Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 228

Θέμα: hornet 600

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos cbr600fi
    KALO DROMO SE OLOYS:a19:

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Ωραίες φωτογραφίες...Άσε που 900αρια χόρνετ τουμπανιασμένα δεν βλέπεις συχνά...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

HORNET 600

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΦΙΚΕΣ

ΟΝΤΩΣ ΣΠΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΦΛΑΣ ΕΝΑ

ΤΣΙΚΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΡΟΔΟ

ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ

ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ????

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΟ ΛΕΥΚΑ ???? ΦΛΑΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΜΕ ΤΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕUROS??????

Νέο μέλος
    Καλημέρα σε όλους!

Εδώ και ένα μήνα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Χορνετακίου (sic) 600 κυβικών του 2002 και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες εντυπώσεις, αλλά και να εκφράσω κάποιες απορίες.

Το μηχανάκι είναι πολύυυ καλύτερο απ' οτι περίμενα, πολύ φιλικό και ροπάτο χαμηλά, ενώ τρελαίνεται ψηλά, αν και δυστυχώς μου φαίνεται λίγο... φαγανό όταν το ανοίγεις. Επιπλέον μου φαίνεται αρκετά άνετο, τηρουμένων των αναλογιών, σφιχτό αλλά όχι σκληρό, όμως μου δίνει την εντύπωση οτι χαζεύει λίγο όταν βρεις ανωμαλίες πάνω στη στροφή. Όχι τίποτα τραγικό βέβαια, δε σου προκαλει ανασφάλεια, απλά αυτη την εντύπωση μου έδωσε. Υπόψην έχει 11500 χλμ, οπότε μου φαίνεται λίγο αδύνατο να προέρχεται αυτό το "χάζεμα" από κουρασμένη ανάρτηση, υποθέτω οτι αυτά είναι τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της.

Στο ταξίδι με ταχύτητες της τάξεως των 140-150 είναι μια χαρά, αρκεί να μην έχεις κόντρα αέρα, οπότε τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν και να γίνεται λίγο κουραστικό. Με παραπάνω χλμ δεν μπορείς να πας για πολλή ώρα. Με μια μικρή ζελατινούλα πόσο βελτιώνεται η κατάσταση και με τι ταχύτητες ταξιδεύει κανείς άνετα? Επιπλέον, επειδή πρόκειται να μπει μπαγκαζιέρα μια από αυτές τις μέρες, κατά πόσο επηρρεάζει στα 140-150? Ελαφρώνει πολύ το τιμόνι ή σε ανεκτά πλαίσια?

Είναι πολύ πιο ευέλικτο απ' οτι περίμενα μέσα στην πόλη, ο συμπλέκτης του δεν κουράζει και οι ταχύτητες μπαίνουν λουκούμι. Στην αρχή βέβαια δυσκολεύτηκα λίγο, καθώς τα γκαπ-γκουπ σε 1η-2α και αντίστροφα πήγαιναν βροχή, αλλά το βρηκα το κουμπί της και όλα καλά.

Ένα από τα προβλήματα που έχω παρατηρήσει, σε σχέση με την πρακτικότητα της μοτοσυκλέτας είναι το οτι πετάει αρκετά νερά, ιδιαίτερα προς τον συνεπιβάτη, ακόμα και αν είναι λίγο βρεγμένος ο δρόμος. Μπορεί να μου πει κανείς αν ένα φτεράκι στον πίσω τροχό θα βελτιώσει την κατάσταση, ή μια από τα ίδια θα είναι?

Άλλο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι οτι η σέλα είναι αρκετά γλιστερή πράγμα που προβληματίζει ιδιαίτερα αν έχεις συνεπιβάτη και που λύνεται εύκολα με μια αντιολισθητική επένδυση. Έχω ακούσει διαφορες γνώμες και τιμές για αυτό, έχω βρει από 35 Ε, μέχρι και 70 Ε. Αν και μου έχουν πει οτι οι φθηνές κατά κανόνα δεν είναι και αδιάβροχες. Επιπλεον, στην τιμή των 100 Ε μου έχουν πει για επένδυση και επιπλέον συμπλήρωμα του μαξιλαριού με υλικό, έτσι που να κάνει "βουναλάκι" μπροστά από τον συνεπιβάτη και να τον αποτρέπει από το να πηγαίνει μπροστά. Αξίζει τον κόπο?

Δεν έχω κάποια παρατήρηση/απορία αυτή τη στιγμή, θα προκύψουν σίγουρα στο μέλλον (ελπίζω για καλό) και θα σας πρήξω λιγουλάκι...

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ, ελπίζω να τα πούμε.
    Κώστας.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taurus
    Επιπλέον, επειδή πρόκειται να μπει μπαγκαζιέρα μια από αυτές τις μέρες, κατά πόσο επηρρεάζει στα 140-150? Ελαφρώνει πολύ το τιμόνι ή σε ανεκτά πλαίσια?

Μαχαίρι στον πνεύμονα ήταν αυτό.....

τεσπά δέν νομίζω ότι το hornet σαν naked μηχανή άξίζει την μπαγκαζιέρα......

Ζελατίνα βοηθάει στην αντιμετώπιση του χοντρού ξύλου απο τον αέρα
    Rear Wheel Hugger (το φτερό για τον πίσω τροχό) βοηθάει να μην τρώς πολλά νερά - όχι όλα - πιό πολύ για αισθητικούς λόγους :wacko:
    Για την σέλα δέν γνωρίζω γιατι στο δικό μου μοντέλο έχει 2 "επιστρώσεις" Μία του οδηγού νορμάλ και του συνοδηγού με αντιολισθητικό υλικό.Δέν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.
    Ψάξε και λίγο εδω μέσα κάτι θα βρείς που έχουμε συζητήσει

Καλές βόλτες!

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ!

Το περίμενα οτι η λέξη μπαγκαζιέρα εδώ μέσα θα φέρει ανατριχίλα και το διπλοσκέφτηκα πριν τη γράψω αλλά ρε γμτ, δε γίνεται όπου πας να κουβαλάς κράνος μαζί, κάπου θες να βάλεις την κουλούρα και τα αδιάβροχά.

Για εμένα πχ είναι πολύ σπαστικό κάθε φορά που πάω να πάρω την κοπελιά από το σπίτι να κρεμάω το κράνος της στο ώμο μου, προτιμώ να το βάζω στην μπαγκαζιέρα.

Μη με ρωτήσετε γιατί δεν το κρατάει αυτή στο σπίτι της, ανωτέρα βία...

Δηλαδή το Rear Wheel Hugger αξίζει τελικά τον κόπο ή όχι?

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre

Δηλαδή το Rear Wheel Hugger αξίζει τελικά τον κόπο ή όχι?
    οχι αν βάλεις μπαγκαζιέρα....... (μπρρρρρρρ τι είπα τώρα...)
    Θα σου κόβει αυτή όλα τα νερά απο τον δρόμο προς τον συνοδηγό σου...

Υπάρχει τσάντα/θήκη κράνους για το extra κράνος u know
    υπάρχει και tanκbag για τα παρελκόμενα κλπ κλπ....

Το hugger με 150 ευρώ θα σε γλυτώσει απο κάποια νερά.Έστω και σαν αισθητική παρέμβαση.Αξίζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Καλημέρα σε όλους!

Εδώ και ένα μήνα ...

Δεν έχω κάποια παρατήρηση/απορία αυτή τη στιγμή, θα προκύψουν σίγουρα στο μέλλον (ελπίζω για καλό) και θα σας πρήξω λιγουλάκι...

Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ, ελπίζω να τα πούμε.
    Κώστας.
    Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι για το φέρινγκ. Αν βάλεις κάποιο aftermarket σιγουρα θα γλιτώσεις από αέρα αλλά μην φανταστείς ότι η μηχανή θα γίνει touring. Τουλάχιστον όταν το είχα βάλει εγώ υπήρχαν δυο επιλογές. Ένα αρκετά ψηλό το οποίο δεν το έβαλα γιατί εδειχνε άσχημο και ένα μικρούλι, που τελικά και έβαλα.

Κόβει αέρα αλλά για να πείς ότι είσαι καλυμένος πρέπει να είσαι πάνω στην τάπα. Έτσι δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Αν είσαι όρθιος πάντως μετά τα 130-140 σε βαράει.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

γαιτι να βαζεις το κρανος της κοπελια σου στον ωμο σου και να μην το βαζει η κοπελια στο κεφαλι της το κρανος.
    η ζελατινα βοηθαει στο αερα καπως,μπες στην κατηγορια cb series και δες φωτο απο τις μηχανες μας εγω φοραω μια ζελατινα το κιτρινο χορνετ το τουμπανιασμενο

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    [B]γαιτι να βαζεις το κρανος της κοπελια σου στον ωμο σου και να μην το βαζει η κοπελια στο κεφαλι της το κρανος.
    Mα πώς θα βάλω το κράνος στο κεφάλι της κοπελιάς, αν δεν υπάρχει κοπελιά πάνω στη μηχανή? Το είπα και πιο πάνω, πηγαίνοντας σπίτι της το έχω κρεμασμένο στον ώμο μου, μέσα στη θήκη του. Καθόλου πρακτικό κατά τη γνώμη μου.

Τεσπα, ευχαριστώ για τις ως τώρα απαντήσεις! Οτιδήποτε έχει να προσθέσει κάποιος ευπρόσδεκτο...

αααααααααα μαλιστα τωρα το διαβασα καλυτερα το μηνυμα σου για το κρανος,ναι οκ οτι αλο θες ρωτα παντος.

hornet 600

TAURUS ΜΕ ΤΑΠΩΣΕΣ.....:rotflmao: :rotflmao:

ΣΦΙΚΕΣ ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ.....

ΕΧΩ ΠΩΣΤΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ....ΣΧΕΤΙΚΑ......

THANKS ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Νέο μέλος

Re: hornet 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    TAURUS ΜΕ ΤΑΠΩΣΕΣ.....:rotflmao: :rotflmao:

ΣΦΙΚΕΣ ΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΑΣ.....

ΕΧΩ ΠΩΣΤΑΡΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ....ΣΧΕΤΙΚΑ......

THANKS ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
    Σόρρυ μαν...

εγω παντος εχω βαλει κατι φλασακια στο χορνετ μου αφτερμακετ που ειναι πολυ ωραια και στοιχισανε συνολο μπρος πισω 40ευρω.
    θα βαλω καποια απο αυτες τις ημερες φωτο,τα ειχα παρει απο το μοτομαρκετ στην συγγρου.

hornet 600

POWER

ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΕΤΑ

THANKS

Σελίδα 9 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτίωση για Hornet 600
    από nikonian στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2016, 13:14
  2. Hornet 600 Kai Taksidia.
    από anixneyths στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2016, 00:49
  3. Πώληση HORNET 600 (01)
    από gispy στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 15:57
  4. service manuals fazer 600 2004 και hornet 600 2003
    από lousou76 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 10:15
  5. new HORNET 600
    από liospi στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 12:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα