Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 353

Θέμα: Mitsubishi EVO-8 VS Husqvarna

Αρχικά δημιουργήθηκε από S.T.A.
    Δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται να χτυπήσεις
    ή να δημιουργήσεις ατύχημα κάνοντας κόντρα σε ευθεία, στην Κηφισιάς, με enduraki

Μην τρελαθούμε κι ολας ρε παιδιά

Καβούρια να μου πείτε οκ το δέχομαι
    Ανωριμότητα να μου πείτε οκ το δέχομαι

Αλλά όχι δεν είναι επικίνδυνο

Για μενα ποιο επικινδυνο είναι να πας να τρεξεις μεσα σε πιστα σε trackday με ολους τους πυρκαυλους καγκουρες

Δειτε ποσοι επεσαν στο td της κυριακης
    Ο ορεστης και κάθε βραδυ να τα στήνει με το μονοκύλινδρο του δεν θα παθει τιποτα

Απλά πιστεύω πως κάποιοι θελουν να το δηλώνουν πως είναι ώριμοι μοτοσικλετιστές και γι υτο γράφουν αυτά που γράφουν

Υγ πολύ σωστά τα είπε ο after, πόσοι δεν έχουν ανοίξει την γκαζιέρα σε φανάρι???
    Εγώ προσωπικά δεν είμαι ακόμη μοτοσικλετιστής (ελπίζω όχι για πολύ ακόμη). Δεν ήθελα προς θεού να δείξω την ωριμότητά μου ως οδηγός, απλά είμαι τις λογικής να κάνεις κάτι μέχρι εκεί που σε παίρνει. Στην τελική ο άλλος από απέναντι δε σου φταίει σε τίποτα.

Υ.Γ. Ίσως είμαι οπισθοδρομικός.
    ΤΙΠΟΤΑ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pantsos
    Ίσως είμαι οπισθοδρομικός.
    Ίσως είσαι λογικός.
    Σου ευχομαι σύντομα με Enduro μιας και σου αρέσει.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Μην φοβασαι θα κοιμασαι εκεινη την ωρα, δεν εχω δει ποτε παντως αυτοκινητο να τρεχει πολυ σε φαναρι της κηφισιας, θα ειναι η πρωτη φορα που θα αναπτυξει μεγαλη ταχυτητα οχημα στην λεωφορο κηφισιας, θα ερθει και το CNN με ελικοπτερα απο πανω να καλυψει αυτο το σημαντικο γεγονος.
    Κατι ακουσα οτι θα βγει και ο στρατος με Τανκ και ελικοπτερα Apache ωστε εαν μας εντοπισουν να ανοιξουν πυρ, θα σηκωθουν και 8 F16 και 8 Mirage 2000 με σχηματισμο σε σχημα V ωστε αμα κανουμε παραβιασεις στην Μεσογειων να μας αναχαιτησουν αμεσως και αποτελεσματικα.

ετσι, ετσι...

το οτι θα εχεις διπλα σου (πισω η μπροστα σου) ενα κ@υλομενο πιτσιρικα με evo δεν σου λεει τιποτα προφανως....το οτι βγαινει -φυσικα- τρελος ανταγωνσιμος στις κοντρες, υπερεκτιμηση των δυνατοτητων (των δικων μας και του οχηματος που οδηγουμε) παλι δεν σου λεει τιποτα... εισαι τοσο χερας και με τρομερη αυτοσυγκρατηση (και εσυ και ο αλλος) που αν χρειαστει ενα ''τσικ'' για να τον περασεις και να καθυστερησεις τα φρενα σου παλι δεν σου λεει τιποτα...αλλα ξεχασα μωρε....τα brembo κανουν θαυματα!....

εχεις δικιο ....δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα αναπτυξει οχημα μεγαλη ταχυτητα σε δημοσιο δρομο και ειδικα στην Κηφισιας...σωστο....ξερεις ποσες φορες εχουμε πει εδω μεσα να ειναι η τελευταια φορα για ''αλλα'' γεγονοτα;.....αυτο το ''ελα μωρε δεν βαριεσαι'' ειναι που μας εχει φαει γενικοτερα.

κανε οτι θες ρε μεγαλε....εγω θα κοιμαμαι μαλλον....τσεκαρε μονο αν εισαι ξυπνιος και εσυ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί κόντρες και το οτι είναι ΟΚ και δεν το πιστεύω οτι μιλώ με ενήλικες ...

EVO 8 καταρχάς σημαίνει 300 αλογάκια στην ξεφτίλα... Ποιός καυλωμένος πιτσιρικάς ξέρει να το κρατήσει αν του φύγει επειδή ...

- Θα περάσει πεζός επειδή του καύλωσε ή σκύλος ή γάτα (Δημόσιος δρόμος είπαμε)
    - Θα έχει λάδια (δημόσιος δρόμος είπαμε)
    - Δεν θα ξέρει οτι οι αναρτήσεις τερματισμένες σε λακκούβα και με γεμάτη ροπή ταχύτητα μπορεί να το πετάξει πολλά μέτρα απο την πορεία του.
    κτλ...

για το SM.... και το EVO σαν εκκίνηση... εμ... συγνώμη το EBS το έχετε ακουστά;... μήπως το anti-spin; ΡΕ ΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ και δεν μπορώ να διαβάζω μαλακίες. Όσο για το σπινάρισμα... μήπως το ΚΤΜ θα τα δώσει όλα και θα κολλήσει κάτω στην εκκίνηση;

Πηγαίντε σε καμιά πίστα και δείτε πως πάνε σε εκκίνησεις τα EVO και μετά μου λέτε. Εδώ με SS πάνε κόντρες και είναι στα εκατοστά οι διαφορές τους... και εσείς μου λέτε για μονοκύλινδρα...

4,9 το sm;.... σιγά μην κάνει και 3,4 που κάνει το R1....θα πεθάνω στα γέλια μαζί σας.

Τέλος πάντων... κάντε οτι νομίζετε.. ενήλικες είσαστε (????) και πιστεύω οτι είσαστε και υπεύθυνοι των πράξεων σας. Απλά ενημερώστε μας πότε θα γίνει , για να ξέρουμε να αποφύγουμε ώρα και δρόμο... Αρκούνε τόσοι και τόσοι μαλάκες που κυνηγούν να μας ρίξουν κάθε μέρα...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    διαβάζω ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί κόντρες και το οτι είναι ΟΚ και δεν το πιστεύω οτι μιλώ με ενήλικες ...
    .........................

Γιατι ρε Μαγε?

Δεν ειναι ωραιο να κυνηγαμε (εντρομες) γριουλες στις διαβασεις? :hypnotize
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Θα πω την γνωμη μου...

καποιοις ειπε για μικρα και αργα αυτοκινητα που χρειαζονται πολυ ωρα ν ανοιξουν,
    και αντιστοιχη π-ο-λ-υ ω-ρ-α να σταματησουν...saxo,206,pundo και λοιπα χρεπια και ας μην συνεχισω...

Αν εχω μια ενσταση αυτη ειναι για τον δρομο...ελπιζω να γινει η κοντρα απο φαναρι σε φαναρι
    και κατα τις 3 το βραδυ με μηδενικη κινηση...το τονιζω μηδενικη ωστε καθε οχημα ν ανοιξει
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ χωρις πολλα ρισκα...

4,9 το sm...Δεν μου ακουγεται καθολου περιεργο...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

γιατί ρε Χρήστο;

Μόνο στις διαβάσεις;...

Εδώ μπορεί να περνάμε και σφαίρα πάνω απο τα πεζοδρόμια, ανάμεσα απο τις καρέκλες των κοντινών cafe.

A ρε φίλε... μην ξεχάσω επίσης οτι για όλα φταίνε ύστερα τα ΜΜΕ όπως το STAR που προβάλει το τι γίνεται σε λιμανάκια, καβούρι κτλ... γιατί στην Κηφησίας ας πούμε είναι ασφαλέστερο το μέρος για κόντρες...

Είπαμε... είμαστε δίκαια στην θέση που μας έχουν βάλει!

Για το θέμα σταματώ - ξεκινώ και δεν συμμαζεύεται. Το όχημα μπορεί και να το κάνει σε miliseconds.... o οδηγός όμως θα μπορεί;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πες τα ρε μάγε, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το forum το έχουν καταλάβει τα ork
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Για την ιστορία θα σας πω πως στο Ελληνικό πρωτάθλημα Dragster στην κατηγορία

Μοτο 2.2 (Μοτοσυκλέτες ως 600 cc) ,εχουμε:

YAMAHA R6 best time 2007 10,168 sec

Auto BT2 (Βόλτας Τούρμπο 4χ4):

SIERRA COSWORTH best time 9,949

Πηγή:greekdragster.com

Νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία τι θα κάνει ενα μονοκύλινδρο 600 κυβικων.
    Μάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πες τα ρε μάγε, είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το forum το έχουν καταλάβει τα ork
    +1

(ORK = OReksatoi Kagkoures)
    Νίκος
    Open Horizons

BUSA.. οι αριθμοί που βάζεις είναι για 0-400 και οχι για 0-100... αν θυμάμαι καλά έτσι μετράνε στα dragster.

