Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
............................
Δεν ξέρω.Όπως και δεν ξέρω γιατί το Άγιο Φώς στον τάφο τού Χριστού,ανάβει μόνο παρουσία Έλληνα ορθόδοξου.
![]()
![]()
Μια καλοστημενη απατη ειναι ρε Βαγγελη...![]()
Μην τσιμπατε ρεεε...![]()
![]()
EIΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.........ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ Τ.V......Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μια καλοστημενη απατη ειναι ρε Βαγγελη...![]()
Μην τσιμπατε ρεεε...![]()
![]()
Άλοιψε τό κερί μέ κάποιο διάλυμα φωσφόρου καί τό κερί άναψε μόνο του
μέ χρονοκαθυστέρηση περίπου 5-6 λεπτών μπροστά στήν κάμερα.....!!!!!!!
Τό είδα........ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.......!!!!!!!
Σέ πολλά όμως άλλα πράμματα....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....δέν τά χωράει
ό νούς.......
Άλλοίμονο όμως άν ότι δέν μπορούσαμε νά τό έξηγήσουμε........
ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ..........
Θά πηγαίναμε πάλι στόν Ήράκλειτο........!!!!!!!!!!!
Βαγγέλη μου..........πάντα πρώτος μπαίνει στόν τάφο ό έκπρόσωπος τής
Όρθόδοξης έκκλησίας..........
Άν έμπαινε δεύτερος θά άναβε σέ αύτόν...????
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
........................
![]()
Νομιζω οτι καποτε ειχαν δοκιμασει, αλλα ΔΕν ηξεραν το "κολπο"...![]()
:rotflmao:
![]()
Οπότε με μια απλή αναφορά της εντύπωσης που σου δημιουργήθηκε (ότι δε μου αρέσει η συζήτηση), επειδή διαφώνησα μαζί σου, αποφεύγεις να απαντήσεις! Το "ε, και;" είναι ξεκάθαρο, ότι υποδηλώνει την απορία μου σχετικά με το τι εννοείς, λέγοντας ότι η Καινή Διαθήκη γράφτηκε από Εβραίους και ποιες θα ήταν οι συνέπειες σε σένα ως ΚΑΠΛΑΝΙ αν σε είχε αφορίσει η εκκλησία που πρεσβεύει κάτι, στο οποίο δεν πιστεύεις! Τώρα λοιπόν που σου το ζωγράφισα, ακούω την απάντησή σου σε ότι σε ρώτησα μέχρι τώρα, όπως ακριβώς σου απάντησα εγώ και σου έθεσα τις απορίες μου και όχι εκφράζοντας μια υποκειμενική εντύπωση που σου δημιουργήθηκε για το άτομό μου, να αποφύγεις τη συζήτηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Με αλλα λογια να αγαπιομαστε.Εχω την εντυπωση οτι δεν σου αρεσει να συζητας για
αυτα τα θεματα ,αλλα δεν θελεις να τα συζητανε και οι αλλοι.![]()
![]()
Υ.Γ.Το ε και δεν ειναι απαντηση.
Επίσης θέλω να μου απαντήσεις στην ερώτηση που σου θέτω στην τελευταία παράγραφο!
Μισό λεπτό ρε συ iriniaa. Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ανάψει η φλόγα με χημικά μέσα ώστε να φανεί ότι το κερί άναψε "από μόνο του", σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο, ότι ακριβώς αυτό συμβαίνει κατά την αφή του Αγ. Φωτός; Μην ξεχνάτε ότι οι Εβραίοι ερευνούν (σωματικά) με λεπτομέρεια τον Ελληνορθόδοξο ιερομένο και του παράσχουν οι ίδιοι τα απαιτούμενα (για την αφή), πριν εισέλθει στον Πανάγιο Τάφο. Λέτε τόσα χρόνια, αυτοί να μην κατάφεραν να ξεσκεπάσουν την απάτη; Κάποια χρονιά, ο αρμένιος παπάς μπήκε πρώτος! Και δεν έγινε τίποτα (οι γρηγοριανοί είναι αιρετικοί). Τι συμβαίνει; Είναι μια καλοστημένη συνομωσία των Ελλήνων παπάδων; Για ποιο λόγο; Το Πάσχα που πέρασε, απεσταλμένος της εκκλησίας μας, ήταν ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, που τον γνωρίζω. Είναι άνθρωπος για τον οποίο διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου (ξέρω ότι αυτό δε σημαίνει τίποτα και για κανέναν, αλλά προκαλώ τον οποιοδήποτε να ψάξει να βρει το παραμικρό, μικροσκοπικό ψεγάδι και να του το προσάψει. Ας κάνει έρευνα. Μάκη Τριανταφυλλόπουλε σε προκαλώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
EIΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.........ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ Τ.V......
