύ νωρίς ακόμα και απορώ με τις κορώνες κάποιων. Ας δούμε πως θα δέσει η ομάδα πρώτα και βλέπουμε για την κούπα την εσωτερική. Για μένα... το έχω πεί... ας μην την πάρουμε ποτέ, αλλά στην Ευρώπη να είμαστε συνεχώς μέσα σε 8αδα CH.L ή 8αδα UEFA ... μπορεί να γίνει αυτό;.. αν ναι, τότε θα είμαι ευτυχισμένος.
9) 14/8 κύριοι ο πρώτος προκριματικός. Σημειώστε το... με διαρκείας ή χωρίς , θα είμαι εκεί.
Gandalf