μα γι'αυτο πηρα σμαρτ!
χωραει παντου ακομα κ καθετα σαν μηχανη!!
δε θα ημουν πολυ μλκς εαν δεν εβρισκα καπου να καρφωσω το σμαρτακι?
αλλα γατα ο δικος σου ε?
κ αμα σΕ πω που το βαλα δε θα με πιστεψεις δικε μου!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ελπίζω "οχι" σε κανένα σκιερό και υγρό μέρος...εε;![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ελπίζω "οχι" σε κανένα σκιερό και υγρό μέρος...εε;![]()
![]()
δεν εννοεις σμαρτ με .......μουστακι!!!
:rotflmao:
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Είχα ακούσει παλιότερα ενα ανέκδοτο που έλεγε κάποιος οτι έχασε μια βέσπα μέσα σ' ενα τέτοιο "σκιερό" και "υγρό" μέρος.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Δυστυχως το καινουργιο σμαρτ ειναι μεγαλυτερο κατα μερικα εκατοστα απο το παλιο, οποτε και δεν χωραει οπως καποτε καθετα..
Αλλα απ'οτι βλεπω υπαρχει χωρος να παρκαρει κανονικα οποτε μαλλον με ζωον εχουμε να κανουμε..
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Δυστυχως το καινουργιο σμαρτ ειναι μεγαλυτερο κατα μερικα εκατοστα απο το παλιο, οποτε και δεν χωραει οπως καποτε καθετα..
Αλλα απ'οτι βλεπω υπαρχει χωρος να παρκαρει κανονικα οποτε μαλλον με ζωον εχουμε να κανουμε..
![]()
κ νομιζεις θα κωλωσω ρε?
αφου τα πεζοδρομια ειναι μεγαλα κ χωρανε τα επιπλεον εκατοστα του σμαρτ!
τι δε χωραει καροτσακι???
στα @@ μου!
ετσι κ αλλιως για λιγο θα το αφησω...... αυριο πρωι πρωι φευγω, πριν τις 2 δλδ!!!
![]()
Για σκέψου ομως και τα πισινά σου λάστιχα που βρίσκονται σε τέτοια δυσμενή θέση (χαλάει ο σκελετός τους εχω ακούσει - απο δικό μου έμπειρο λαστιχά)
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Α ναι sorry, τα λάστιχα είναι σε σωστή θέση, άκυρο το προηγούμενο.![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τουλάχιστον ο/η τύπος/τύπισσα το έχει βάλει με τρόπο ώστε να προεξέχει στο πεζοδρόμιο και όχι στο δρόμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ε ΝΑΙ λοιπόν: Μετά απο κάτι φωτογραφίες απο πάρκινγ στην Αμερική του στύλ "Yes, this was a woman" είδα και αυτό ή μάλλον το έβλεπα 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!
![]()
![]()
![]()
Εμένα ελάχιστα (εως καθόλου) με ενοχλεί η εικόνα αυτή (για να το έβαλε έτσι σημαίνει οτι οταν πάρκαρε δεν υπήρχε χώρος ν το βάλει κανονικά)..
Προτιμώ να το βλέπω έτσι,παρά διπλοπαρκαρισμένοή ολοκληρο πάνω στο πεζοδρόμιο..
δηλαδή προστάτεψε την περιουσία του γράφοντας στ' @@ του τους πεζούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Τουλάχιστον ο/η τύπος/τύπισσα το έχει βάλει με τρόπο ώστε να προεξέχει στο πεζοδρόμιο και όχι στο δρόμο.
γιατί μη μου πεις ότι πάρκαρε έτσι για να γλυτώσει τυχόν διερχόμενα οχήματα από τον χτυπήσουν... για να μη του κάνουν ζημιά το έκανε...
και μετά μου λέτε να μη κολλάμε αυτοκόλλητα streetpanthers.gr![]()
αν ήσουν όμως με αναπηρικό καροτσάκι ή με παιδικό καροτσάκι ή με λαϊκής καροτσάκι ή με οποιοδήποτε είδος καροτσάκι τέλοσπάντων και το πεζοδρόμιο ήταν στενό και δε χώραγες δε νομίζω ότι δε θα σε ενοχλούσε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εμένα ελάχιστα (εως καθόλου) με ενοχλεί η εικόνα αυτή
να έψαχνε παραπάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
για να το έβαλε έτσι σημαίνει οτι οταν πάρκαρε δεν υπήρχε χώρος ν το βάλει κανονικά..
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
και μετά μου λέτε να μη κολλάμε αυτοκόλλητα streetpanthers.gr![]()
ποιος σου ειπε τετοιο πραμα καρδια μου???
![]()
![]()
![]()
Πεζοί και καροτσάκια δεν φαίνεται να εμποδίζονται,μένουν τουλάχιστον 2 πλάκες πεζοδομίου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
αν ήσουν όμως με αναπηρικό καροτσάκι ή με παιδικό καροτσάκι ή με λαϊκής καροτσάκι ή με οποιοδήποτε είδος καροτσάκι τέλοσπάντων και το πεζοδρόμιο ήταν στενό και δε χώραγες δε νομίζω ότι δε θα σε ενοχλούσε...
Οι streetpanthers γράφουν στο site τους οτι σε όποιον κάνει προσπάθεια να εξυπηρετούνται όσο τον δυνατόν καλύτερα οι πεζοί δεν κολλάνε..