Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Αγορα fazer.......

Νέο μέλος

Αγορα fazer.......

καταρχας χαιρετω αλους τους φιλους μοτοσυκλετιστες.εδω και 20 χρονια εχω αυτο το μικροβιο που το εχετε ολοις σας εδω μεσα.....και λεγεται μοτοσυκλετα.τα τελευταια 7 χρονια ειμαι χωρις 2 τροχους (μετα απο ενα ατυχημα που ειχα με ενα dt200),οποτε καταλαβαινεται πως νιωθω!καιρος λοιπον για αγορα νεας μοτο.Ακομα και οταν δουλευα στην suzuki σαν πωλητης στις μηχανες (2003),ειχα ερωτευτει το fazer 600.....καταλαβενεται! στη δουλεια πουλουσα v strom και gsxr ενω μολις πηγαινα σπιτι εβλεπα την "αγαπημενη" μου (fazer 600).και δω λοιπον ρωτω ολους εσας.... αξιζει η αγορα μεταχειρισμενης fazer? τι πρεπει να προσεξω? . ποια εναι τα αδυνατα σημεια της συγκεκριμενης μοτο?

ευχαριστω προκαταβολικα

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Καλωσήρθες καταρχήν..

Πούλαγες Σουζούκια και γούσταρες το fazer ε..;

Για ποιάς χρονιάς μοντέλο μιλάς..;
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Νέο μέλος
    ευχαριστω Λαπρο για το καλωσορισμα.2003-2004 ημουν στην suzuki... Ειχα και ενα v-strom 650 test drive και με αυτο κυκλοφορουσα.δεν ξερω αλλα δεν "τραβουσε" δεν εστριβε... το μονο του καλο....χμμμμ ηταν ανετο.... σαν πολυθρονα.αλλα μολις ειδα την fazer στο νετ....επαθα! κεραυνοβολος ερωτας.....καιρος λοιπον να την κανω δικια μου!

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Κοίτα μην το πάρεις στραβά και ούτε θέλω να σε προσβάλλω αλλά δούλευες σε αντιπροσωπεία και πούλαγες μηχανές που ημαίνει οτι ξέρεις αρκετά για αυτές,για τις πωλήσεις,για την αγορά καινούριας,μεταχειρισμένης και σε κάθε περίπτωση περισσότερα απο τους περισσοτερους εδώ μέσα αφού ήσουν μέσα στα κόλπα.

Οπότε δεν είναι λίγο κουλό να ρωτάς εμάς για αγορά μεταχειρισμένης και αν αξίζει?Στο μαγαζί δεν είχατε δηλαδή μεταχειρισμένες?Οπότε θα ξέρεις σε τι κατάσταση μπορεί να είναι τι να προσεξεις κλπ.
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

το παιδι ρωταει συγκεκριμενα αν αξίζει μεταχειρησμενη η fazer και οχι οτι μηχανή να ναι μιας και εκει που δουλευε πουλούσε αλλη μαρκα, καιρωταει γενικος τι προβλήματα εχουνε αν εχουνε και τι να προσέξει, δεν βλεπω κατι το παράξενο. Φίλε μπες www.fazerclub.gr kai www.fazer.gr και δες γενικα τα προβλήματα και οτι αλλο θες να μαθεις για την συγκεκριμένη μοτο.

Σήμερα λοιπόν εκτός όλων των άλλων μάθαμε πως το vstrom δε τραβάει και δε στρίβει παρά μόνο ό,τι είναι άνετο! :wacko:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    ασχολουμε αρκετα με τις μηχανες ....και ας μην εχω...τουλαχιστον προς το παρον.ξερω να αξιολογω μια μηχανη ιδιως μεταχειρισμενη,λαστιχα,αλυσιδα,γραναζια,τακακια,αναρ ησεις κ.τ.λ. ξερω οτι ειναι πολυ καλη η fazer αλλα αυτο που ρωτω ειναι τα κουσουρια τις συγκεκριμενης μηχανης.. π.χ. Τα πρωτα μοντελα v-strom 650 ειχαν προβλημα με τιν βιδα του βολαν, ηθελε σφυξιμο,αλλιως "κουρευε"
    τον στροφολο σε μερικες χιλιδες χλμ.ετσι αν δεν εκανες σερβις σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο κατα πασα πιθανοτητα θα ειχες προβλημα στα 2-4 χιλιαδες χλμ.για τις fazer διαβασα για προβλημα στον ψεκασμο και ρουλεμαν λαιμου.δυστηχως αυτα δεν φαινοντε εμφανισιακα οσο και να το ψαξεις.και ρωτω πως μπορω να καταλαβω οτι η μηχανη ειναι σωστη,εχει γινει η ηεπισκευη των συγκεκριμενων κομματιων.

υ.γ.το vstrom 650 ειναι πολυ καλο αλλα εχω θελω κατι πιο σπορ με +2 κυλινδρους (ειχε πολλους κραδασμους στις 6-7 χαλ) ασε που κανει τρελο θορυβο απο συστημα μεταδοσης,τα εργοστασιακα του λαστιχα γλιστουν με το καλημερα....ακομα και ζεστα και σιχαινονται τις λευκες γραμμες.το πισω φρενο ηθελε....τακακια-σωληνακι υψηλης για να δουλεψει σωστα.... ΚΑΙ πανω απο τις 8 χαλ απλα ηταν ψωφιο,κλασσικο δικιλινδρο! αυτα για το vstrom 650 του 04

λοιπόν τα σοβαρότερα προβλήματα των fazer ήταν το TPS(Throttle position unit) που ταλαιπώρησε αρκετους γιατι έσβηνε το μηχανάκι και δεν κρατούσε ρελαντί,αυτο στα πρώτα μοντελα κυριως 2004-5 αργότερα το διορθώσανε και φυσικα και στα παλιοτερα έγινε αλλαγή με καινούργιο απο την yamaha. Ένα επίσης σπαστικό προβλημα που παρουσιάζανε με τον καιρό είναι τα ρουλεμαν στο τιμόνι που λόγω μιας ηλίθιας τάπας κρατούσανε νερο και σκουριάζανε με αποτέλεσμα να παίρνει κενά, βγάζεις την ταπα και ησυχάζεις. Σε γενικές γραμμές αυτα τα δυο είναι τα σημαντικότερα που έχει βγάλει η μηχανή και όχι και τόσο επιπλάβή κατα την γνώμη μου. Το μηχανάκι δεν σπαει δεν χαλαει που λένε. Αν παρεις μεταχειρισμένο προσεξε να έχει αλλάξει το TPS.

για το TPS νομίζω ότι έχει έρθει ανάκληση σε όλα τα fazer, xt που παρουσίαζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα...
    εγώ γενικά δεν εμπιστεύομαι μεταχειρισμένο μηχανάκι εκτός αν το είχε πριν κάποιος γνωστός...
    πάντως αν υπάρχει service book είναι κάτι θετικό (ειδικά αν κάνεις αγορά από μάντρα)...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

ολα σχετικα ειναι! και εγω οταν έληξε η εγγυηση και πήγα για σερβις το μηχανακι σε αλλο εξουσιοδοτημενο καταστημα και του ειπα να μου σφραγίσει το βιβλίο μου λεει: "Τι ακομα το παλιο βιβλιο εχεις?θα σου δωσω εγω καινούργιο!"Μα του λεω θα χασω τα αλλα σερβις που εχει το μηχανάκι, και μου λεει! "Μην σε νοιαζει θα στο σφραγίσω εγω απο την αρχη!".
    Άρα όπως καταλαβαίνεις το να βγάλει καποιος βιβλιο σερβις ειναι οτι πιο ευκολο γι'αυτο σου λεω ολα ειναι σχετικα.
    Γνωμη μου να το παρεις απο αντιπροσωπία που θα σου δώσει και κανα χρόνο εγγύηση.

Νέο μέλος
    ευχαριστω τα παιδια για τις απαντησεις τους.Η αποφαση επαρθη! fazer και παλι fazer! και κατηφορισεται νοτια (κρητη) στειλτε κανα pm.. να κανουμε καμια fazeroparea!

έτσι σε θέλω! αλλα να ξερεις ενα ειναι το sοuper douper φαζερ.....το δικό μου! να το εχεις ως πρώτυπο! χαχαχαχα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	03_133.jpg 
Προβολές:	1253 
Μέγεθος:	72,3 KB 
ID:	92676

Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    έτσι σε θέλω! αλλα να ξερεις ενα ειναι το sοuper douper φαζερ.....το δικό μου! να το ε
    χεις ως πρώτυπο! χαχαχαχα!
    εχεις πμ.

Παρόμοια θέματα

1. Προβληματισμος για αγορα Fazer
    από symplektis στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2007, 15:32
  2. Αγορα fazer 600 ABS παραεισαγωγη
    από xtx660 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2006, 12:14
  3. Αγορά fazer 400