xerrei kaneis ti diafores ewxoun ta dio modela 2006 kai 2007
xerrei kaneis ti diafores ewxoun ta dio modela 2006 kai 2007
mono mia... to ABS alla kai alla diathesima xrwmata.. afto mono
Αρχικά δημιουργήθηκε από MadMaxGR
mono mia... to ABS alla kai alla diathesima xrwmata.. afto mono
kai ap'oti ksero kai ena plastiko protheto panw apo ta marsie
+ mikroterous diakoptes sto timoni.
tipota allo den exw akousei
One life, live it!
Εκτός των παραπάνω,τo K7 είναι και 5 κιλά βαρύτερο (εχω την εντύπωση ότι έχει και καναδυό άλογα λιγότερα,δεν είμαι σίγουρος..)
Αλλες διαφορές ειναι το ελαφρώς μεγαλυτερο μετατροχιο (αρα και ελαφρως μεγαλυτερη αλυσιδα, κατα 2 "κρικους" αν θυμαμαι καλα) και 2 μπουζι ανα κυλινδρο.
Η διαφορα στην ιπποδυναμη ωφειλεται στον ενα επιπλεον καταλυτη (EURO 3) και στην διαφορετικη χαρτογραφηση της ECU
Επισης (λεπτομερεια) το μαυρο πλαστικο καλυμμα του σωληνα της εξατμισης (πισω απο το δεξι μαρσπιε συνεπιβατη) ειναι ολιγον τι μεγαλυτερο στο Κ7.
Και πρεπει να εχει παρει την αγουσα και η βιδα ρυθμισης του ρελαντι ( ??? )
Diladi an katalava kala.. i 06 einai pio grigori apo tin 07 as poume? thewritika milame![]()
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά η Κ6 ήταν Euro2 στα καυσαέρια ενώ η Κ7 είναι Euro3...
Πώς κουμπώνει ; Δεν βλέπω βίδες και συναφή....Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
10€ το ένα.![]()
Respect K4
'Ενα Jameson με πάγο...
Είναι λαστιχένιο και σφηνώνει! Το έχουν φτιάξει ακριβώς στη διάσταση που πρέπει οπότε δε κινδυνεύει να φύγει παρά μόνο αν πάει κάποιο χεράκι.. (Ναι υπάρχουν και τόσο γύφτοι)Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Πώς κουμπώνει ; Δεν βλέπω βίδες και συναφή....
Ευχαριστώ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Είναι λαστιχένιο και σφηνώνει! Το έχουν φτιάξει ακριβώς στη διάσταση που πρέπει οπότε δε κινδυνεύει να φύγει παρά μόνο αν πάει κάποιο χεράκι.. (Ναι υπάρχουν και τόσο γύφτοι)![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
mathaineis polla telika edo mesa.