Γιαυτο εχουνε ΚΥΡΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
γεροντιλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαυτο εχουνε ΚΥΡΟΣΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
γεροντιλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΕ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ SUZUKI)ANTI NA ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ MARKETING ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚLV ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ME TO V-STROM.AYTA KAI ΑΛΛΑ.![]()
ποιος ειναι η μαμα και ποιος ο μπαμπας εταιρια το ξερουν μονο στο τμημα μαρκετινγκ της kawaZuki φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από maverick26
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΕ 3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ SUZUKI)ANTI NA ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ MARKETING ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚLV ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ME TO V-STROM.AYTA KAI ΑΛΛΑ.![]()
δεν υπαρχει αντιγραφο ειναι αποτελσμα συνεργασιας το μηχανακι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ποιος ειναι η μαμα και ποιος ο μπαμπας εταιρια το ξερουν μονο στο τμημα μαρκετινγκ της kawaZuki φιλε
δεν υπαρχει αντιγραφο ειναι αποτελσμα συνεργασιας το μηχανακι![]()
σορρυ για την παρεμαβαση αλλα αυτο το γνωριζουν το τμημα σχεδιασμου παραγωγης προιοντων...στο τμημα μαρκετινγκ γνωριζουν γιατι το ενα εχει δεκαπλασιες πωλησεις απο το αλλο![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ GST. ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ .ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ SUZUKI.![]()
αυτο ειναι εντελως ασχετο... εχει σχεση με το μαρκεντιγκ, το δυκτιο, τη διαφημησηΑρχικά δημιουργήθηκε από maverick26
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ GST. ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ .ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ SUZUKI.![]()
(αυτο ηταν και το θεμα του ποστ μου KLV=V-Strom)
το προβλημα φιλε που ειναι? δηλ θες μονο η suzuki να εχει τετοιο μηχανακι? γιατι? μηπως ειναι καλυτερο? το ιδιο μηχανακι ειναι
αποτελεσμα συνεργασιας remember...
θα βγει και 650 σε λιγο
ασε που το KLV ειναι 2 χρονια λιγοτερα στην αγορα
χεχε δεν εχω σχεση με πωλησεις για να ξερω...Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
σορρυ για την παρεμαβαση αλλα αυτο το γνωριζουν το τμημα σχεδιασμου παραγωγης προιοντων...στο τμημα μαρκετινγκ γνωριζουν γιατι το ενα εχει δεκαπλασιες πωλησεις απο το αλλο![]()
ουτε εγω εχω αμεση σχεση ....αλλα νομιζω οτι οταν βγηκε στην αγορα ειχε υψηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνιστη του οποτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χεχε δεν εχω σχεση με πωλησεις για να ξερω...![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΓΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 700-850 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η SUZUKI ,KAWASAKΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ) ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ;;; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ![]()
A! ΞΕΧΑΣΑ Η ΜΗΧΑΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ 1.ΤΟ V-STROM ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ KLV 2.Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ V-STROM EINAI ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ TL-1000 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΙΚΡΕΣ KAI NOMIZΩ ΤΟ TL ΕΙΝΑΙ SUZUKI KAI OXI KAWASAKI.![]()
καλα οτι πεις
και τα audi εχουν καλυτερα σασι απο τα VW
αντε καληνυχτα θυματα του μαρκετιγκ
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ
1.ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ V-STROM ΣΙΓΟΥΡΑ NAI
2.ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥ TL 1000 TO MOTEΡ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ GURU ΤΟΥ MARKETING![]()
KAI AN ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ V-STROM 1000.
ρε φιλε v-strom = klv 1000
αυτο σου "κανει καπως"?
κανεις σα παιδακι στο σχολειο
κατσε καλα γιατι ο μπαμπας μου ειναι πιο δυνατος και θα δειρει το δικο σου οκ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:ZZZ: