Πολύ κολλητικό παιχνίδι...
Εδώ
![]()
Πολύ κολλητικό παιχνίδι...
Εδώ
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Τού μουστάκια σκίζει.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
η φωτο ή το ping pong?Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τού μουστάκια σκίζει.![]()
![]()
πω-πω ρε παιδες μη τα βαζεται αυτα τα παιχνιδια και δε μπορουμαι να κοιμιθουμαι μετα λεμεεεε :smilea: :smilea: :smilea:
ps.πολυ καλο το πινγκ πονγκ![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Λοιπόν, ομολογώ![]()
Δυο μέρες τώρα έχω κάψει φλάντζες με το παιχνίδι στο πισί της δουλειάς, είπα να το δοκιμάσω και στο σπίτι με την πιο αργή σύνδεση που υπάρχει στον κόσμο έχοντας στο μυαλό μου ότι ίσως παίξει.![]()
Στη δουλειά έκανα σκορ 135 αλλά ως γνωστόν δεν υπάρχει πρόγραμμα να φτιάξω και να επισυνάψω φωτό οπότε λέω "άσ'το Μάκη κάνε την πάπια και βλέπουμε"![]()
Τελικά στο πισί του σπιτιού έπαιξε μια χαρά αλλά το πρόβλημα ήταν άλλο !
Το γαμήδι το ποντίκι είναι απ'αυτά που δεν έχουν μπίλιες άλλα ένα ρημαδοφωτάκι που αναβοσβήνει από κάτω και δεν έδινε καμμία αίσθηση στο που βρίσκεται η ρακέτα !!
Στο λόγο μου, δίπλα υπάρχει μπαλκόνι 10 μέτρα απ'το έδαφος κι έκανα δυο φορές την κίνηση να το πετάξω κάτω !:rotflmao:
Παρόλα αυτά κράτησα την ψυχραιμία μου και...
![]()
Αυτός ο Scott o Άγγλος εύχομαι να μην έρθει το καλοκαίρι για διακοπές στην Κρήτη, την έχει φουτσήσει από χέρι λέμε![]()
Ρακέτα στον κώλο θα φάει.. του τέννις
:rotflmao: :rotflmao:
Σήμερα απ'το πισί της δουλειάς:
Ti Hee, Korea
11-2, 11-1 27
Ben Scott, United Kingdom
11-3, 11-6 42
Forrest Gump, USA
11-2, 11-0 84
Score: 153
Aλλά φωτό δεν έχει !![]()
![]()