Άλοιψε τό κερί μέ κάποιο διάλυμα φωσφόρου καί τό κερί άναψε μόνο του
μέ χρονοκαθυστέρηση περίπου 5-6 λεπτών μπροστά στήν κάμερα.....!!!!!!!
Τό είδα........ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ.......!!!!!!!
Σέ πολλά όμως άλλα πράμματα....ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....δέν τά χωράει
ό νούς.......
Άλλοίμονο όμως άν ότι δέν μπορούσαμε νά τό έξηγήσουμε........
ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ..........
Θά πηγαίναμε πάλι στόν Ήράκλειτο........!!!!!!!!!!!
![]()
). Για ποιο λόγο να εξυπηρετήσει μια απάτη; Πείτε ελεύθερα, τι είναι αυτό που σκέφτεστε. Όλη η εκκλησία είναι μια απάτη; Με τι στόχο; Είναι μια εγκληματική συμμορία; Όλοι εκεί μέσα ξέρουν τα μυστικά και ποτέ δεν έχει διαρρεύσει παραέξω τίποτα; Τι υποννοείτε ότι συμβαίνει;
Να σου πώ με μια λέξη?Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Μισό λεπτό ρε συ iriniaa. Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ανάψει η φλόγα με χημικά μέσα ώστε να φανεί ότι το κερί άναψε "από μόνο του", σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο, ότι ακριβώς αυτό συμβαίνει κατά την αφή του Αγ. Φωτός; Μην ξεχνάτε ότι οι Εβραίοι ερευνούν (σωματικά) με λεπτομέρεια τον Ελληνορθόδοξο ιερομένο και του παράσχουν οι ίδιοι τα απαιτούμενα (για την αφή), πριν εισέλθει στον Πανάγιο Τάφο. Λέτε τόσα χρόνια, αυτοί να μην κατάφεραν να ξεσκεπάσουν την απάτη; Κάποια χρονιά, ο αρμένιος παπάς μπήκε πρώτος! Και δεν έγινε τίποτα (οι γρηγοριανοί είναι αιρετικοί). Τι συμβαίνει; Είναι μια καλοστημένη συνομωσία των Ελλήνων παπάδων; Για ποιο λόγο; Το Πάσχα που πέρασε, απεσταλμένος της εκκλησίας μας, ήταν ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, που τον γνωρίζω. Είναι άνθρωπος για τον οποίο διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου (ξέρω ότι αυτό δε σημαίνει τίποτα και για κανέναν, αλλά προκαλώ τον οποιοδήποτε να ψάξει να βρει το παραμικρό, μικροσκοπικό ψεγάδι και να του το προσάψει. Ας κάνει έρευνα. Μάκη Τριανταφυλλόπουλε σε προκαλώ!). Για ποιο λόγο να εξυπηρετήσει μια απάτη; Πείτε ελεύθερα, τι είναι αυτό που σκέφτεστε. Όλη η εκκλησία είναι μια απάτη; Με τι στόχο; Είναι μια εγκληματική συμμορία; Όλοι εκεί μέσα ξέρουν τα μυστικά και ποτέ δεν έχει διαρρεύσει παραέξω τίποτα; Τι υποννοείτε ότι συμβαίνει;
ΚΟΝΟΜΑ![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Το λες και το πιστεύεις αυτό; Απάντησες με μια λέξη, ε; Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις μια μέρα του Ιουλίου φορώντας σκουρόχρωμο ράσο; Λες όλες οι θυσίες στην προσωπική ζωή και άνεση ενός ιερομένου να γίνονται για αυτό που εσύ έμαθες ότι είναι η υπέρτατη αξία; Κι αφού η κονόμα είναι η πρώτη λέξη που σου' ρχεται στο μυαλό, το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας για ποιο λόγο γίνεται; Δώσε περισσότερες εξηγήσεις. Πως κατάφεραν και έκαναν το τέλειο έγκλημα, την τέλεια απάτη κι ακόμα επιβιώνουν; Γιατί σε όλα ανεξαιρέτως π.