Σημερα κατα τις 7 το απογευμα αλλος ενα μοτοσυκλετιστης εκανε αυτοψια στην ασφαλτο.Παππους κοντα στα 60 εκανε μαλακια και εκανε αποτομη αλλαγη πορειας.Ολο το σκηνικο εγινε μπροστα απο το τμημα τροχαιας Πειραια (νομιζω), στο τελος της Πειραιως.Το παλλικαρι ευτυχως δεν επαθε σχεδον τιποτα.Μονο κατι εκδορες σε χερια και ποδια αφου ηταν παραλιας,αλλα εστω φοραγε κρανος.Ο παππους ερχομαινος απο Ποσειδωνος,και θελοντας να παει στο λιμανι μετα απο λαθος εκτιμηση πηγε να βγει Πειραιως.Τελευταια στιγμη καταλαβε το λαθος και αλλαξε πορεια.Πισω ενα cbr του 90 περιπου που εσκασε απο πισω του.Προς τιμην του ο παππουλης αμεσως δεχτηκε το λαθος του και πιο πολυ τον ανυσηχουσε αν το παλλικαρι ηταν καλα.Το cbr.....μπ@υρδελ@.Ολο το μπροστινο και ολα τα πλαινα σπασμενα.Μεχρι και το ψυγειο τρυπησε.....
Στο θεμα μας τωρα......Οπως τον εκοψα τον παππου μου φανηκε ο οδηγος των 40χλμ μεσα στην πολη,ιδιως αν πρεπει να στριψει.Το μηχανακι πρεπει να εσκασε πισω του σιγουρα με πολλα,βλεποντας την ζημια.Πιστευω αν ο οδηγος της μηχανης κρατουσε μια αποσταση ασφαλειας η εστω αν ειχε λιγοτερη ταχυτητα,μπορει να μην παθαινε και τιποτα.
Εγω οταν ειμαι με το μηχανακι παντα κραταω μια αποσταση,παντα εχω την ταχυτητα που πιστευω οτι μπορει να με βοηθησει να μην παθω τιποτα(μεχρι τωρα εχει πιασει) και βεβαια παντα εχω τα ματια 1000000000000004.Δηλαδη ρε π@υστη μου τοσο δυσκολο ειναι.Αφου ξερουμε οτι ενα μεγαλο ποσοστο οδηγων η ασχετοι ειναι η δεν τους νοιαζουν οι αλλοι γενικα.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ????ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ????
Ενα μεγαλο μπραβο στον παππου που ενω ο αλλος εσκασε απο πισω του,το μονο που τον ενοιαζε ηταν αν το παιδι ηταν καλα και τιποτα αλλο...![]()
Αντιθετως με κατι αλλες καργι@λες