Είναι ο καιρός που βγάζω δίπλωμα απεριορίστων..... και καθώς σχολάω απο την δουλεία 11 το βράδυ, περνάει ένας συνάδελφος με το ΧΤ660Χ '05, και λέω αντί να πάω με το πουλμαν της δουλείας ας πάω με το παιδί... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ:
1) Δεν είχα κράνος - μα καλα είμαι πολύ![]()
2) είναι 11 το βράδυ και θα βγούμε στην εθνική απο την είσοδο που πάει προς Αγιο Στέφανο, κρυονέρι μέχρι την έξοδο για αχαρνων...
Αλλά μέσα στην τρελή χαρά που θα πάρω και εγω ΧΤ σαν πρωτη μου μηχανή σε λίγο καιρό υπέκυψα..
Με πήγαινε με 135 σταθερά και σε κάποια φάση επιασε 160....
Ότι λέμε εδω μέσα στο φορουμ για άσπρες γραμμές οτι μπορεί να γλιστρίσεις, για λάδια κτλπ κτλπ πιστευα οτι θα μου συμβούν!!
Μεγάλη ανασφάλεια τελικά το να μην φοράς κρανος και είμαι πολύ τρόμπας που ανέβηκα...
Μου είχαν ανέβει τα πάντα και είχανε κάτσει στον θώρακα... τρελλή αδρεναλίνη στα 160 και χεσιμο τρελλό επισης.... Παρακαλούσα να φτάσουμε στην έξοδο προς αχαρνών, λόγο των οχημάτων που τα έβλεπα να πηγαίνουνε με 160 και λέω οτι θα μας πάρουνε παραμάζωμα..
Σε καποια φάση κάποιος με σουπερ σπορτ μηχανή μας πέρασε σαν σταματημένους και τιναχτίκαμε και οι δύο που ούτε καν τι μηχανή είχε πρόλαβα να δω... το παλικαρι πρεπει να πηγαινε με 250 αφου με 140 εμείς και μονο ενα κοκκινο φανάρι πρόλαβα να δω (και να ακουσω τον ήχο που μας τίναξε)!
Καλά ρε παιδία μηπως είναι η αισθηση του φόβου πιο πολυ σε αυτον που είναι πίσω επειδή νιωθει οτι δεν έχει τον ελεγχό?!?
Πως αντέχεται την ένταση εσεις που έχετε R1,R6, ninja, GSX-R κ γενικά σουπερ σπορτ μηχανές ρε παιδιά? Eδώ με το εντουρο και .....