ναι ρε, εγω παω πισω! χεσμενε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ναι εσύ πας πίσω! Χαμένε!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι ρε, εγω παω πισω! χεσμενε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ναι εσύ πας πίσω! Χαμένε!!!![]()
![]()
Όχι και χεσμένος!!!! Πεσμένος ναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι ρε, εγω παω πισω! χεσμενε!!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Όχι και χεσμένος!!!! Πεσμένος ναι!![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδης δεν εχεις χεσει απο τοτε που εχεις πεσει?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
![]()
![]()
![]()
δηλαδης δεν εχεις χεσει απο τοτε που εχεις πεσει?
![]()
![]()
![]()
Πως! Μόλις πριν 10 λεπτά. Αλλά... όχι πάνω μου!!! Εσύ συνηθίζεις να... χέζεσαι;;;
ΟΥ να χαθείς παλιοανώμαλε! Βλαμμένε! Βρωμιάρη!!! Παλιοσκατιάρη!!! Δεν ξαναπλησιάζω ούτε εσένα ούτε την Άφρικα σου (που ΘΑ πάρεις)...![]()
μαλλον δε διαβασες το προηγούμενο μηνυμα μου ... και αυτα που λες ειναι ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ και δε θελω να συνεχίσω.... σιγα μη πρεπει να αγορασω 999 για να πω οτι ειναι αβολο και απολυτο κτλ.... καπου εχεις χασει το μετρο λογο υποκειμενικότητας, ερωτα πως να το πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Γιωργο το ξερω οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να σε πεισω για το αντιθετο (και ουτε με ενδιαφερει κιολας) αλλα, πρεπει να το πω αυτο: πως γινεται εισαι ΤΟΣΟ απολυτος και να λες τελεια και παυλα σε κατι που δεν εχεις ιδεα;
Εχεις ζησει με την μηχανη αυτη; Την εχεις ΚΑΝ οδηγησει; Και αν ναι, με μια βολτα εβγαλες νομο, παει και τελειωσε;
Εγω την ΕΧΩ την μηχανη καθημερινα και ζω μαζι της, κατι που εσυ δεν νομιζω οτι μπορεις να ισχυριστεις.
Αβολο; Ναι.
Εργονομικα δυσκολο; Σχετικο αυτο. Καποιος αγυμναστος η κατοχος naked/On-off κλπ θα ποναει μετα αν οδηγησει την 999, καποιος συνηθισμενος σε SS οχι.
Σκληρο; Οχι. Σε πληροφορω οτι στους Ελληνικους χαλια δρομους ειναι ανετοτατο -το Ζ μου μπροστα του ηταν κουτσουρο!
Απολυτο και σκληροπυρηνικο γιατι; Επειδη τα ορια του ειναι τοσο ψηλα που ΔΕΝ τα φτανει καποιος σε δημοσιο δρομο (η και πιστα) η μηχανη συγχωρει, ενημερωνει,προειδοποιει και επιτρεπει διορθωσεις που ουτε ΚΑΝ μπορεις να φανταστεις.
Εκει που με το Ζ χαροπαλευα με το τιμονι να κοσκινιζει, και ολη τη μηχανη να ειναι στο οριο του ζω-πεθαινω, με την 999 μπαινω στα ΙΔΙΑ χιλιομετρα και πολυ απλα ουτε που συγκινειται. Η σταθεροτητα και η αμεσοτητα της ειναι κατι το απεριγραπτο, και αυτο ειναι διοτι τα ορια της ειναι τοσο ψηλα που "σε κανει μαγκα". Αυτο σου ακουγεται σκληροπυρηνικο και απολυτο;
Πως θα με διαψευσεις; Απο τα οσα σου ειπαν οι φιλοι σου;
Ευαισθητο, αναξιοπιστο, αυτα δεν θα μπω καν στον κοπο να τα σχολιασω. Για αλλη μια φορα στο λεω: κρινεις απο ΔΙΚΙΑ σου εμπειρια, η τα οσα σου ΕΙΠΕ ο ταδε η ο δεινα;
Και κατι ακομα: κατοχος Ζ δεν δικαιουται να μιλαει για αεροδυναμικη καλυψη. Και για την ιστορια το 999 εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αεροδυναμικη καλυψη σε οποιαδηποτε ταχυτητα (και ΔΕΝ ειμαι 45 κιλα)...![]()
δε μπορει να υπαρχει αλλος ανθρωπος στο πλανιτη που λεει οτι ενα 999 ειναι πιο μαλακο απο Ζ750... (:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) γελαει ο κοσμος με αυτα που λες.... σορυ!!!!!!!
