Σελίδα 44 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 343940414243444546474849 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 735

Θέμα: as mas sillavoun olous

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Επειδη μια φωτο=1000 λεξεις...ιδου το τελευταιο μου αριστουργημα με τιτλο...
    Immoral beauty!
    Ναι,θα μου πειτε πως προσβαλει ¨χρηστα ηθη¨...ισως...!
    Ρε συ,ο Chios είν' αυτός;

:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Να προσθεσω πως το ολο εργο αποπνεει και μια δοση βουκολισμου...μια που η πραξη διαδραματιζεται εξω στην παρθενα Φυση...
    ...cause the place seems still alive...

ταξιδιαρικο μελος Το avatar του/της XR_125L
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    διαβαζω....διαβαζω....διαβαζω....

για μουνια.....για κωλους....

για τσοντες ....για τεχνη....

δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν πειραξε που η αγ@μητη εβαλε ενα μ@@νι να τριβετε αλλα οτι ειχε απο πισω και επαιζε ο εθνικος υμνος ...εεεεε???τοσο στοκοι ησαστε....

ας εβαζε το μ@@νι της μανας της να παιζει απο πισω....

οπως λεει ο gandalf υπαρχει νομος που προστατευει τα εθνικα συμβολα μας .....

και σε οποιον δεν αρεσει τα μπογαλακια του και σε αλλη παραλια που επιτρεπουν να ξευτιλιζουν τα εθνικα τους συμβολα.....π.χ τουρκια,αμερικη...κ.λ.π

το βρηκαμε τωρα....τεχνη και κουραφεξαλα...

και ο αλλος που βγαζει παιδοφιλικες τσοντες στο ιντερνετ σε λιγο θα μας πει και αυτος οτι κανει τεχνη για μικρα παιδια....

αντε παλιο σκατοκουλτουριαρηδες... ...εχετε καταντησει αηδια....

+φωνω ΑΠΟΛΥΤΑ
    Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

μεγαλε!
    που κρυβοσουν τοσο καιρο?
    τετοια προοδευτικα μυαλα δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενα!
    megale ise poli mikros gia na to katalavis afto ke min orkizese oti se voi8ane ta logia sou
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

ε???

8ελω να πω πως οταν ενα εργο σοκαρει δε σημαινει απαραιτητα οτι ο καλλιτεχνης 8ελει ντε και καλα να διαφημιστει...Απλα εκφραζει μια αποψη και δειχνει καποια πραγματα μεσω του εργου του φυσικα ..τωρα αν αυτο σοκαρει μερικους τι να κανουμε???

..........................................

Έτσι, έτσι ....
    Οι προχωρημένοι Καλλιτέχνες σοκάρουν τα αδαή πλήθη με την Υπέρτατη Τέχνη τους...

Δε νομίζω να σοκαριστηκε κάποιος. Απλά πολλοί δεν το δέχονται, ανάμεσα σ' αυτούς κ η Πολιτεία.
    Και ΟΧΙ για λόγους αισθητικής αλλά λόγω σεβασμού στα Εθνικά Σύμβολα.
    Πιθανότατα αυτός ο σεβασμός θα υπαγορεύεται και με νόμο, τον οποίο όποιος παραβιάζει έχει κυρώσεις.
    Τόσο απλά. Και δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι. Μάλλον ακριβώς το αντίθετο.

!

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    megale ise poli mikros gia na to katalavis afto ke min orkizese oti se voi8ane ta logia sou
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νταξ παππου!
    οτι πεις!

Δεν κατάλαβες giovenno, δε διαφωνώ ούτε συμφωνώ, άλλωστε όπως ειπώθηκε προηγούμενα κάποιες έννοιες (χώρα, έθνος, εθνικό σύμβολο) είναι πολυ σχετικές για να πωρώνεσαι μαζί τους.

Από την άλλη η Πολιτεία και οι αστυνομικοί δεν είναι κριτικοί τέχνης, απλά στην περίπτωση αυτή εφάρμοσαν το νόμο.

Αντι να υπογράφουν το έργο τους ολοι μαζί οι Καλλιτεχνάδες ας βρουν ποιος ευαίσθητος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα μπορουσε να τους βοηθησει να αλλάξουν το νόμο ή να αποκτήσουν καλλιτεχνικό άσυλο (αν γίνει κάτι τέτοιο τη γαμή**με) και να φτιάχνουν οτι θέλουν.

Ελπίζω να έδωσα λίγο εύρος στη σκέψη σου.

Ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    Έτσι, έτσι ....
    Οι προχωρημένοι Καλλιτέχνες σοκάρουν τα αδαή πλήθη με την Υπέρτατη Τέχνη τους...