χ. τα πολιτικά σκάνδαλα, όλοι απαιτούν οι αποδείξεις για να αποκαλυφθεί μια απάτη, να είναι τόσο ξεκάθαρες (ώστε κι ένα μωρό να τις δείχνει με το δαχτυλάκι του), ενώ όταν οι συζήτηση στρέφεται στην εκκλησία, αρκεί μια λέξη (μια υπόθεση του εκατοστού του δευτερολέπτου) για να λήξει κάθε συζήτηση, χωρίς αντιρρήσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Να σου πώ με μια λέξη?
ΚΟΝΟΜΑ![]()
Εμπρός τώρα. Ανάφερέ μου τα προσωπικά παραδείγματα που έχουν υποπέσει στην αντίληψή σου, με τη γνωστή μέθοδο του "μου είπαν, άκουσα, λένε, λέγεται, βγήκε η βρώμα κ.λπ." <--(να ένα καλό κουίζ! Να βρεθούν κι άλλες φράσεις που έχουν αυτή την έννοια!), που θέλουν τους παπάδες κλέφτες, απατεώνες, εκμεταλευτές, κοράκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Προσωπικά, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι μέσα στην εκκλησία, υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα, χωρίς ηθικούς φραγμούς (γιατί να τους έχουν άλλωστε, αν δεν πιστεύουν πουθενά και θεωρούν εαυτούς ζώα, που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, μη σεβόμενα απολύτως τίποτα και η πρώτη λέξη που τους έρχεται στο κεφάλι όταν ακούν εκκλησία, Χριστός κ.λπ. είναι η ΚΟΝΟΜΑ), με μοναδικό σκοπό να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες πους τους δίνονται για να κλέψουν, να αρπάξουν, να εκμεταλευτούν. Άλλωστε είναι κι αυτοί άνθρωποι που προέρχονται από την κοινωνία, δεν υπάρχει τρόπος να τους φιλτράρουν ικανοποιητικά και είναι ένας μικρός καθρέφτης της. Γι' αυτόν όμως ακριβώς το λόγο και επειδή γνωρίζω καλά από την εικόνα που προσωπικά έχω σχηματίσει, από τους ανθρώπους που γνωρίζω και συναναστρέφομαι, ότι δεν έχουν όλοι τα χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία του προαναφερθέντος μοντέλου, που ίσως αντικατοπτρίζουν κι εσένα, δε δέχομαι με τίποτα, ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην εκκλησία, ανήκουν σε μια μυστικοπαθή, σκοτεινή και κερδοσκοπική οργάνωση, που με συνομωσίες και μηχανοραφίες, κατάφερε να κρατήσει τις πονηρές της προθέσεις, κρυμμένες στο πέρασμα των αιώνων. Αντίθετα για άτομα που έχουν το δικό σου τρόπο σκέψης, που κατατάσσουν τους ανθρώπους με μια μονοκονδυλιά στο club του απατεώνα και που βλέπουν την ΚΟΝΟΜΑ πίσω από οτιδήποτε δεν μπορεί να κατανοήσει-εξηγήσει ο τρόπος σκέψης τους, είμαι προσωπικά πολύ λιγότερο επιεικής και προσπαθώ πολύ λιγότερο να δικαιολογήσω αυτόν (τον τρόπο σκέψης τους) και τις πράξεις τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Μισό λεπτό ρε συ iriniaa. Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ανάψει η φλόγα με χημικά μέσα ώστε να φανεί ότι το κερί άναψε "από μόνο του", σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο, ότι ακριβώς αυτό συμβαίνει κατά την αφή του Αγ. Φωτός; Μην ξεχνάτε ότι οι Εβραίοι ερευνούν (σωματικά) με λεπτομέρεια τον Ελληνορθόδοξο ιερομένο και του παράσχουν οι ίδιοι τα απαιτούμενα (για την αφή), πριν εισέλθει στον Πανάγιο Τάφο. Λέτε τόσα χρόνια, αυτοί να μην κατάφεραν να ξεσκεπάσουν την απάτη; Κάποια χρονιά, ο αρμένιος παπάς μπήκε πρώτος! Και δεν έγινε τίποτα (οι γρηγοριανοί είναι αιρετικοί). Τι συμβαίνει; Είναι μια καλοστημένη συνομωσία των Ελλήνων παπάδων; Για ποιο λόγο; Το Πάσχα που πέρασε, απεσταλμένος της εκκλησίας μας, ήταν ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, που τον γνωρίζω. Είναι άνθρωπος για τον οποίο διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου (ξέρω ότι αυτό δε σημαίνει τίποτα και για κανέναν, αλλά προκαλώ τον οποιοδήποτε να ψάξει να βρει το παραμικρό, μικροσκοπικό ψεγάδι και να του το προσάψει. Ας κάνει έρευνα. Μάκη Τριανταφυλλόπουλε σε προκαλώ!). Για ποιο λόγο να εξυπηρετήσει μια απάτη; Πείτε ελεύθερα, τι είναι αυτό που σκέφτεστε. Όλη η εκκλησία είναι μια απάτη; Με τι στόχο; Είναι μια εγκληματική συμμορία; Όλοι εκεί μέσα ξέρουν τα μυστικά και ποτέ δεν έχει διαρρεύσει παραέξω τίποτα; Τι υποννοείτε ότι συμβαίνει;
ΦΙΛΕ ΜΟΥ.............
Δικαίωμα τού καθενός μας είναι νά πιστεύει ότι θέλει...........
Όταν λοιπόν θά πάψουν νά πεθαίνουν έκατομμύρρια παιδιά σέ αύτόν τόν πλανήτη άπό
..........ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΙΤΙΑ.........
Όταν θά σταματήσουν οί άδικίες καί οί σκοτωμοί τών λαών στό όναμα τού....ΘΕΟΥ....
τού έκάστοτε Θεού τού καθενός άνεξάρτητα μέ τό όνομα του...........
Όταν θά γίνουν όλα ίδανικά και όμορφα καί άγγελικά πλασμένα.............
ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.............ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ........
ΠΩΣ ΑΝΑΨΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΡΙ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αύτό πού τόσο έγωιστικά άναρωτήθηκες γιατί άναψε μόνο μέ τόν Όρθόδοξο παπά....!!!!!!
Έχω τόσα πολλά νά σκεφθώ γιά αύτούς τούς τόσους πονεμένους πάνω σέ αύτό τό
μπουρδέλλο πού λέγεται ....ΓΗ............
έχω τόσες τύψεις νά άντιμετωπίσω άπέναντι σέ όλους αύτούς πού βλέπω κάθε μέρα νά
πεθαίνουν μέσ' στήν έξαθλίωση σέ όλο τόν κόσμο............
ΠΟΥ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ..............γιά τό άν άνάβει καί τό πώς τό κερί.......!!!!!!!!
Καί έπειδή έκανες θέμα καί γιά τό Γολγοθά τού ράσου,τό πόσο δύσκολο καί σκληρό είναι
τό νά φοριέται μέσα στό καλοκαίρι.........
ΑΣΕ ΜΗ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.........!!!!!!!!!!
Άπλά μού άπαντάς σέ μιά έρώτηση.........
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΗΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ.................
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 200 ΚΙΛΑ.....??????
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ........?????????????????????
