Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 80

Θέμα: Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Το παραδειγμα υπαρχει ΜΠΑΣ και καποιοι ανεγκεφαλοι βαλουν μυαλο -στο εξωτερικο γινονται συνεχως καμπανιες με τετοια βιντεο για να ξυπνησουν συνειδησεις.
    Αλλα οπως βλεπω τσαμπα καιει η λαμπα...

Δεν θα ασχοληθω αλλο. Οταν εκει που θα πηγαινεις (εσυ κ οποιοσδηποτε αλλος με αυτη τη λογικη) ταπα σε δημοσιο δρομο θα βγει το φορτηγο θα ειναι αργα.
    Ολοι ειμαστε υπευθυνοι για τις επιλογες μας. Καλο σκοτωμα.
    αν και η κεντρικη ιδεα σου ειναι σωστη...το φερσιμο σου και οι πραξεις σου ειναι τελειως λαθος

καταρχην δεν μπορεις να ευχεσαι σε συναδελφους σου μοτοσυκλεττιστες καλο...(ουτε να το γραψω δεν θελω!!)

Στο βιντεο που ειδα ενα κομματι του εχει αξια εκει με το ducati πολυ ωραιο σποτακι και εξυπνο κατα τα αλλα η προσσεγιση σου ειναι λαθος

Εγώ πάλι θα προτιμήσω να μιλήσει το βιντεάκι για μένα διότι αυτό καταθέτει όχι μόνον την αισιόδοξη πλευρά αλλά και γιατί μας δίχνει και τις υποχρεώσεις μας για ΕΜΑΣ σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά.

Ας μην τα τραγικοποιούμε όλα διότι και αρκετές θρησκείες τον σκοταδισμό τον έχουν ψωμοτύρι....εεεε μην κάνουμε τα ίδια και εδώ και μάλιστα σε αντίθεση με τις θρησκείες να μην ξέρουμε το γιατί....και στο κάτω κάτω όπως είπε και ο sniper (και άλλοι βέβαια μέσες άκρες) υπάρχουν και τα PS2-3 XBOX κτλ κτλ.

http://www.youtube.com/watch?v=mvsnGQchHn0
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ ούτε βίντεο θα βάλω, ούτε μουσικές υποκρούσεις ουτε τίποτα.

Απλά θα πω ότι κάποτε βλέπαμε βιντεάκια που πηγαίναν τα παλικάρια ζω-πεθαίνω και το βλέπαμε ξανά και ξανά... και βλέπουμε και Isle of man και λέγαμε ότι "Τι παρανοικοί που είναι" αλλά μέσα μας θα θέλαμε να είμαστε στην θέση τους.....

Και τώρα που πήραμε τα σούπερ ντούπερ μηχανάκια με τα 200 άλογα και τα διαστημικά πλαίσια, αναρτήσεις φρένα κλπ τα βάλαμε στο γκαράζ και φωνάζουμε προσοχή και μην τρέχετε.....

Να πάρουμε ένα αυτοκίνητο να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τις βόλτες μας... ή ένα παπί....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ ούτε βίντεο θα βάλω, ούτε μουσικές υποκρούσεις ουτε τίποτα.

Απλά θα πω ότι κάποτε βλέπαμε βιντεάκια που πηγαίναν τα παλικάρια ζω-πεθαίνω και το βλέπαμε ξανά και ξανά... και βλέπουμε και Isle of man και λέγαμε ότι "Τι παρανοικοί που είναι" αλλά μέσα μας θα θέλαμε να είμαστε στην θέση τους.....

Και τώρα που πήραμε τα σούπερ ντούπερ μηχανάκια με τα 200 άλογα και τα διαστημικά πλαίσια, αναρτήσεις φρένα κλπ τα βάλαμε στο γκαράζ και φωνάζουμε προσοχή και μην τρέχετε.....

Να πάρουμε ένα αυτοκίνητο να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τις βόλτες μας ... ή ένα παπί....

Μην το λες.....στο δίπλα forum δεν έκανε ένα παιδί, θέμα περίπου αντίστοιχο με ατυχήματα και έβγαλε κάτι βιντεάκια από το youtube, ε μόνον σε ένα είχε μηχανή και πάλι δεν έφταιγε ο μοτοσικλετιστής.

Τα τροχαία με αυτοκίνητα είναι χειρότερα και περισσότερα λόγω στατιστικής και λόγω του ότι λειτουργούν αλαζωνικά στο θέμα της ασφάλειας. Και μιλάμε για περιπτώσεις που δεν φεύγει μόνον ένας από την οικογένεια...αλλά όλη η οικογένεια. Και φυσικά με παπί 2 φορές έχω καρφωθεί με το κεφάλι στην πόρτα, ντάξει χωρίς κράνος μλκια, σε αμάξι διότι πολύ απλά παραβίασαν το στοπ ή την προταιρεότητα αλλά λόγω της εντός ορίων κ.ο.κ. ταχύτητάς μου δεν έπαθα τίποτα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Πρόσεξε... όταν η βόλτα είναι βόλτα τουριστάδικη και χαλαρή, ή περίπτωση να γίνει μαλακία είναι πολύ μικρή.... και το αποδεικνύουν τα χιλιάδες χλμ βόλτας που έχουν γίνει απο μέλη του Moto κι όχι μόνο και δεν άνοιξε μύτη....

Όταν πας όμως πολεμική, τότε ΟΛΑ είναι πιθανά..... ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! Δεν το επιδειώκεις αλλά το γνωρίζεις. Όταν το γνωρίζεις, τότε όταν ο άλλος σου λέει "πρόσεχε" (και δεν είναι η μάνα/πατέρας/αδερφή/γυναικα/ κλπ).... ε τότε είναι σε άλλον πλανήτη..... και δεν το κατέχει το άθλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    καταρχην δεν μπορεις να ευχεσαι σε συναδελφους σου μοτοσυκλεττιστες καλο...(ουτε να το γραψω δεν θελω!!)
    Σταθη, τετοια ατομα δεν τα θεωρω συναδελφους μου μοτοσυκλετιστες.
    Αν αυτο με κανει κοτα ενω αυτους αληθινους μοτοσυκλετιστες/πιλοτους/χεραδες, τοτε ας ειναι ετσι.

Σνιπ, μου ειναι παγερα αδιαφορο αν θεωρεις το βιντεο μ@λ@κια η οχι και αν θα το κοψεις.

ΥΓ1. Οταν θα κανετε "πολεμικη" βολτα (ποτε δεν χωνεψα τον ορο αυτο) και πεσετε επανω μου που -εστω λογω κουλαμαρας- παω αργα και χαλαρα, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ να ειστε ετοιμοι για ολα μετα...

ΥΓ2. ΔΕΝ το κατεχω το ..."αθλημα" και δεν εχω καμια διαθεση να το κατεχω σε δημοσιο δρομο ποτε.
    Νίκος
    Open Horizons

Και γω θα διαφωνησω με το φιλο μου τον Νικο.
    Και γω στη βολτα ημουνα και νταξει 18 χρονια,καμια 40αρια τουμπες κατι καταλαβαινω.
    Δε ξερω αν ο τυπος πηγαινε γρηγοροτερα απο οτι μπορουσε να ειναι ασφαλης ,δε ξερω αν ηταν λιγο επιδειξιας ή οχι.Για μενα δεν ηταν.

Η ουσια ειναι οτι ηξερε τον δρομο με κλειστα ματια.Τον εχει κανει αργα για δουλεια 500 φορες και γρηγορα με μηχανακια αλλες 50.Ηταν μπροστα μας εδειχνε τις στροφες αν ηταν 90μοιρων ή 180ο ,ηξερε για κακο οδοστρωμα επικυνδινη στροφη ή πιθανα χωματα ή νερα κι εκει μας εκανε σημα να κοτεψουμε.Οσο οδηγουσε εμενα και τον Νικο πηγαινε μαζι μας ενω ειναι δεδομενο οτι μπορουσε να παει πολυ πιο γρηγορα.Το μηχανακι του ηταν πολυ καλο Ρ1 07' πολυ καλα λαστιχα.40 χρονων τωρα τι να αποδειξει;
    Εγω καλα περασα και αμα γουσταρει το παλικαρι να πηγαινει γρηγορα ειναι δικο του θεμα ,δε μου φανηκε αμυαλος ή ανευθηνος.