Gandalf

Νέο μέλος
    καλα σε 400αρι δεν εχει ελπιδα ΚΑΜΙΑ το HUSKY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    BUSA.. οι αριθμοί που βάζεις είναι για 0-400 και οχι για 0-100... αν θυμάμαι καλά έτσι μετράνε στα dragster.

Gandalf
    Ναι σωστά δεν το διευκρίνησα.

Στα Dragster μετράνε 18 μ. , 200 μ και 400 μ.
    Μάκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Για την ιστορία θα σας πω πως στο Ελληνικό πρωτάθλημα Dragster στην κατηγορία

Μοτο 2.2 (Μοτοσυκλέτες ως 600 cc) ,εχουμε:

YAMAHA R6 best time 2007 10,168 sec

Auto BT2 (Βόλτας Τούρμπο 4χ4):

SIERRA COSWORTH best time 9,949

Πηγή:greekdragster.com

Νομίζω πως δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία τι θα κάνει ενα μονοκύλινδρο 600 κυβικων.
    http://www.youtube.com/watch?v=Y_p6WASnDkY

Rιξε μια ματια εδω...Το EVO αυτο ειναι πολυ δυνατο 400+ HP και το R6 εντελως νορμαλ με ενα τελικο και ο οδηγος του απεχει πολυ απ'το να χαρακτηριστει dragsteras...

Στο dragster και συγκεκριμενα τα BT2 ειναι πολυ πολυ πιο δυνατα,με μπαλονια η σλικ λαστιχα,στημενα αποκλειστικα για αυτο το σκοπο...Το βολταδικο αμαξι θα ιδρωσει πολυ για να κανει 13 sec στο 400αρι...

...

EVO 8 καταρχάς σημαίνει 300 αλογάκια στην ξεφτίλα... Ποιός καυλωμένος πιτσιρικάς ξέρει να το κρατήσει αν του φύγει επειδή ...

- Θα περάσει πεζός επειδή του καύλωσε ή σκύλος ή γάτα (Δημόσιος δρόμος είπαμε)
    - Θα έχει λάδια (δημόσιος δρόμος είπαμε)
    - Δεν θα ξέρει οτι οι αναρτήσεις τερματισμένες σε λακκούβα και με γεμάτη ροπή ταχύτητα μπορεί να το πετάξει πολλά μέτρα απο την πορεία του.
    κτλ...

επειδη πιθανολογητε ολοι πανω σε ολα τα ακραια και μη ενδεχομενα ας περασουμε λιγο σε μια ακραια αντιπερα οχθη, ας πουμε οτι η κοντρα γινεται στις γεφυρες τις βουλιαγμενης , οπου δεν υπαρχει περιπτωση να περασει ουτε σκυλος ,ουτε γατα ,ουτε γιαγια ουτε μυγα ,ο δρομος εχει περαστει με ενα παπακι δεκα φορες πανω κατω και εχει ελεγθει για λαδια , η κοντρα στηνεται κατα τις τρεις το βραδυ οπου η κινηση ειναι αραιη και εχουν στηθει τσιλιαδοροι σε αποσταση 2 χιλ προς τα πανω και 2 χιλιομετρα προς τα κατω ωστε να δωσουν το σημα οτι δεν ερχεται κανενας(εχετε ειδοποιηθει και ολοι εσεις που μπορει τυχαια να περασετε απο κει) και με αυτες τις προοπτικες ξεκινησει η κοντρα οπου δεν προκειται να παει τιποτα στραβα εξαιτιας εξωγενων παραγωντων, τοτε πιο προβλημα σας ???????????? το να παιζει καποιος το κεφαλι του εν γνωση του δικο του το προβλημα...και τελος οποιοι εχετε προβλημα μην διαβαζετε η αν διαβαζεται μην απαντατε σε αυτα τα θρεντ

Σελίδα 10 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XTX 660 '08 vs Husqvarna 610 SM '04
    από Ventus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2008, 15:02
  2. Porsche Carrera VS Husqvarna
    από OrEsTiS82 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 14:21
  3. KTM 640 SM vs Husqvarna SM 610
    από Kagourakos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 12:48
  4. Νέο Mitsubishi Evo 9
    από Tigas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 18:06
  5. MITSUBISHI EVO vs KTM LC-8 950!!
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2004, 09:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα