Ρε παιδια, χθες και σημερα που κυκλοφορησα πολυ μεσα στην πολη εν ωρα αιχμης, παρατηρησα το εξης τραγελαφικο φαινομενο: σχεδον ΟΛΟΙ οι διτροχοι φορουσαν κρανος! Μιλαμε οι ξεκρανωτοι ηταν 1 στους 10 -και αυτοι ειχαν κρανος ειτε στον αγκωνα ειτε (το θεεικο) στο ντεποζιτο!
Βεβαια απο κρανη οτι μπορει να φανταστει ο καθενας... Κατι παλαιολιθικα, με κολλημενα ζελοτειπ επανω και ενα σωρο κινεζικα τυπου Smile, Power, Goodbye κλπ...![]()
Τα εβλεπα αυτα και ενοιωθα τοσο μα τοσο ασχημα... Μα καλα! ΤΟΣΟ ζωα και σιχαμενοι ειμαστε πια ρε γμτ; Ο Ελληνας συμμορφωνεται με το βουρδουλα; Δηλαδη αν δεν παει το προστιμο στα 700+ ευρω ο Ελληνας ΔΕΝ βαζει κρανος; ΤΟΣΟ φορμαρισμενοι ειμαστε απο 400 χρονια ΠΚΕ απο τους Τουρκους;
Και το χειροτερο; Και που το εβαλε το εκανε μονο και μονο για το θεαθηναι! Δηλαδη ρε ΗΛΙΘΙΕ την ξερη σου την κουτρα, ΔΕΝ την αξιολογεις πανω απο τα 700 ευρω του προστιμου;;;![]()
Τελικα ειμαστε ΓΤΠΚ... Αυτες οι μερες ηταν και το τελευταιο καρφι στο φερετρο... Βουρδουλας, ελλειψη παιδειας, τσαμπα μαγκια, και ντιρινταχτα το βραδυ στο Priviledge και στο Destil...![]()