Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 37

Θέμα: Svisimo se xamiles strofes???

Svisimo se xamiles strofes???

Paidia,
    Xthes antimetwpisa ena provlima... xana. Prwti fora to antimetwpisa kata to strosimo tis mixanis kai eipa pws isws eixa kanei egw kati lathos, alla meta apo xiliades xiliometra, stromeni ti mixani na ginei 2 fores malista se diastima 2 wrwn de einai ena tyxaio gegonos pia. Wriste loipon ti egine:

Mesa sti poli me 1h i to poli 2h taxytita, logo kinisi, to reservouar mwlis anavwsvini i endiksi tis antlias alla oxi na anavosvini i teleftea grammi, pou simenei pws exw liga litra akoma na kapsw prin tin paw gia gemisma ksana.. Kala ws edw. me 1h mesa kai anoigontas gkazi , ksagfnika, akouw PAF kai nekrwnei o kinitars, svinei sti mesi tou dromou, xwris paniko pianw symplekti , strive pros akri kai epanekinw opws paw sto nekro.. pernei amesws.. meta apo 1 misi wra peripou pali to idio.

Eseis ti symperenete oti mporei na exei ginei? Emena o nous mou paei se skoupidi apo venzini.. Gemisa apo AGIP alla opws kala kseroume afto de pezei rolo, alla einai thema pratiriouxou an exei kathares dexamenes kai neromeni venzini.. Ipopsin vazw Unleaded 98, oxi tin 95ara. Perimenw isigiseis.. Anysixw mi ekana kati kako sti mixani kata to strosimo.

κατ αρχην άλλαξε βενζινάδικο και αν συνεχισει εδω ειμαστε εμεις!!

Exeis dikio.. prwti fora evala apo afto.. logo anagkis.. de eixe allo kai teleiwne tote i venzini.. tha doume pws tha paei.. evala apo to kanoniko mou xthes apogevma kai de ksanakane tipota.. akoma.

Νέο μέλος
    εγω ανεβασα λιγο το ρελαντι και μεχρι στιγμης δεν μου εχει ξανασβησει απο τοτε.

To relanti einai mia xara.. stathero xwris provlimata.. kati allo einai.. mallon skoupidi sto ntepozito..

Παλαιό μέλος
    θα σου ξανασβησει σιγουρα, το εχουν ολα τα 650αρια..η βιδα του ρελαντι επειτα απο παρατεταμενη λειτουργια κ απο συντονισμο λασκαρει πεφτει το ρελαντι και σβηνει η μηχανη..Μη βλεπεις που το μηχανακι τωρα λειτουργει μια χαρα,,καποια στιγμη θα σου ξανασυμβει..σταματα καπου δεξια και ανεβασε το ρελαντι οταν το ξαναπαθεις..
    ΅
    Εμενα το παθαινει οταν παω ταξιδι και ταξιδευω αρκετη ωρα με το γκαζι στα 3/4 περιπου οταν σταματησω σβηνει και θελει λιγο ανεβασμα το ρελαντι..

ειναι ενα απο τα κοινα προβληματα που εχει το 650αρι...κ εγω οταν το πρωτοεπαθα δεν ηξερα τι γινεται..τωρα πια το γνωριζω..
    Leave it to Random to needlesly complicated things

...Hθελα και γω να το ξεκινησω αυτο το topic...

...δεν νομιζω να φταιει το ρελαντι. την οδηγω 4 μηνες τωρα εχω κανει 7.500 χμ. και το ρελαντι δεν μου εχει παρουσιασει κατι...παντα ειναι σταθεροτατο!

Αλλα μου εχει τυχει και μενα οπως του MadMaxGR να πηγαινω χαλαρα και ετσι με μια ξερογκαζια μεχρι τις 4,000 στροφες ακουγεται αυτο το παφ και σβηνει και κανω και γω μια απο τα ιδια ...συμπλεκτης κατευθειαν και παμε παλι. Μου εχει τυχει συνολικα η 2 η 3 φορες και την μια ηταν σε κατεβασμα ταχυτητας...τι μπορει να ειναι? Βενζινη βαζω παντα απο ενα βενζιναδικο που ειναι τσεκαρισμενο. Να το παω σε κανενα μηχανικο να την ψαξω την δουλεια?
    ...γιατι για βαλε να 'σαι σε καμια στροφη με πολλα και να σου τυχει αυτο?? ...απλα την εκατσες

εμενα παντως μου ακουυγεται σαν tps.

Αρχικά δημιουργήθηκε από plumber
    ...καλα δεν θα κολλησουμε εκει αν κανει tps η παφ ζντουπ η πουφ ...το θεμα ειναι οτι το κανει και γιατι να το κανει? και που οφειλεται?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    TPS = Throtle Possition Sensor

(θέλω συνεργείο για ρύθμιση)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από plumber
    Το tps τι είναι;
    Το έχω ακούσει ξανά αλλά δε γνωρίζω τι είναι.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    TPS = Throtle Possition Sensor

(θέλω συνεργείο για ρύθμιση)
    Δηλ τι ακριβώς κάνει;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    To TPS είναι πατέντα της Suzuki (μπορεί και σ' άλλες μηχανές - άλλο όνομα) να λέει στην ECU κατα πόσο χεράς είσαι (τεκμηριωμένο έεεετσι... ) και να ρυθμίζει την αναλογία αέρα/βενζίνης/διάστημα σπινθηρισμού.

Λεω τώρα εγώ...

...αλλα επειδή μπορεί να λεω και φίφες
    (και έχουμε και ΓέροΑνθρώπο στο forum και ψάχνει αγόρια σαν κι' εμένα)

βάζω ΑΥΤΟ το link και καθαρίζετε και 'σεις και 'γω...:a13:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Paidia to exei tsekarei kapios? egw pantws o mixanikos tis antiproswpias edw , de tou exw empystosyni.. opote thelw voithia apo esas.

χμμ

Μου το έκανε μία ή δυο φορές (Κ6 650). Ακριβώς η ίδια φάση με τους προλαλήσαντες. Σκέφτηκα ότι ισως είναι οι στροφέ κ τις ανέβασα λίγο(1250). Απο τότε ποτέ ξανά..
    Fly With It!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Reserva Venzinis se ZZR..
    από gatas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 19:26
  2. Se Oloys!!!!!!!
    από ted25 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 07:39
  3. kalimera se olous kai deite....