fake δεν ειναι κ οι σαββατοβραδυνες γκομενες (που κυκλοφορουν κ αλλες μερες με τα ιδια αφτερ επανω!) που ειναι ΑΛΛΟ πραμα απο αυτο που ξηπναει το πρωι????
![]()
fake δεν ειναι κ οι σαββατοβραδυνες γκομενες (που κυκλοφορουν κ αλλες μερες με τα ιδια αφτερ επανω!) που ειναι ΑΛΛΟ πραμα απο αυτο που ξηπναει το πρωι????
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μαμάαααααααα!!:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
OTAN TOY ΠΑΣΣΑΡΑΝ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ........
Τό βράδυ στό πιθάρι τή γριά ζαζά σάν τήν όμορφότερη τής πόλης..........
ξέρεις τί άπάντησε......................
ΛΥΧΝΙΑΣ.........ΣΒΗΣΘΕΙΣΗΣ..............ΠΑΣΑ ΓΥΝΗ ΟΜΟΙΑ.......!!!!!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ρε παιδια και προτου την βαψουν και την φωτοσοπαρουν τι ειχε η κοπελα????Απλα αβαφτη ηταν!!!!!!Δεν χρειαζοταν ολο αυτο!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+46243635
ειχε και λιπαρη επιδερμιδα...![]()
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, καθε μερα που κυκλοφορω με το ΜΕΤΡΟ χανω τη μπαλα απο το ποσο ομορφες ειναι οι περισσοτερες κοπελες σημερα.
Δεν χρειαζεται να ειναι καποια τοπ μοντελ για να ειναι ελκυστικη. Ουτως η αλλως προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το ανορεκτικο, ξενερωτο στυλακι τυπου Καγια!
Αλλα οι σημερινες κοπελες ειναι....![]()
![]()
Για να μην μιλησουμε για τα σημερινα νιατα και δεν μπορω να κλεισω ματι παλι αποψε.....![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Το τι κυκλοφορεί εκεί έξω είναι αυτό που κυκλοφορεί εκεί έξω. Τα χαρακτηριστικά μας είναι τα χαρακτηριστικά μας. Το τι κυκλοφορεί μέσα στα περιοδικά, πάνω στις πασαρέλες, τις πίστες, τις τηλεοράσεις είναι κάτι άλλο, τεχνητό. Δεν υπάρχει ούτε καν ΤΟΠ μόντελ που να μπαίνει η φωτογραφία του κάπου πριν περάσει από τα χέρια του φωτοσοπά... Αυτό που βλέπετε εκεί, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και είναι τόσο μεγάλη η δύναμη του φότοσοπ που ακόμα και αν δείξεις σε μερικούς το πριν και το μετά μιας φωτογραφίας, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι το τέρας είναι μια κούκλα, αφού βλέπουν το χάλι μια φορά και το καλό χιλιάδες φορές.
Τώρα, το τι βλέπει και τι εκτιμά ένας άνθρωπος σε έναν άλλον είναι άλλο και μεγάλο θέμα. Και "θεά" να ήταν η φίλη σου (έτσι όπως αυτή το φαντάζεται το "θεά") δε νομίζω να της άρεσε ο καθένας που θα την προσέγγιζε γι αυτόν τον λόγο και μόνο. Δε λέω, είναι ωραίο να γυρνάνε τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου, αλλά δεν είναι και το παν. Ας βρει την ομορφιά πάνω της-μέσα της για να την αναδείξει.
+1000
To MΕΤΡΟ......???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, καθε μερα που κυκλοφορω με το ΜΕΤΡΟ χανω τη μπαλα απο το ποσο ομορφες ειναι οι περισσοτερες κοπελες σημερα.
Δεν χρειαζεται να ειναι καποια τοπ μοντελ για να ειναι ελκυστικη. Ουτως η αλλως προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου το ανορεκτικο, ξενερωτο στυλακι τυπου Καγια!
