Καλά άμα θεωρείς εύκολο το κόλπο με τους δορυφόρους εντάξει.![]()
Εγώ το βλέπω πάντως πολύ δύσκολο το να μετρήσεις σωστά το sag ενώ είσαι πάνω στη μηχανή μόνος σου -ακόμα και με το ειδικό εργαλείο.
Εγώ το βλέπω πάντως πολύ δύσκολο το να μετρήσεις σωστά το sag ενώ είσαι πάνω στη μηχανή μόνος σου -ακόμα και με το ειδικό εργαλείο.
Αααααα....Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
![]()
βασιζόμουν πάνω σου, αφού το ανέφερες φαντάστηκα θα είχες και τις άκρες αν το χρειαζόμουν.
Σε όσα αναφέρεστε (και ο old) περί θέσης αναβάτη, επιμελώς και εσκεμμένως έχω αποφύγει οποιοδήποτε σχόλιο.
μίνι γκάλλοπ: τι φοράτε όταν μετράτε το sag σας?![]()
You BETA believe...
κι εγώ που νόμιζα ότι οδηγάς όρθιος ΜΟΝΟ όταν σε βγάζουν φωτογραφία.... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η εκτός δρόμου οδήγηση γίνεται με τον αναβάτη όρθιο
ο πολύς ευαγγελάτος βλάπτει(εκτός από το ύψος του που είναι μικρό για τα κιλά του ....)![]()
You BETA believe...
Γελάμε επειδή από το '05 και μετά τα EXC σταματήσαν να βάφουν μαύρο τον σκελετό τους και βάλανε κάτι σαν σέλα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
κι εγώ που νόμιζα ότι οδηγάς όρθιος ΜΟΝΟ όταν σε βγάζουν φωτογραφία.... :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μπααα..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γελάμε επειδή από το '05 και μετά τα EXC σταματήσαν να βάφουν μαύρο τον σκελετό τους και βάλανε κάτι σαν σέλα ???![]()
![]()
![]()
και σήμερα που οδήγησα του Χουλιους δεν ήταν και πολύ καλύτερο (και το δικό μου φοράει την 'ψηλή' που είναι και σημαντικά σκληρότερη)...
εννοείς το υποπλαίσιο μάλλον (το οποίο όμως είναι αλουμινένιο) γιατί και εμένα ο σκελετός μαύρος είναι..![]()
![]()
You BETA believe...
Τρόπος του λέγειν....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
εννοείς το υποπλαίσιο μάλλον (το οποίο όμως είναι αλουμινένιο) γιατί και εμένα ο σκελετός μαύρος είναι..![]()
![]()
(όποιος πρωτοκάθεται σε σέλα EXC ρωτάει αν υπάρχει όντως σέλα ή απλά είναι βαμένος μαύρος στο σημείο αυτό ο σκελετός...)![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ενω απο το 05 και πριν ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γελάμε επειδή από το '05 και μετά τα EXC σταματήσαν να βάφουν μαύρο τον σκελετό τους και βάλανε κάτι σαν σέλα ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντωνη.....![]()
Πες μου οτι δεν εχεις βαλει σελα απο bmw στο δικο σου ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ιδια σκατα ακριβως ειναι .... Μονο που απο τα 03 και περα ισιωνουν περισσοτερο στο ντεποζιτο ( λεπτομερεια που βολεψε τους ορθιους και γ@μησε τους καθιστους ) !!!
![]()
Γιατί ρε θείο?Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
.... Μονο που απο τα 03 και περα ισιωνουν περισσοτερο στο ντεποζιτο ( λεπτομερεια που βολεψε τους ορθιους και γ@μησε τους καθιστους ) !!!
![]()
![]()
![]()
Εμένα με βολεύει καλύτερα η ψηλή που είναι και πιο ίσια όταν θέλω να 'πάω' εμπρός...
έτσι νομίζω δηλαδή![]()
You BETA believe...
Δεν νομίζω να σου πήραν πάνω απο 0.32 € για την μεζούρα..........
τη δουλειά σου......Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Δεν νομίζω να σου πήραν πάνω απο 0.32 € για την μεζούρα..........![]()
:ZZZ:
You BETA believe...
Θειο ???Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γιατί ρε θείο?![]()
![]()
Εμένα με βολεύει καλύτερα η ψηλή που είναι και πιο ίσια όταν θέλω να 'πάω' εμπρός...
έτσι νομίζω δηλαδή![]()
Ακου πως με λεει.... Παιδι πραμα !!!
![]()
![]()
![]()
Με το 400σαρι με βολευε η κοντρα με το σωμα στο ντεποζιτο οταν κουραζομουν, και δεν με κολλαγε τερμα στο τιμονι οπως γινετε με το 450, και να τραβανε ολο το ζορι μονο τα χερια για να κρατηθεις στα μεγαλα κατηφορικα και στα αποτομα φρενα στις φουρκετες ....![]()
![]()
Γούστα είναι αυτά, δεν έχει σωστό ή λάθος... :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θειο ???Ακου πως με λεει.... Παιδι πραμα !!!
![]()
![]()
![]()
Με το 400σαρι με βολευε η κοντρα με το σωμα στο ντεποζιτο οταν κουραζομουν, και δεν με κολλαγε τερμα στο τιμονι οπως γινετε με το 450, και να τραβανε ολο το ζορι μονο τα χερια για να κρατηθεις στα μεγαλα κατηφορικα και στα αποτομα φρενα στις φουρκετες ....![]()
![]()
You BETA believe...
Δεν ειπα αν ειναι σωστό ή λάθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γούστα είναι αυτά, δεν έχει σωστό ή λάθος... :smilea:![]()
Προσωπικος τροπος δικος μου....![]()
![]()
Aκόμα και όταν δεν έχεις μοχλικό?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
2. Οι μετρήσεις των sags γίνονται ΚΑΙ πολλές φορές η κάθε μία (με μέσο όρο) ΚΑΙ μετά από διαδοχικές συμπιέσεις/εκτονώσεις της ανάρτησης (τον ρόλο του "συμπιεστή" τον παίζει ο όρθιος αναβάτης !!)
![]()
(άλλο το πολλές, άλλο το δυο-τρεις
)
You BETA believe...