Ξέρεις φυσικά ποιό ήταν τό πρώτο πράμμα πού έκανε ή κυβέρνηση μόλις άνέλαβε.....
Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ......????????
Όσο γιά τό φιλανθρωπικό έργο.........................νά τιμάς αύτούς πού....
ΟΥΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.............ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΝΕ.........!!!!!!!!
Έτσι μού έμαθαν έμένα...........
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Το λες και το πιστεύεις αυτό; Απάντησες με μια λέξη, ε; Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις μια μέρα του Ιουλίου φορώντας σκουρόχρωμο ράσο; Λες όλες οι θυσίες στην προσωπική ζωή και άνεση ενός ιερομένου να γίνονται για αυτό που εσύ έμαθες ότι είναι η υπέρτατη αξία; Κι αφού η κονόμα είναι η πρώτη λέξη που σου' ρχεται στο μυαλό, το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας για ποιο λόγο γίνεται; Δώσε περισσότερες εξηγήσεις. Πως κατάφεραν και έκαναν το τέλειο έγκλημα, την τέλεια απάτη κι ακόμα επιβιώνουν; Γιατί σε όλα ανεξαιρέτως π.χ. τα πολιτικά σκάνδαλα, όλοι απαιτούν οι αποδείξεις για να αποκαλυφθεί μια απάτη, να είναι τόσο ξεκάθαρες (ώστε κι ένα μωρό να τις δείχνει με το δαχτυλάκι του), ενώ όταν οι συζήτηση στρέφεται στην εκκλησία, αρκεί μια λέξη (μια υπόθεση του εκατοστού του δευτερολέπτου) για να λήξει κάθε συζήτηση, χωρίς αντιρρήσεις;
Εμπρός τώρα. Ανάφερέ μου τα προσωπικά παραδείγματα που έχουν υποπέσει στην αντίληψή σου, με τη γνωστή μέθοδο του "μου είπαν, άκουσα, λένε, λέγεται, βγήκε η βρώμα κ.λπ." <--(να ένα καλό κουίζ! Να βρεθούν κι άλλες φράσεις που έχουν αυτή την έννοια!), που θέλουν τους παπάδες κλέφτες, απατεώνες, εκμεταλευτές, κοράκια και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Προσωπικά, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι μέσα στην εκκλησία, υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα, χωρίς ηθικούς φραγμούς (γιατί να τους έχουν άλλωστε, αν δεν πιστεύουν πουθενά και θεωρούν εαυτούς ζώα, που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, μη σεβόμενα απολύτως τίποτα και η πρώτη λέξη που τους έρχεται στο κεφάλι όταν ακούν εκκλησία, Χριστός κ.λπ. είναι η ΚΟΝΟΜΑ), με μοναδικό σκοπό να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες πους τους δίνονται για να κλέψουν, να αρπάξουν, να εκμεταλευτούν. Άλλωστε είναι κι αυτοί άνθρωποι που προέρχονται από την κοινωνία, δεν υπάρχει τρόπος να τους φιλτράρουν ικανοποιητικά και είναι ένας μικρός καθρέφτης της. Γι' αυτόν όμως ακριβώς το λόγο και επειδή γνωρίζω καλά από την εικόνα που προσωπικά έχω σχηματίσει, από τους ανθρώπους που γνωρίζω και συναναστρέφομαι, ότι δεν έχουν όλοι τα χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία του προαναφερθέντος μοντέλου, που ίσως αντικατοπτρίζουν κι εσένα, δε δέχομαι με τίποτα, ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην εκκλησία, ανήκουν σε μια μυστικοπαθή, σκοτεινή και κερδοσκοπική οργάνωση, που με συνομωσίες και μηχανοραφίες, κατάφερε να κρατήσει τις πονηρές της προθέσεις, κρυμμένες στο πέρασμα των αιώνων. Αντίθετα για άτομα που έχουν το δικό σου τρόπο σκέψης, που κατατάσσουν τους ανθρώπους με μια μονοκονδυλιά στο club του απατεώνα και που βλέπουν την ΚΟΝΟΜΑ πίσω από οτιδήποτε δεν μπορεί να κατανοήσει-εξηγήσει ο τρόπος σκέψης τους, είμαι προσωπικά πολύ λιγότερο επιεικής και προσπαθώ πολύ λιγότερο να δικαιολογήσω αυτόν (τον τρόπο σκέψης τους) και τις πράξεις τους.