Δε νομίζω να σοκαριστηκε κάποιος. Απλά πολλοί δεν το δέχονται, ανάμεσα σ' αυτούς κ η Πολιτεία.
    Και ΟΧΙ για λόγους αισθητικής αλλά λόγω σεβασμού στα Εθνικά Σύμβολα.
    Πιθανότατα αυτός ο σεβασμός θα υπαγορεύεται και με νόμο, τον οποίο όποιος παραβιάζει έχει κυρώσεις.
    Τόσο απλά. Και δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι. Μάλλον ακριβώς το αντίθετο.

.......δεν μπαινω ΚΑΝ στον κοπο να σου εξηγησω γιατι προφανως δεν εχεις καταλαβει με ποιο πνευμα μιλαω...για το συγκεκριμενο την γνωμη μου την ειπα...

Αμα δεν ειναι αναγκη να κανουμε κατι η καλυτερα να μην κανουμε ΤΙΠΟΤΑ τοτε να γκρεμισουμε και τον Παρ8ενωνα και τοσα αλλα αριστουργηματα να τα σκισουμε και να τα χαλασουμε γιατι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!!! Ε??????
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Νέο μέλος
    Αν θες να μπορούν να υπάρχουν απαγορεύσεις, πρέπει να δεχθείς το δικαίωμα οποιουδήποτε έχει κάποια εξουσία (ακόμα και ανεγκέφαλου, και ξέρουμε πως αποκτά κάποιος εξουσία ) να σου βουλώσει το στόμα όποτε αυτός το κρίνει σκόπιμο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sad
    Αν θες να μπορούν να υπάρχουν απαγορεύσεις, πρέπει να δεχθείς το δικαίωμα οποιουδήποτε έχει κάποια εξουσία (ακόμα και ανεγκέφαλου, και ξέρουμε πως αποκτά κάποιος εξουσία ) να σου βουλώσει το στόμα όποτε αυτός το κρίνει σκόπιμο.
    ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ............Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.........

Άπό τό καπέλλωμα τού άλλου...??????

Καλημερα,

Δεν ειναι τυχαιο οτι η υπερασπιση των "πατριωτικων" αξιων συνοδευεται σχεδον παντα απο σεξισμο, ψευτοαντριλα, τσοντες (στα κρυφα ομως ε..), ρατσισμο, μεγαλορητορεια, Johny χωρις παγο, λεξιλογιο σεξιστικο, συμπεριφορα καφρου, ενημερωση απο τσοντοπεριοδικα και city press, κλαμπακια, φιγουρα, τουρμπο και ανοιχτη εξατμιση, ξυλο οπου μας παιρνει, μοναξια-μοναξια-μοναξια, ψηφο με το ψηφοδελτιο απο την οικογενεια και οταν οοοοολα τα επιχειρηματα τελειωσουν πεφτει η ατακα: ο νομος, το Συνταγμα, ο μπατσος (οταν σφιξουν τα πραγματα

Να προσθεσω οτι η επισκεψη σε μπουρδελα και η συνεκδηλουμενη συμπεριφορα και κουλτουρα, πολυ συχνα συμπληρωνει την παραπανω εικονα. Το ξυλο σε αδυναμους επισης. Η επικληση του νομου, της αστυνομιας και του στρατου ερχεται να καθαρισει τα πραγματα οταν οι ταξικες συκρουσεις ειναι πιο εμφανειςκαι δυναμικες.

Δεν πειραζει..Παντα ετσι ηταν. Αυτοι οι δυο κοσμοι παλευαν και συχνα επικρατουσε και επικρατει μια κρυφοφασιζουσα πραγματικοτητα που κανει τις διαφορες δυστυχως δυσδιακριτες. Ευτυχως υπαρχουν ανθρωποι που αντιλαμβανονται την πραγματικοτητα με ορους συλλογικους και πολιτικης αντιπαραθεσης και κανουν οργανωμενες κινησεις εδω και χρονια.Τελευταια αρχιζουν και αποδιδουν καρπους, εστω με πολλες δυσκολιες

Σε λιγες μερες γινεται μια πορεια εναντια στον στρατο. Αφισες υπαρχουν σ ολη την Αθηνα. Η δουλεια που εγινε γι αυτη ειναι εκπληκτικη. Οσοι υπερασπιζονται τα εθνικα τα ιδεωδη παρακαλουνται να λαβουν τη θεση τους απεναντι της. Οσοι βλεπουν την πατριδα και το στρατο σαν μηχανισμους κινησης κεφαλαιων, ιδεολογιας, σαπιλας και σαν κρεατομηχανες ανθρωπων, θα ηταν ομορφο να βρεθουμε στο δρομο