Αλλα οι σημερινες κοπελες ειναι....![]()
![]()
Για να μην μιλησουμε για τα σημερινα νιατα και δεν μπορω να κλεισω ματι παλι αποψε.....![]()
![]()
![]()
επιτελους καταλαβες τι μπρικι πηρες...???:rotflmao: :rotflmao: :
Πουλα το καλυτερα....:rotflmao: :rotflmao:
Τι θα κανουμε Κυριακη ρε Νικολα???![]()
Αμα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου αυτο φαινεται και ελκυει πολυ περισσοτερο κοσμο απο ενα ομορφο προσωπο...Υπαρχουν κοπελες και αντρες που ειναι ομορφες/οι και ομως ειναι 8εοψυχροι ενω αλλοι που σε κατακτουν με ενα απλο ''γεια '' που 8α σου πουν..![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Και επειδη παιρνει χρονια για να τα βρεις με τον εαυτο σου τα πιο πολλα κοριτσακια σημερα θεωρουν οτι εχουν προβλημα εξωτερικης εμφανισης ( κι ας μην ειναι ετσι). Οχι οτι εμεις οι πιο μεγαλες ειμαστε καλυτερα..απλα οταν μεγαλωνεις αναπροσαρμοζεις τις προτεραιοτητες σου και το αν η μπουκλα σου 'στεκει' ή οχι δεν οριζει την ημερα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Αμα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου αυτο φαινεται και ελκυει πολυ περισσοτερο κοσμο απο ενα ομορφο προσωπο...
Εχω μαθητρια 14 χρονων. Φουλ μεικ απ ( foundation, blusher, powder, eye liner, mascara..the works). Εχει ακμη και πιστευε οτι φαινετε ΠΟΛΥ ασχημη ( μια χαρα κοριτσι ειναι, κουκλι).Μου πηρε 1 μηνα να την πεισω να ερχεται αβαφη τουλαχιστον στο φροντιστηριο. Οχι επειδη γουσταρω εγω..αλλα επειδη θα το καταστρεψει το δερμα της μεχρι τα 25 της.
Οπως εγω ας πουμε αγαπητη Soby!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ενω αλλοι που σε κατακτουν με ενα απλο ''γεια '' που 8α σου πουν..![]()
![]()
Eεε; Εεεεε;;;
(ΤΡΕΜΕ Μακη!!!!!!
)
Ναι ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
....μαθητρια 14 χρονων....
Φουλ μεικ απ....
μια χαρα κοριτσι ειναι, κουκλι.......Και που λες, που ...μενεις ειπαμε αγαπητη Ilia;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Baaaaaaaaart!!!!!! Ξυπνα ρε μλκ! Εχουμε θεμα εδω!![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
λες να μην το ειδα? την εχω ταραξει στα πμ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ναι ε;Και που λες, που ...μενεις ειπαμε αγαπητη Ilia;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Baaaaaaaaart!!!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Μεσα σε 60 δευτερα απαντησε ο π@στης!!!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νίκος
Open Horizons
πολυετής προϋπηρεσία ανακυκλωτή γαρ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Μεσα σε 60 δευτερα απαντησε ο π@στης!!!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
[B]Οπως εγω ας πουμε αγαπητη Soby!![]()
Eεε; Εεεεε;;;
(ΤΡΕΜΕ Μακη!!!!!!
)
Eσυ...''αγαπητη Σομπι''...οταν λες αλλη φορα 8α ερ8ω ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Οπως εγω ας πουμε αγαπητη Soby!![]()
Eεε; Εεεεε;;;
(ΤΡΕΜΕ Μακη!!!!!!
)
Eσυ...''αγαπητη Σομπι''...οταν λες αλλη φορα 8α ερ8ω ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα μωρε συ.... Νταξ.... Ημουν χωμα κ τελικα δεν βρηκα το κουραγιο να παρω την κουτα κ να ρθω......
Νίκος
Open Horizons
ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Οπως εγω ας πουμε αγαπητη Soby!![]()
Eεε; Εεεεε;;;
(ΤΡΕΜΕ Μακη!!!!!!
)
Ναι ε;Και που λες, που ...μενεις ειπαμε αγαπητη Ilia;;;;
:
![]()
![]()
ΥΓ. Baaaaaaaaart!!!!!! Ξυπνα ρε μλκ! Εχουμε θεμα εδω!![]()
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΙ!!!!!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..