Οι θρησκείες είναι τα μόνα μαγαζιά που μπαινοντας μέσα πληρώνεις χωρις να αγοράζεις τιποτα.
Εκμεταλλεύονται τις ψυχικές αδυναμίες του κάθε αγράμματου και αυτοι τα κονομάνε.
Αν αυτό για σένα δεν είναι η απόλυτη κομπίνα τοτε ποιά ειναι?
Εχω γράψει αρκετά σε αυτό το πόστ. Αν σε ενδιαφέρουν οι απόψεις μου δεν έχεις παρα να ανατρέξει σε αυτές. Δεν μπορούμε να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Ούτε και πρόκειται να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου![]()
2003 στους Φούρνους Ικαρίας έχει έρθει ο Χριστόδουλας επίσκεψη.Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΗΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ.................
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 200 ΚΙΛΑ.....??????
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ........?????????????????????
![]()
Αν έβλεπες πόσους αστακούς έφαγε δεν θα είχες τέτοιου είδους απορίες![]()
![]()
Αυτό φίλε δεν είναι θυσία! Αν ήταν έτσι τότε ο μισός κόσμος που μοχθεί για να βγάλει το ψωμί του θα ήταν μάρτυρες...Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Το λες και το πιστεύεις αυτό; Απάντησες με μια λέξη, ε; Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις μια μέρα του Ιουλίου φορώντας σκουρόχρωμο ράσο; Λες όλες οι θυσίες στην προσωπική ζωή και άνεση ενός ιερομένου να γίνονται για αυτό που εσύ έμαθες ότι είναι η υπέρτατη αξία;
Η μήπως είναι η νηστία θυσία? ή οι στερήσεις που ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτούς δεν ακολουθούν (αφού καλοπερνούν) ενώ ένα μεγάλο ποσοστό του λαού τις ακολουθούν αναγκαστικά λόγω εξαθλίωσης!
Φίλε ψάξτο καλύτερα το θέμα! Επιβιώνουν επειδή τους στηρίζει ο θρήσκος λαός αλλά κυρίως οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Η μήπως είδες εσύ καμιά κυβέρνηση να τολμά να κρίνει το έργο της εκκλησίας...δεν τους συμφέρει φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Κι αφού η κονόμα είναι η πρώτη λέξη που σου' ρχεται στο μυαλό, το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας για ποιο λόγο γίνεται; Δώσε περισσότερες εξηγήσεις. Πως κατάφεραν και έκαναν το τέλειο έγκλημα, την τέλεια απάτη κι ακόμα επιβιώνουν; Γιατί σε όλα ανεξαιρέτως π.χ. τα πολιτικά σκάνδαλα, όλοι απαιτούν οι αποδείξεις για να αποκαλυφθεί μια απάτη, να είναι τόσο ξεκάθαρες (ώστε κι ένα μωρό να τις δείχνει με το δαχτυλάκι του), ενώ όταν οι συζήτηση στρέφεται στην εκκλησία, αρκεί μια λέξη (μια υπόθεση του εκατοστού του δευτερολέπτου) για να λήξει κάθε συζήτηση, χωρίς αντιρρήσεις;
![]()
VanDiemen
μηπως να ξαναδιαβαζες τις απαντησεις σου για να καταλαβεις οτι για αλλη μια φορα εισαι εριστικος και να χαλαρωνες λιγο ???
και για να μη νομιζεις οτι αυτα τα λεω επειδη εχω αντιθετη αποψη απο σενα, ο vangelis 64 με τον οποιο επισης διαφωνω οτι και αν εχει γραψει ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ειδα να προσβαλει η να επιτιθεται !!!!
