Το 1ο ποστ ενημερωθηκε... :smilea:
Σιγα-σιγα να αρχιζει κι η οριστικοποιηση (ή οχι) των συμμετοχων και να φευγουν τα ??? απο την λιστα...![]()
Θα χρειαστείς μάλλον λίγη περισσότερη προσοχή από τους υπόλοιπους αλλά αφού έχεις χωμάτινα λάστιχα όλα θα πάνε καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Oδυσσέας
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να αποτελώ βάρος για την ομάδα και επειδή τα άγραφα είναι άγνωστα μέρη για μένα ας δώσουν τα φώτα οι γνώστες της διαδρομής για τα δεδομένα μιας V-STROM με ημιχωμάτινα λάστιχα TKC 80 και έναν οδηγό με πολλή διάθεση.![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Απο οτι φαινεται εκδρομη χωρις Vstrom ΔΕΝ γινεται!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πρωτ' απ' ολα, καλως ηρθες στο Φορουμ!![]()
Τα TKC 80 ειναι πολυ καλα "χωματινα" λαστιχα για βαρια μηχανη, και θα σε βοηθησουν παρα πολυ, πιστεψε με...![]()
Η μηχανη σου, σιγουρα ΔΕΝ ειναι οοοτι καλυτερο για τετοιου τυπου διαδρομες, αλλα η διαθεση και η ορεξη ειναι πανω απ' ολα και πιστευω οτι θα ανταπεξελθεις, ευκολα! :smilea:
Μην ξεχνας οτι ΔΕΝ ειναι καποιος τυπος "αγωνα", αλλα μια βολτα...![]()
Αρα...
Σε περιμενουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως ηρθες φιλαρακο!
@Λυκο:Πηγγιανα αυριο τελικα.Σημερα με πλακωσανε τα στρωματα:a025:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αφου τα 'χουμε ξαναπει οτι ειστε ευδαιμονιστες και οκνηροι νεοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
........................
@Λυκο:Πηγγιανα αυριο τελικα.Σημερα με πλακωσανε τα στρωματα:a025:![]()
:rotflmao:
![]()
Χαιρετισμους στον Κώστα (Γατζούδη) και στον μπαρμπα μου!
Κυριος θα μου στειλετε αυτο που σας εχουμε ζητησει?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μπλα μπλα
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Καλώς ήρθεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Oδυσσέας
Παίδες να χαιρετήσω όλη την ομάδα καθώς γράφω πρώτη φορά στο forum.Βλέποντας το χάρτη της διαδρομής μπορώ να πώ πως μετάνιωσα για το είδος της μηχανής που επέλεξα πρίν ένα χρόνο.Μη μπορώντας να την αλλάξω (άμεσα) μια που οι δόσεις ακόμη τρέχουν θέλω να δηλώσω το ενδιαφέρον μου για την εξόρμηση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να αποτελώ βάρος για την ομάδα και επειδή τα άγραφα είναι άγνωστα μέρη για μένα ας δώσουν τα φώτα οι γνώστες της διαδρομής για τα δεδομένα μιας V-STROM με ημιχωμάτινα λάστιχα TKC 80 και έναν οδηγό με πολλή διάθεση.
![]()
![]()
Βεβαίως.... ο Μέγδοβας να 'ναι καλάΑρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Κανείς δε γεννήθηκε έτοιμος..
Έλα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε![]()
![]()
![]()
χι χι χι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....................
Βεβαίως.... ο Μέγδοβας να 'ναι καλά![]()
![]()
χι χι χι![]()
Εσυ ΜΗΝ γελας!![]()
Μολις λυθηκα στα γελια με την διαβαση του υδατινου κολληματος (ου μην και λασπωμενου), περιπου στο 20' του βιντεο που εβαλε ο ταχυδρομος...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μολις λυθηκα στα γελια με την διαβαση του υδατινου κολληματος (ου μην και λασπωμενου), περιπου στο 20' του βιντεο που εβαλε ο ταχυδρομος...
![]()
Ναι, αλλά δεν έπεσα :wacko:
το έχει σε βίντεο ο μΠούστης;![]()
![]()
![]()
:a57:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αν μου επιτρεπετε....
Αν η βολτα εχει οριστικοποιηθει για το δευτερο τριημερο ενδεχεται να ειμαι Πλατυστομο.
Οποτε ολο και καποιον θα πετυχω εκει.
Υ.Γ Μακρακωμη - Σμοκοβο ειναι χωματινο κομματι; (μην βαρατε στρητας ειμαι προτιμω το Μακρακωμη-Αι Γιωργης) .Να ερθω με το Niva αμα ειναι;
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν μου επιτρεπετε....
Αν η βολτα εχει οριστικοποιηθει για το δευτερο τριημερο ενδεχεται να ειμαι Πλατυστομο.
Οποτε ολο και καποιον θα πετυχω εκει.
Υ.Γ Μακρακωμη - Σμοκοβο ειναι χωματινο κομματι; (μην βαρατε στρητας ειμαι προτιμω το Μακρακωμη-Αι Γιωργης) .Να ερθω με το Niva αμα ειναι;
![]()
Η βολτα ειναι στις 22-23-24-25 Ιουνιου, οπως αναφερεται στο 1ο ποστ!![]()
Παρασκευη (22/6) απογευμα, θα περναμε απο την Μακρακώμη με κατευθυνση προς το Σμόκοβο (Λουτροπηγή).
Χωμα ειναι απο τον Πάπα (Μεσοχώρι) και μεχρι το Σμόκοβο.
Μπορεις να ερθεις ευκολα με το Νιβα και ολο και καποια φιλοξενη σκηνη θα βρεθει για να περασεις το βραδυ...![]()