Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 125

Θέμα: Παιδικες καφριλες...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    στη χρονια βρογχιτιδα μου αναφερεσαι ε?

(προσεξε τι θα πεις )
    οχι φυσικα...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Βασικα εκανα μεταφραση κατ ευθειαν απο τα αγγλικα...

Αυτα τα μικρα πραγματακια που χρησιμοπηουμε για να καρφονουμε
    πραγματα πανω σε φελο που βαζουμε στους τοιχους!!!!

Τωρα καταλαβε κανεις τι εννοω η μπα???
    Είχα καταλάβει τι εννοείς..

Δλδ brake pads λέγονται στα αγγλικά..; :rotflmao:

Στα ελληνικά λέγονται ΠΙΝΕΖΕΣ..

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Στο μέρος που μεγάλωσα είμαι γνωστός και σαν "τρομοκράτης" αφού κυρίως κατά την περίοδο του γυμνασίου είχα "ανατινάξει' όλο το χωριό με κάθε λογής αυτοσχέδια βόμβα.

Ήξερα να φτιάχνω πάρα πολλών ειδών.Με σπιρτόκουτα και οινόπνευμα,με μπαρούτι από φυσίγγια αλλά οι αγαπημένες μου ήταν με το ακουα φόρτε και το αλουμίνιο*.Από όπου περνουσα αμόλουσα τέτοιες και έσκαγαν συνέχεια.Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν όταν αφησα μια τέτοια βόμβα στο γραφείο των καθηγητών...Τους άρεσε τόσο πολυ που μου επετρέψαν για 5 μέρες να κάνω ότι θέλω εκτός από το να πάω σχολείο...

*Βάλτε σε ένα μεγάλο ή μικρό πλαστικό μπουκάλι νερού ή coca cola 100-150 ml aqua forte και 7-8 δαχτυλιδάκια από αυτά που έχουν τα αλουμινένια μπουκαλάκια της coca cola για να ανοίγουν.Κλείστε καλά το καπάκι και περιμέντε σε απόσταση ασφαλείας για 5-10 λεπτά.Αν πετύχει θα έχετε ένα πολύ πολύ δυνατό κρότο.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Πάει.......

να σας πω...

ή κάποιοι παλιπαιδίζουν....
    ή αισθάνονται ότι γεράσανε νωρίς ...(και γω μέσα...)

ρε ουστ!
    παλιοκάφροι μηχανόβιοι....

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    θαλασσι απο αυτο που βαζουν στα πατζουρια.
    Kαλά ρε βάψατε τον παππού με ντουκόχρωμα - λαδομπογια?:hypnotize

Ελπίζω πρίν να τον ασταρώσατε :rotflmao:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    αν δεν τον παιρνουσαν ασταρι δεν θα πιανε η μπογια :a31: :a31:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Ο ξαδελφος μου και γω (περιοδο χουντας) καναμε κατασκηνωση οικογενειακα στο ζουμπερι.

Μια μερα εκει που βαριομασταν, μεσημερι γαρ και ολοι ροχαλιζανε, μαζεψαμε καπακια απο μπυρες και λεμοναδες και περασαμε στη μεση μια προκα ...

Τα απλωσαμε στο δρομο και κρυφτηκαμε πισω απο κατι πικροδαφνες ...

Αυτοκινητα τοτε δε περναγανε πολλα οπως τωρα αλλα σε μια φαση βλεπθμε ενα καραβανι μαυρες λιμουζινες να περνανε πανω απ' τα καρφια !!!

Σταματησαν καπου 1 χλμ πιο περα βγαινουν απο μεσα κατι κοστουματοι αλα MIB και αρχιζουν να κοιταν τα λαστιχα που ητανε ταπα !

Κατεβαινοντας προς τα κατω εμεις φρικαραμε και χωθηκαμε στις σκηνες των κοιμισμενων συγγενων !!

Λογω ηλικιας και γλυψιματος απο θειους, θειες γλυτωσαμε τη Μακρονησο γιατι ητανε κατι αξιωματουχοι χουντικοι που κοντεψαν να τσακιστουν με τα σκασμενα λαστιχα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο πιό έξυπνος τρόπος για να σκοτώνεις γάτες.....
    Δέν το έκανα εγώ αλλα νομίζω οτι αξίζει να το αναφέρω, το έκανε ένας ξάδελφός μου...
    Σε μία ελιά κρέμασε απο τα κλαδιά πετονιές με αγκίστρια περίπου στά 50 cm απο το έδαφος.
    Και στο κάθε αγκίστρι έβαλε ένα ψάρι.... οποτε το θέαμα ήταν γαμάτο.
    Ο που...ς ψάρεψε καμιά δεκαριά γάτες....................

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis
    Δέν το έκανα εγώ αλλα νομίζω οτι αξίζει να το αναφέρω, το έκανε ένας ξάδελφός μου...
    Σε μία ελιά κρέμασε απο τα κλαδιά πετονιές με αγκίστρια περίπου στά 50 cm απο το έδαφος.
    ....ο ξαδερφος με το συμπαθειο πρεπει να ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

εγω μικρος ειχα πηδηξει τη δασκαλα μου επειδη μου ειχε βαλι Β σε μια ζωγραφια με κυριως θεμα το κολο της αννουλας!!!!

αντε ρε καμμενοι!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03

*Βάλτε σε ένα μεγάλο ή μικρό πλαστικό μπουκάλι νερού ή coca cola 100-150 ml aqua forte και 7-8 δαχτυλιδάκια από αυτά που έχουν τα αλουμινένια μπουκαλάκια της coca cola για να ανοίγουν.Κλείστε καλά το καπάκι και περιμέντε σε απόσταση ασφαλείας για 5-10 λεπτά.Αν πετύχει θα έχετε ένα πολύ πολύ δυνατό κρότο.

Αυτό το κάναμε και εμείς.Αγοράζαμε "σπίρτο" από το super market,ξέρετε αυτά τα πορτοκαλί μπουκαλάκια που είναι για να καθαρίζουμε τις τουαλέτες,το ρίχναμε μέσα σε ένα μπουκάλι πλαστικό,ρίχναμε και 3-4 μασουράκια από αλουμινόχαρτο το κλείναμε και ΜΠΑΜ μετά από μερικά δευτερόλεπτα.Η εξήγηση είναι απλή.Το "σπίρτο" στην ουσία είναι αραιωμένο υδροχλωρικό οξύ το οποίο μόλις έρθει σε επαφή με μέταλλο απελευθερώνει υδρογόνο.Το υδρογόνο φουσκώνει το μπουκάλι μέχρι που το μπουκάλι σκάει.Επίσης υπάρχει μία παραλλαγή,αντί να κλείσετε με καπάκι το μπουκάλι ώστε να σκάσει,βάζετε στο στόμιό του ένα μπαλόνι και το κρατάτε μέχρι να φουσκώσει.Μόλις φουσκώσει από το υδρογόνο,το δένετε και το αφήνετε ελεύθερο.Επειδή το υδρογόνο είναι ελαφρύτερο από τον αέρα το μπαλόνι ανεβαίνει και όταν φτάσει στα 30-40 μέτρα επειδή η εξωτερική (ατμοσφαιρική) πίεση είναι μικρότερη από αυτήν που επικρατεί στο μπαλόνι το μπαλόνι θα σκάσει.Όταν σκάσει το μπαλόνι θα δημιουργηθεί μια πολύ ωραία λάμψη γιατί όπως ξέρουμε το υδρογόνο όταν έρθει σε επαφή με το οξυγόνο (της ατμόσφαιρας) εκρήγνυται.Δοκιμάστε το

Υ.Γ Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σας πω πως έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές την χημεία και την φυσική για να κάνω σκανταλιές όταν ήμουν πιτσιρικάς
    Fortis Fortuna Adiuvat

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis

Και δεν μου λες ρε μεγαλε

εκανε μαγκια δλδ η ειχε πλακα?

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Τσκ,τσκ,τσκ....

Ας παραθέσω μερικές από τις καφρίλες του σχολείου:
    1) Έχω φτιάξει ένα μικρό βραχυκυκλωτηράκι (ενα απλό φις μπριζούλας που ένωννονταν τα 2 σίδερα με καλώδιο μέσα) και το έχω πάρει στη γιορτή της 28ης Οκτ. Αφού έχω κατεβάσει με αυτό 2 -3 φορές τις ασφάλειες και δεν μπορεί να ξεκινήσει η γιορτή αποφασίζω τελείως ώριμα να το αφήσω στη μπρίζα και να μην το μπαινοβγάζω. Όταν ο δύσμοιρος ο υποδιεθυντής πήγε για μία ακόμα φορά να ανεβάσει τον πεσμένο ρελέ του έσκασαν οι ασφάλειες στα μούτρα.

2) Έχουμε σηκώσει και βγάλει το αυτοκίνητο ενός καθηγητή στη μέση του δρόμου και ειδοποιήσαμε από καρτοτηλέφωνο και ήρθε και το πήρε γερανός της αστυνομίας

3) Επειδή ως `καλός` κομπιουτεράς μπαινόβγαινα στο γραφείο των καθηγητών έκανα μια μέρα το εξής... Στην prive τουαλέτα τους είχανε χαρτομάντηλα (όχι χαρτί υγείας). Πήγα και τα γέμισα φαγουρόσκονη. Από μία διαβολική σύμπτωση το πρώτο θύμα ήτανε η καθηγήτρια με την οποία είχαμε μάθημα αμέσως μετά... Φανταστείτε.
    Χα! Το πήρα το μωρό...

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    στην πρωτη γυμνασιου μαλωσα με ενα κοριτσι,και την οταν σχολασαμε τις κατουρισα το θρανιο...

ακομα το θυμαμαι και γελαω..

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kle 500 παιδικες αρρωστιες και .. την γνωμη σας
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2012, 22:52
  2. Παιδικες Αναμνησεις...
    από sfigas στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2012, 21:47
  3. παιδικες αποριες....