Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Καινουργια μοδα....

Καινουργια μοδα....

Ρε παιδια, χθες και σημερα που κυκλοφορησα πολυ μεσα στην πολη εν ωρα αιχμης, παρατηρησα το εξης τραγελαφικο φαινομενο: σχεδον ΟΛΟΙ οι διτροχοι φορουσαν κρανος! Μιλαμε οι ξεκρανωτοι ηταν 1 στους 10 -και αυτοι ειχαν κρανος ειτε στον αγκωνα ειτε (το θεεικο) στο ντεποζιτο!

Βεβαια απο κρανη οτι μπορει να φανταστει ο καθενας... Κατι παλαιολιθικα, με κολλημενα ζελοτειπ επανω και ενα σωρο κινεζικα τυπου Smile, Power, Goodbye κλπ...

Τα εβλεπα αυτα και ενοιωθα τοσο μα τοσο ασχημα... Μα καλα! ΤΟΣΟ ζωα και σιχαμενοι ειμαστε πια ρε γμτ; Ο Ελληνας συμμορφωνεται με το βουρδουλα; Δηλαδη αν δεν παει το προστιμο στα 700+ ευρω ο Ελληνας ΔΕΝ βαζει κρανος; ΤΟΣΟ φορμαρισμενοι ειμαστε απο 400 χρονια ΠΚΕ απο τους Τουρκους;

Και το χειροτερο; Και που το εβαλε το εκανε μονο και μονο για το θεαθηναι! Δηλαδη ρε ΗΛΙΘΙΕ την ξερη σου την κουτρα, ΔΕΝ την αξιολογεις πανω απο τα 700 ευρω του προστιμου;;;

Τελικα ειμαστε ΓΤΠΚ... Αυτες οι μερες ηταν και το τελευταιο καρφι στο φερετρο... Βουρδουλας, ελλειψη παιδειας, τσαμπα μαγκια, και ντιρινταχτα το βραδυ στο Priviledge και στο Destil...
    Νίκος
    Open Horizons

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Καινουργια μοδα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ρε παιδια, χθες και σημερα που κυκλοφορησα πολυ μεσα στην πολη εν ωρα αιχμης, παρατηρησα το εξης τραγελαφικο φαινομενο: σχεδον ΟΛΟΙ οι διτροχοι φορουσαν κρανος! Μιλαμε οι ξεκρανωτοι ηταν 1 στους 10 -και αυτοι ειχαν κρανος ειτε στον αγκωνα ειτε (το θεεικο) στο ντεποζιτο!

Βεβαια απο κρανη οτι μπορει να φανταστει ο καθενας... Κατι παλαιολιθικα, με κολλημενα ζελοτειπ επανω και ενα σωρο κινεζικα τυπου Smile, Power, Goodbye κλπ...

Τα εβλεπα αυτα και ενοιωθα τοσο μα τοσο ασχημα... Μα καλα! ΤΟΣΟ ζωα και σιχαμενοι ειμαστε πια ρε γμτ; Ο Ελληνας συμμορφωνεται με το βουρδουλα; Δηλαδη αν δεν παει το προστιμο στα 700+ ευρω ο Ελληνας ΔΕΝ βαζει κρανος; ΤΟΣΟ φορμαρισμενοι ειμαστε απο 400 χρονια ΠΚΕ απο τους Τουρκους;

Και το χειροτερο; Και που το εβαλε το εκανε μονο και μονο για το θεαθηναι! Δηλαδη ρε ΗΛΙΘΙΕ την ξερη σου την κουτρα, ΔΕΝ την αξιολογεις πανω απο τα 700 ευρω του προστιμου;;;

Τελικα ειμαστε ΓΤΠΚ... Αυτες οι μερες ηταν και το τελευταιο καρφι στο φερετρο... Βουρδουλας, ελλειψη παιδειας, τσαμπα μαγκια, και ντιρινταχτα το βραδυ στο Priviledge και στο Destil...
    φτηνιάρικο κράνος όνομα και πράμα: Goodbye
    και άμα πέσεις: Άντε γειά :rotflmao:

Σήμερα είδα τύπο πάνω σε cbr,και φορούσε κράνος σαν του Βέγγου,με το λουράκι...
    Και στην ερώτηση του αστυνομικου,τι είναι αυτό,απάντησε:
    "Κράνος είναι,δε βλέπεις?Τι,να βάλω το ολόκληρο να σκάσω από τη ζέστη?"....

Αρχικά δημιουργήθηκε από turbanthropos
    "Κράνος είναι,δε βλέπεις?Τι,να βάλω το ολόκληρο να σκάσω από τη ζέστη?"....
    Κι έβαλε το μπικίνι.. :rotflmao:

Απορώ ρε, ειλικρινά απορώ πως μπορούν να απολαύσουν βόλτα πάνω στο μηχανάκι μ'αυτή τη μαλακία που φοράνε στο κεφάλι.

Μια φορά τό'βαλα στο ποδήλατο κι ο αέρας που σφύρισε στ'αυτί μου απ'το κορδόνι που έχει για δέσιμο μου έσπασε τ'@@.. στο ποδήλατο λέμε όχι σε SS..

Έχω δει κι άλλους που το βάζουν στο ξεροκέφαλό τους και δεν δένουν καν το κορδόνι για να κρατιέται σταθερό έστω, το περνάνε πάνω απ'το κράνος για να βάζουν και να βγάζουν το κράνος σαν καπέλο, η μαλακία σε όλο της το μεγαλείο.. κι αυτό στην ουσία είναι πιο επικίνδυνο απ'το να μη φοράνε καθόλου.

Το αστείο είναι οτι νομίζουν πως καταφέρνουν να ξεγελάσουν τον τροχαίο, για τόσο μαλάκες μιλάμε..

:a31: :a31: :rotflmao:

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre

1) Σε 1-2 μήνες που χαλαρώσουν οι έλεγχοι (λέμε τώρα...) θα τα βγάλουν τα κράνη
    2) Ο κάθε ακράνωτος που κυκλοφορεί μπορεί να βρεί ένα μεγάλο και κοφτερό γυαλί και να κόψει τον λαιμό του.
    3) Σωστά τα λές αλλά γράφτους στα @@ σου.Μυαλό δέν αλλάζουν όσα πρόστιμα και αν φάνε.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Καινουργια μοδα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    1) Σε 1-2 μήνες που χαλαρώσουν οι έλεγχοι (λέμε τώρα...) θα τα βγάλουν τα κράνη
    2) Ο κάθε ακράνωτος που κυκλοφορεί μπορεί να βρεί ένα μεγάλο και κοφτερό γυαλί και να κόψει τον λαιμό του.
    3) Σωστά τα λές αλλά γράφτους στα @@ σου.Μυαλό δέν αλλάζουν όσα πρόστιμα και αν φάνε.
    Ακριβώς!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    αφηστε ρε τον κοσμο να κανει οτι θελει

αφου δεν θελουν να φορανε κρανος να μην φορεσουν

ειναι πιο cool χωρις κρανος

να ανεμιζουν κ τα μυαλα τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    να ανεμιζουν κ τα μυαλα τους
    Ποια μυαλα τους????

Μηπως ηθελες να πεις "μαλλια" και μπερδευτηκες???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Ποια μυαλα τους????

Μηπως ηθελες να πεις "μαλλια" και μπερδευτηκες???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΥΑΛΑ ηθελα να πω....

αυτα ανεμιζουν χωρις κρανος

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Πάντως πιστεύω ότι θα είχε ενδιαφέρον να καταγράφαμε τις ... μάρκες των κρανών τους.

Σήμερα είδα ένα "SAFEBET".

Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ δεν θα έβαζα ένα κράνος στο κεφάλι μου που θα πρέπει να βάλω "ΒΕΤ" για να δούμε αν τελικά είναι "SAFE" ....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Okazaki....30? κι έχεις την κεφάλα σου ήσυχη!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades

ΤΟΣΟ ζωα και σιχαμενοι ειμαστε πια ρε γμτ;
    ναι

Ο Ελληνας συμμορφωνεται με το βουρδουλα;
    ναι

Δηλαδη αν δεν παει το προστιμο στα 700+ ευρω ο Ελληνας ΔΕΝ βαζει κρανος;
    οχι

ΤΟΣΟ φορμαρισμενοι ειμαστε απο 400 χρονια ΠΚΕ απο τους Τουρκους;
    ακριβως!

Δηλαδη ρε ΗΛΙΘΙΕ την ξερη σου την κουτρα, ΔΕΝ την αξιολογεις πανω απο τα 700 ευρω του προστιμου;;;
    οχι, και τα 700 πολλα ειναι

αυτο που λες ταξιδευτη το ειδα και εγω...μεγαλη αλαγη...αλλα δεν ειναι μονο τα κρανη ....μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσοι πολλοι φοραγαν ζωνη....τελικα θελουμε τα προστιμα για να βαλουμε μυαλο...

Οσον αφορα τα απαραδεκτα κρανη.....εγω εχω ενα αραι και το φοραω καθε μερα....αλλα οταν ειναι να παω για μπανιο θα την πω την αμαρτια μου βαζω ενα νολαν ν 27 που εχω.<αθλιο ομως..>.ο λογος;δεν μπορω να φανταστω το αραι μεσα στα αλατια..:rotflmao::rotflmao:
    NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikmak3
    Οσον αφορα τα απαραδεκτα κρανη.....εγω εχω ενα αραι και το φοραω καθε μερα....αλλα οταν ειναι να παω για μπανιο θα την πω την αμαρτια μου βαζω ενα νολαν ν 27 που εχω.<αθλιο ομως..>.ο λογος;δεν μπορω να φανταστω το αραι μεσα στα αλατια..:rotflmao::rotflmao:
    Όμως το "άθλιο" νολαν ν27 είναι τουλάχιστον κράνος.

Εδώ μιλάμε ότι φοράνε κουβάδες ...

Γιατί τα βάζετε με τα παιδιά ??
    Στη τελική, όσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα, θα μείνει και περισσότερος δρόμος για μας :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Μια Καινουργια ΑρΧη
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2004, 19:37
  2. η νεα μοδα στο US of A my ass...
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 19:15
  3. καινούργια σέλα?????
    από monstermind στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2