Βρε Νικο να σεβαστω την αποψη σου ,αλλα ...κατι μου λειπει.Να ακουσω εναν ανθρωπο που εχει καποια χρονια εμπειρια καλη και κακη που εχει αναπτυξει ικανοτητα που ξερει την μηχανη του ,που μπορει να την παει ,κι εχω να μαθω απ'αυτον αλλα ρε γαμωτο πολλοι εδω μεσα με δυο χρονια εμπειρια νομιζουν οτι το κατεχουν το αθλημα και δινουν συμβουλες.
    Δεν ειναι ετσι 18 χρονια μετα ,πολλα δε ξερω ,τι διαολο με ουρανια φωτιση τα μαθατε ολα σε δυο χρονια;

Φιλικα... αλλα διαφωνω.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Σταθη, τετοια ατομα δεν τα θεωρω συναδελφους μου μοτοσυκλετιστες.
    Αν αυτο με κανει κοτα ενω αυτους αληθινους μοτοσυκλετιστες/πιλοτους/χεραδες, τοτε ας ειναι ετσι.

Σνιπ, μου ειναι παγερα αδιαφορο αν θεωρεις το βιντεο μ@λ@κια η οχι και αν θα το κοψεις.

ΥΓ1. Οταν θα κανετε "πολεμικη" βολτα (ποτε δεν χωνεψα τον ορο αυτο) και πεσετε επανω μου που -εστω λογω κουλαμαρας- παω αργα και χαλαρα, τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ να ειστε ετοιμοι για ολα μετα...

ΥΓ2. ΔΕΝ το κατεχω το ..."αθλημα" και δεν εχω καμια διαθεση να το κατεχω σε δημοσιο δρομο ποτε.

Νίκο..... Ξέρεις τι γίνεται όταν πέσει κάποιος πάνω σου με +100 χλμ; Δεν μένει τίποτα....

Μάλλον δεν εχεις χάσει φίλο από ατύχημα μηχανή και βάζεις τέτοια βιντεάκια... ουτε έχεις πέσει με 200 χλμ να δεις πως είναι η ζωή να περνάει μπροστά απο τα μάτια σου και μετά να μην θυμάσαι τίποτα, να κοιτάς σαν τον ηλίθιο, να σου μιλανε και να μην ακούς....

Χαλάρωσε λιγο.... δεν την είπα σε εσένα προσωπικά αλλά στο ύφος σου την στιγμή που εγραφες το ποστ...Αλλά δυστυχώς βλέπω ότι συνεχίζεις να πιστεύεις τα ίδια....

Όπως λέει κι ο Stavrogin.... Διαφωνώ.... Αυτό που για κάποιον είναι νορμάλ, μπορεί για εσένα κι εμένα να είναι εξωπραγματικό.... Αλλά αν δεν κατέχουμε κάτι, ας μην λέμε την άποψή μας γιατί θα εκτεθούμε.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    καλε τι μιλατε για εμπειρια? εδω εμπειροι οδηγοι ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑΚΕΡΑ και την πατανε την κακια στιγμη.
    τι εμπειρια δλδ? στα ποσα χρονια μπορουμε να μιλαμε? εγω πχ ειμαι στα 5 ποσα θελω ακομη για να εχω αποψη?

προσοχη ομως..γιατι το λεω αυτο

γιατι εγω εχω κανει ΠΧ 40000 χλμ σε 5 χρονια

ενω ο ΠΧ sniper εκανε στα 5 δικα μου χρονια (μιας που οδηγει πολυ περισσοτερο και τον εφερα σαν παραδειγμα γιατι ξερει απο μηχανες) εκανε 100000 χλμ

εγω και ο νικος επειδη ειμαστε πχ 5 χρονια εχουμε τις ιδιες εμπειριες? για μενα οχι!