ασε που ποτε δε το συγκρίνω απλα στα ματια σου οποιος λεει "το 999 ειναι απολυτο" ακουγεται σαν "το 999 δεν ειναι καλο" και αυτο ειναι ενα τεράστιο κενο στην αντίληψη σου και οχι λαθος δηλωσεις απο εμενα
για το αξιόπιστο ή μη... εχω φιλο κατοχο 749....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Πως! Μόλις πριν 10 λεπτά. Αλλά... όχι πάνω μου!!! Εσύ συνηθίζεις να... χέζεσαι;;;
ΟΥ να χαθείς παλιοανώμαλε! Βλαμμένε! Βρωμιάρη!!! Παλιοσκατιάρη!!! Δεν ξαναπλησιάζω ούτε εσένα ούτε την Άφρικα σου (που ΘΑ πάρεις)...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πες με κι αλλα, πες με κι αλλα να με φτιαξεις!![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παπάρες (Στέλιο και Μπαρτ)
Έλεος![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έλεος![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Έλεος![]()
Καλά ντε...![]()
ΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΤΤ!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καλα ρε συ, απο ολοκληρο θρεντ, ΑΥΤΑ ειδες μονο?
ΟΛΟΚΛΗΡΗ συζητηΞη κανω με τον dirtbird, και το ματι σου επεφτε σε Ζ και ντουντουκατιτις???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το νου σου εσυ να γινεις καλα να παμε καμια βολτουλα!!!!! :rotflmao:
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Μπραβο ρε φιλαρακο γιατι ειχαμε πηξει στις κοκκινες!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΥΓ. Νικολα, η 999 ειναι μαυρη...![]()
![]()
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
αστα διαλο ρε......
Οτι και να λετε Japan.....
Τι παπαριες Italy και μοτο, μονο για αναβατες για το Π.Πρωταθλημα ειναι.
Ακου εκει 140 πρωτο σερβις.
GSXR 1000 θελει μονο 3 λιττρα λαδι. 35 ευρω.
Στα 30.000 μπορεις να αρχισεις να λες μηπως θελει καμια βαλβιδα ρυθμιση, μεχρι τοτε λαδια.
6 φορες χ 35= 210 ευρω.
Δεν βαζουμε στα σερβις τακακια,δισκους συμπλεκτη και αλλα γιατι αλαζουν απο οδηγο σε οδηγο.
Τωρα γιατι συγκρινετε το Ζ με το 999 ?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
....Ακου εκει 140 πρωτο σερβις.
GSXR 1000 θελει μονο 3 λιττρα λαδι. 35 ευρω......
Και κανένα πλαίσιο σε φρενάρισμα πανικού.... :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
Τωρα γιατι συγκρινετε το Ζ με το 999 ?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφού ήρθε ο Ιντις στην παρέα μας... :rotflmao: :rotflmao:
ναι ρε Ανδρεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
αστα διαλο ρε......
Οτι και να λετε Japan.....
Τι παπαριες Italy και μοτο, μονο για αναβατες για το Π.Πρωταθλημα ειναι.
Ακου εκει 140 πρωτο σερβις.
GSXR 1000 θελει μονο 3 λιττρα λαδι. 35 ευρω.
Στα 30.000 μπορεις να αρχισεις να λες μηπως θελει καμια βαλβιδα ρυθμιση, μεχρι τοτε λαδια.
πάρε καινουργιο 1000αρι και μη το πηγαίνεις στα προγραμματισμένα σέρβις σε εξουσιοδοτημενα, να δω πως θα διατηρησεις την εγγυηση!
και 35/4=8.75 ευρο το λιτρο
τι λάδια βάζεις με αυτη την τιμη; ορυκτελαια;
12 ευρω το λιτρο τουλαχιστον κοστιζουν τα φουλ συνθετικα..
και άλλα 10 ευρω το φιλτρο που οπως παρατηρησα δεν σε απασχολει ιδιαιτερα
εχεις ενα 60 αρι!
βαλε και τα εργατικά...
μη μας τρελενετε τωρα!
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ JAPΑN ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ-ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ SERVICE ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΑΛΑΓΜΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠ/ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΥΡΟ