Ρε συ Στέφανε, σου διαφεύγει το γεγονός ότι εμένα λίγο με ενδιαφέρει το API (για λόγους που σηκώνουν συζήτηση, αλλά ποιος αδειάζει), αλλά με ενδιαφέρουν περισσότερο τα δεδομένα που λένε αυτοί που φτιάχνουν τα συγκεκριμένα λάδια, όπως και με ενδιαφέρει η γνώμη κάμποσων που τα χρησιμοποιούν κάτι χρόνια (το σκέτο "API service" πάντως που λένε τα λάδια μου και μένα δε μου λέει τίποτα, αλλά σου διαφεύγει το γιατί).
Σου έβαλα λινκς που λένε τα ίδια που λες, αλλά από άλλη πλευρά (πχ το γεγονός ότι τα Motul δεν δείχνουν να προστατεύουν επαρκώς τον κινητήρα, δε σου λέει τίποτα; ).
Οι λεβιέδες που τα φτιάχνουν έχουν ένα κάρο στοιχεία (όσο ισχύουν αυτά που λένε όλοι, ισχύουν και αυτά που λένε οι ίδιοι...), που δυστυχώς δεν είναι οικολογικώς ορθά άρα δεν περνάνε από τεστ με τέτοια κριτήρια. Μέχρι να βάλω κινητήρα με κυψέλες υδρογόνου, άσε με να βάζω λάθος λάδια...![]()
Δεν υφίσταται διαμάχη, καθότι η γνώμη μου είναι απολύτως υποκειμενική, και όποιος κάνει τα ίδια με μένα είναι το ίδιο στόκος, και σαφώς δεν φέρω ευθύνη για το πραπρά του έτσι κι αλλιώς.![]()