ΧΑΛΑΡΩΣΕ !!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν θελω να θιξω την πιστη κανενος.Δεν με ενδιαφερει αλλωστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έχω ψάξει και συνεχίζω να ψάχνω.Για το μόνο πράγμα που έχω πειστεί είναι ότι,με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα εμείς οι άνθρωποι,κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε.
Οπότε τι κάνουμε συνήθως;Ή τα ονομάζουμε θαύματα και προσκυνάμε ή τα απορρίπτουμε χλευάζοντας.
Και όχι...διαρκείας δεν πήρα!![]()
![]()
Οι ερωτησεις που εκανα δεν εχουν σχεση ουτε με θαυματα ουτε με πιστη ουτε
καν με θρησκεια.Εχουν σχεση με ιστορια.Οι απαντησεις εκει ειναι ισως πιο ευκολες
και απλες.
Τρεχα παρε και τελειωνουν![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή. Πήγαινε λίγο πίσω και δες σε παρακαλώ, ήμουν εγώ που αναρωτήθηκα τον τρόπο που άναψε το κερί; Εγώ απάντησα σε σένα που είπες ότι είδες με τα μάτια σου, να το κάνει χημικός στην τηλεόραση! Είναι έτσι ή όχι; Γιατί τώρα, μετά την ερώτησή μου:
"Επειδή υπάρχει δυνατότητα να ανάψει η φλόγα με χημικά μέσα ώστε να φανεί ότι το κερί άναψε "από μόνο του", σημαίνει ότι είναι 100% σίγουρο, ότι ακριβώς αυτό συμβαίνει κατά την αφή του Αγ. Φωτός; Μην ξεχνάτε ότι οι Εβραίοι ερευνούν (σωματικά) με λεπτομέρεια τον Ελληνορθόδοξο ιερομένο και του παράσχουν οι ίδιοι τα απαιτούμενα (για την αφή), πριν εισέλθει στον Πανάγιο Τάφο. Λέτε τόσα χρόνια, αυτοί να μην κατάφεραν να ξεσκεπάσουν την απάτη; Κάποια χρονιά, ο αρμένιος παπάς μπήκε πρώτος! Και δεν έγινε τίποτα (οι γρηγοριανοί είναι αιρετικοί). Τι συμβαίνει; Είναι μια καλοστημένη συνομωσία των Ελλήνων παπάδων; Για ποιο λόγο;",
καταλήγεις στο συμπέρασμα "Αύτό πού τόσο έγωιστικά άναρωτήθηκες γιατί άναψε μόνο μέ τόν Όρθόδοξο παπά....!!!!!!";
Ποιος το αναρωτήθηκε αυτό;;; Ποιος εκμεταλεύτηκε εγωιστικά το συγκεκριμένο μέρος της συζήτησης; Μην αλλάξεις θέμα συζήτησης! Σε παρακαλώ! Απάντησε σε ότι σε ρωτάω!
Στο δεύτερο μέρος της απάντησής σου, ασχολείσαι με παπάδες που είναι 200 κιλά κ.λπ.
