ποιον music player χρησιμοποιείτε?
ειμουν καιρο με το musicCube αλλα σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη.
εχετε κατι κααλο να προτείνετε???
για ριξτε καμια ιδεα!!!
![]()
ποιον music player χρησιμοποιείτε?
ειμουν καιρο με το musicCube αλλα σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη.
εχετε κατι κααλο να προτείνετε???
για ριξτε καμια ιδεα!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ουυυυ 666! Μακριά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν δε σου γονατίζει το σύστημα, iTunes![]()
![]()
![]()
Όχι το itunes αδέλφια! Είναι τίγκα στο DRM!
Προσωπικά έχω το Winamp, αλλά προσοχή όχι την παπαριά που δίνουν πρώτη πρώτη στο site. Να κατεβάσεις αυτό:
http://www.winamp.com/player/free-download-lite (1.4 ΜΒ lite version)
Πιο καμμένοι κομπιουτεράδες θα σου έλεγαν αν θες winamp βάλε την 2.85. Αρκετά παλιά αλλά ίσως η καλύτερη.
Ο καλύτερος player (από πλευράς παραμετροποίησης και επιλογών) για ήχο μόνο, είναι ο foobar2000
http://www.foobar2000.org/
Αν θες να παίζει και video
Media Player classic (open source, καμία σχέση με Microsoft)
VLC
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Ουυυυ 666! Μακριά!![]()
![]()
Όχι το itunes αδέλφια! Είναι τίγκα στο DRM!
Προσωπικά έχω το Winamp, αλλά προσοχή όχι την παπαριά που δίνουν πρώτη πρώτη στο site. Να κατεβάσεις αυτό:
http://www.winamp.com/player/free-download-lite (1.4 ΜΒ lite version)
Πιο καμμένοι κομπιουτεράδες θα σου έλεγαν αν θες winamp βάλε την 2.85. Αρκετά παλιά αλλά ίσως η καλύτερη.
Ο καλύτερος player (από πλευράς παραμετροποίησης και επιλογών) για ήχο μόνο, είναι ο foobar2000
http://www.foobar2000.org/
Αν θες να παίζει και video
Media Player classic (open source, καμία σχέση με Microsoft)
VLC
χεχε
κ μενα αν μου ελεγες για ουιναμπ θα σε ελεγα ΟΧΙ πανω απο 2.9!!!
θελω ενα ελαφρυ προγραμματακι για να παιζω μουσικα!!
επιπροσθετα θα δεχομαουνα κ προτασεις για dj players σε περιπτωση που θα θελα να παιξω λιγο μουσικη κ οχι απλα να ειναι στο μπακρουντ ......
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Δοκίμασε το foobar τότε... είναι αρκετά ελαφρύ και με ΠΑΡΑ πολλές επιλογές![]()
Αν θες να mixαρεις και λίγο, πάρα πολύ καλό θεωρείται το
Virtual DJ της Atomix (το παλιό AtomixMP3 δηλαδή)
Θα το βρεις εύκολα στα διάφορα online 'μαγαζιά'. Αν έχεις πρόβλημα στην 'παραγγελία' στείλε ένα ΠΜ![]()
Εγω χρησιμοποιω winamp για μουσικη, internet radio και συνδεση με το iPod....
Για ολα τα υπολοιπα (video κλπ.) πολυ καλος και ελαφρυς ειναι ο Media Player Classic![]()
wasting space via Architecture
Πιστεύω πως ο Winamp είναι ο πιο light player και γρήγορος που εχω δοκιμάσει ποτέ. Άσε που είναι και ΠΑΡΑ πολύ εύκολος και ευέλικτος σε σχέση με τον WMP.
Ανοίγεις τη library (οοοοχι την playlist) και φτιάζεις οτι σου κάνει κέφι + DirectSound output με custom fade out values =![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
κανα λινκ για να κατεβασουμε το καινουργιο media player εχετε![]()
ΟρίστεΑρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
κανα λινκ για να κατεβασουμε το καινουργιο media player εχετε![]()
Ελπίζω να έχεις γνήσια windows αλλιώς δεν.....![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Επίσης, να ρωτήσω, κανα πρόγραμμα να κάνουμε τα WAV σε MP3 μικρό και εύκολο υπάρχει;
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Το Cool edit pro είναι μιά λύση.Θα το βρεις στο μουλάρι ή ό,τι άλλο παρεμφερές.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Επίσης, να ρωτήσω, κανα πρόγραμμα να κάνουμε τα WAV σε MP3 μικρό και εύκολο υπάρχει;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Κοίτα στην σελίδα μου, στο λίνκ στην υπογραφή μου, προς το τέλος το switch.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Επίσης, να ρωτήσω, κανα πρόγραμμα να κάνουμε τα WAV σε MP3 μικρό και εύκολο υπάρχει;
Winamp...Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Επίσης, να ρωτήσω, κανα πρόγραμμα να κάνουμε τα WAV σε MP3 μικρό και εύκολο υπάρχει;![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!