Μένιο τά'παμε και τηλεφωνικά, ας το πω κι εδώ για να μη με περάσουνε για κάγκουρα που λέει ιστορίες για αγρίους.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Makis206, Καταφερες ρε θηριο να πας το CBF στα 230χλμ/ωρα? Εγω ακομη παλευω στα 216χλμ/ωρα.Προφανως κατι μου διαφευγει... Μηπως εχεις βαλει καμια AGRAPOVICH? Την τελικη την εβγαλες με 5η η 6η? Τεσπα, αφου φτανεις τετοια τελικη....![]()
:a19:
![]()
Στο μηχανάκι έχω βάλει μόνο ένα φίλτρο της K&N κι ένα τελικό της Lazer, δεν έχω κάνει καμμία ρύθμιση στα καρμπυρατέρ ούτε ζιγκλερώματα αλλά ούτε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο σηκώνει.
Το φίλτρο μπήκε όταν το μηχανάκι είχε κάνει 5-5.500 χλμ και η εξάτμιση γύρω στα 6500, έως τότε δεν το είχα τελικιάσει ποτέ πέρα από μια δυο διακοσάρες που πάτησα.
Μετά την τοποθέτηση του τελικού το μόνο που παρατήρησα ήταν λίγο νεύρο μόνο χαμηλά κι ένιωσα ότι το μοτέρ επιτέλους ανάπνευσε μέχρι τη στιγμή που βρήκα δρόμο και καιρικές συνθήκες για τελικές (λες και μιλάμε γι'αστρονομικές ταχύτητες τώρα) :rotflmao:
Το CΒFάκι πήγε σφαίρα μέχρι τα 215 και σιγά σιγά η βελόνα του έφτασε μέχρι το τέρμα, παρ'όλη την ικανοποίηση που πήρα δεν μου έκανε και τρομερή εντύπωση αφού η Honda αναφέρει 215χλμ τελικής, "τα άλλα 15 τα κλέβει χαλαρότατα το κοντέρ" σκέφτηκα.. άσε που μέχρι τότε δεν το είχα τελικιάσει ποτέ με τα "μαμά" φίλτρο και τελικό για να μπορούσα να συγκρίνω τις επιδόσεις, πόσο μάλλον να παρατήρησα και αύξηση στην τελική του.
Μπορεί να παίζουν διάφοροι παράγοντες γι'αυτή τη διαφορά που αναφέρεις, πχ καιρικές συνθήκες, βάρος αναβάτη, πίεση ελαστικών κλπ κλπ..
Ή που το δικό μου σας έχει όλους τελικά λόγω..του ότι είναι δικό μου !:o
![]()
![]()