τα χιλιομετρα ΓΙΑ ΜΕΝΑ δινουν εμπειριες και ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

αν κανω λαθος διωρθοστε με (το εχω 1000 δες φορες οσων αφορα την μοτοσυκλετα θελω ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

shit...

θέλω λίγη ώρα βα συνέλθω...
    δε μπορώ να πάρω το μηχανάκι να σπίτι.

πιρικικλώστιτς

Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
    shit...

θέλω λίγη ώρα βα συνέλθω...
    δε μπορώ να πάρω το μηχανάκι να σπίτι.

εισαι λιγο υπερβολικος νομιζω..............οταν καβαλησες μηχανη και καθε που το κανεις αυτο ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δε σκευτικες τετοιες εικονες?

ειναι στην καθημερινοτιτα του μοτοσυκλετιστη αυτο
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    γεια χαρά φίλοι/φίλες

το σχeτικό link καταχωρήθηκε στα favorites και στάλθηκε σε όλους (σχεδόν) τους γνωστούς, μοτοσυκλετιστές ή μη... θα το βλέπω ξανά και ξανά σε τακτά χρονικά διαστήματα

κατα καιρούς έχω δει και διαβάσει διάφορα, αλλά αυτό με σόκαρε πραγματικά...

υπόσχομαι, όχι σε σας, αλλά σε μένα, την μάνα μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα μου ...
    οτι όχι μόνο κομένες οι μ@λ@κίες αλλά σαν κότα και με extra προσοχή πάντα!

όσοι με θεωρείται υπερβολικό μη μπείτε στη διαδικασία να απαντήσετε...

πάντα όρθιοι παίδες!!!
    NeLSoN

Evi δε διαφωνω. Εχω περισσοτερα χρονια στη μηχανη απο το Rossi αλλα ειναι κατι τις πιο εμπειρος απο μενα.Αλλα νταξει πιστεψε και τα πολλα χρονια εχουν σημασια .Ολοι μπορει να την πατησουμε ...φτου ...χτυπα ξυλο...μακρια, αλλα αλλο 50000χλμ κι αλλο 300000 και 500000χλμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Evi δε διαφωνω. Εχω περισσοτερα χρονια στη μηχανη απο το Rossi αλλα ειναι κατι τις πιο εμπειρος απο μενα.Αλλα νταξει πιστεψε και τα πολλα χρονια εχουν σημασια .Ολοι μπορει να την πατησουμε ...φτου ...χτυπα ξυλο...μακρια, αλλα αλλο 50000χλμ κι αλλο 300000 και 500000χλμ.

ναι ναι αλλα ο ροσι ομως δε τρεχει με μηχανη 200 ιππων στην Αθηνα ............αλλα μεσα σε ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ο γιατρος του δε θα τον δει μετα απο 2 ωρες απο την πτωση του αλλα σε 2 δευτερα..

και εσυ αν ειχες τις υποδομες του ροσι θα ησουν καλυτερος

καταλαβαινεις πως τα λεω ε? δε σου παω κοντρα απλα οτι και να κανουμε οσα χρονια χλμ κλπ κλπ παντα υπαρχει κινδυνος

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ναι ναι αλλα ο ροσι ομως δε τρεχει με μηχανη 200 ιππων στην Αθηνα ............αλλα μεσα σε ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ο γιατρος του δε θα τον δει μετα απο 2 ωρες απο την πτωση του αλλα σε 2 δευτερα..

και εσυ αν ειχες τις υποδομες του ροσι θα ησουν καλυτερος

καταλαβαινεις πως τα λεω ε? δε σου παω κοντρα απλα οτι και να κανουμε οσα χρονια χλμ κλπ κλπ παντα υπαρχει κινδυνος
    Ο γιατρος του
    Μα νομιζα οτι ειναι ο ιδιος γιατρος!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2010, 13:15
  2. Απαντήσεις: 230
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2009, 09:39
  3. Απαντήσεις: 10