Η συζητηση που προηγηθηκε δεν εγινε για το εργο. Εγινε για να νοιωσουν καποιοι οτι σ αυτη τη ζωη υπαρχουν καποιες αξιες, αφου γενικα ολα γυρω τους γκρεμιζονται και νοιωθουν ανασφαλειες. Τωρα το οτι πιανονται απ την πατριδα και τα συναφη, ειναι απορροια πολλων παραγοντων αλλα εχει ενα αποτελεσμα: την επιταση των προσωπικων αδιεξοδων και κοινωνικα την διατηρηση του ρατσισμου και των λοιπων αηδιων που φτανει στη βια οταν μερικοι παληκαραδες με την ηθικη στηριξη των παραπανω δερνουν μεταναστες και τους δολοφονουν.

Ολα συνεχιζονται
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα που υπαρχει ο resistman να ακούμε ΘΕΩΡΕΙΑ γιατι η ζωη μας στη πραξη δεν εχει καμια σχεση με τα παραμύθια του...

σκέτο μέλος
    Ο παπους μου πολεμησε στην Αλβανια και μου ελεγε συχνα ιστορίες. Αυτο που μου επαναλαμβανε συχνά ήταν για το "ταιρι του" τον συμπολεμιστή του που επρεπε να του εχει τυφλή εμπιστοσυνη στη μαχη. Ο ενας για τον αλλο.
    Οσο για σενα ρεζιστμαν θα ελεγε, αν χρειαστει που να μην χρειαστεί, αλλιμονο ποιος θα σε εχει ταιρι. Δεν θα σε εχει κανενας ομως ευτυχώς γιατί οι του φυράματός σου ειναι οι πρωτοι που την "κανουν".
    Θα βγαλεις διαβατήριο?
    ή μηπως έχεις?
    ή εισαι "ανικανος" για υπηρεσία?
    Μήπως και που θα σε βρουν....
    Θα ερθεις μετα και θα παρασιτισεις πάλι
    Αλήθεια το επωνυμο σου τελεία είναι. Τελείας Δημήτριος λέγεσαι?

Ασε ρε φιλε την θεωρία. Εγω ειμαι καλυτερος από εσενα σε αυτή.
    Στην πράξη τι κάνεις εσυ?
    Εγω αν λαμβανα μερος σε ολες τις πορείες και τις διαδηλωσεις που γίνονται δεν θα μπορουσα να ζήσω την οικογενειά μου.

Υπαρχουν πολεμοι και πολεμοι

Για τα συνορα δεν πεφτω. Δεν ειναι εχθροι οι Τουρκοι και οι αλλοι που φαντασιωνεσαι.

Για αλλα πραγματα ναι. Αλλα δεν εχει νοημα να τα αναφερω. Ειδικα σε σενα.

Το επιθετο μου δεν σ αφορα. Ουτε τα δακτυλικα μου αποτυπωματα, ουτε ποια τραπεζα εκαιγα χθες βραδυ, το πιασες;

Και αν κανεις τον κοπο και απαντησεις, να ξερεις τιποτα δεν θα σου επιστραφει. Ειμαστε αντιπαλοι απ αυτα που λες και γω με αντιπαλους δεν μιλω
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman

Και αν κανεις τον κοπο και απαντησεις, να ξερεις τιποτα δεν θα σου επιστραφει. Ειμαστε αντιπαλοι απ αυτα που λες και γω με αντιπαλους δεν μιλω [/B]

ειμαστε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και οχι αντιπαλοι.....και οταν λες μια αποψη πρεπει να περιμενεις να ακουσεις και την αποψη του αλλου

αυτο που λες ειναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ (:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) δλδ λες την αποψη σου θεωρεις οτι ειναι η καλυτερη και δε μιλας σε οσους εχουν αντιθετη αποψη?τουλαχιστον ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΨΗ αλλα να μιλας και σε αυτους που εχουν αντιθετη !

δλδ αν σε βρω στο δρομο και εχεις πεσει (ΧΤΥΠΑΩ ΞΥΛΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ) Θα πω ααα ο ταδε εχει αλλη αποψη απο την δικια μου σε καποια θεματα αρα ειναι αντιπαλος μου και δεν τον βοηθω?

αντιθετος δε θα σκεφτω τιποτα και θα κανω τα παντα για να σε βοηθησω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παρόμοια θέματα

1. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  2. mas afora olous
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 11:36
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2004, 22:12
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio
    από Traveller στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 0