Copy-paste από την απάντηση προς marios8:
"Προσωπικά, δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι μέσα στην εκκλησία, υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα, χωρίς ηθικούς φραγμούς (γιατί να τους έχουν άλλωστε, αν δεν πιστεύουν πουθενά και θεωρούν εαυτούς ζώα, που προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο, μη σεβόμενα απολύτως τίποτα και η πρώτη λέξη που τους έρχεται στο κεφάλι όταν ακούν εκκλησία, Χριστός κ.λπ. είναι η ΚΟΝΟΜΑ), με μοναδικό σκοπό να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες πους τους δίνονται για να κλέψουν, να αρπάξουν, να εκμεταλευτούν. Άλλωστε είναι κι αυτοί άνθρωποι που προέρχονται από την κοινωνία, δεν υπάρχει τρόπος να τους φιλτράρουν ικανοποιητικά και είναι ένας μικρός καθρέφτης της. Γι' αυτόν όμως ακριβώς το λόγο και επειδή γνωρίζω καλά από την εικόνα που προσωπικά έχω σχηματίσει, από τους ανθρώπους που γνωρίζω και συναναστρέφομαι, ότι δεν έχουν όλοι τα χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία του προαναφερθέντος μοντέλου, που ίσως αντικατοπτρίζουν κι εσένα, δε δέχομαι με τίποτα, ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην εκκλησία, ανήκουν σε μια μυστικοπαθή, σκοτεινή και κερδοσκοπική οργάνωση, που με συνομωσίες και μηχανοραφίες, κατάφερε να κρατήσει τις πονηρές της προθέσεις, κρυμμένες στο πέρασμα των αιώνων. Αντίθετα για άτομα που έχουν το δικό σου τρόπο σκέψης, που κατατάσσουν τους ανθρώπους με μια μονοκονδυλιά στο club του απατεώνα και που βλέπουν την ΚΟΝΟΜΑ πίσω από οτιδήποτε δεν μπορεί να κατανοήσει-εξηγήσει ο τρόπος σκέψης τους, είμαι προσωπικά πολύ λιγότερο επιεικής και προσπαθώ πολύ λιγότερο να δικαιολογήσω αυτόν (τον τρόπο σκέψης τους) και τις πράξεις τους."
Στην τελευταία παράγραφο, συμφωνώ. Κι εγώ πιστεύω ακριβώς το ίδιο. Τη φιλανθρωπία αυτού του είδους διδάσκει ο Χριστός! Και στο όνομά του γίνεται! Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι οι άθεοι είναι φιλάνθρωποι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανενός είδους στοιχείο για κάτι τέτοιο, ακούγεται εντελώς γελοίο και παράλογο (και εξηγώ παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το πιστεύω αυτό).
marios8. Δεν έχω χρόνο να κοιτάξω τι έχεις πει στο παρελθόν. Κι εγώ μπορώ να πω ότι ήδη τα έχω αναλύσει όλα αυτά κι αν ψάξεις σε παλιότερα μηνύματά μου, θα βρεις απαντήσεις σε όλα! Τώρα, εδώ απλά τα διαφημίζω. Χωρίς διάθεση για καμμιά προσωπική αντιπαράθεση! (ακούς trooper; )
cartman. Το ράσο τον Ιούλιο ήταν ένα παράδειγμα που μου πέρασε από το μυαλό τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν το θεωρώ την υπέρτατη θυσία. Με τον όρο "εκκλησία" δεν εννοούμε μόνο τους κληρικούς, αλλά όλους τους ευσεβείς πιστούς που αποτελούν το πλήρωμα της εκκλησίας και κάνουν μεγάλες θυσίες και φιλανθρωπίες που παραμένουν σε όλους άγνωστες! Τις αμφισβητείς; Για ψάξ' το καλύτερα!
Trooper. Noted.
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Εκτός αν ισχυρίζεσαι ότι οι άθεοι είναι φιλάνθρωποι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανενός είδους στοιχείο για κάτι τέτοιο, ακούγεται εντελώς γελοίο και παράλογο (και εξηγώ παραπάνω τους λόγους για τους οποίους το πιστεύω αυτό).
![]()
![]()
Ρε φίλε τί λες τώρα? Όλοι οι φιλάνθρωποι είναι θρήσκοι? Οι άθεοι δεν βοηθούν τον συνάθρωπό τους? Εγώ πιστεύω ότι οι άθεοι βοηθούν με μόνο κριτήριο την φιλανθρωπία και την αγάπη προς τον συνάθρωπο. Αντίστοιχα ένας θρήσκος μπορεί να το κάνει επειδή κάνοντας μια καλή πράξη θα πάει στον παράδεισο ή δεν ξέρω τί.
Κοίτα δεν θα γράψω άλλα επειδή μάλλον δεν κατάλαβα τί εννοούσες. Αν θες εξήγησέ μου με λίγα λόγια.Αν πάλι πράγματι πιστεύεις αυτό που έγραψες, τότε θα σου πώ και εγώ την γνώμη μου, αν φυσικά την θές.
Φιλικά
![]()