Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Μας Αφορα Ολους

Οχι...

..αλλά έτσι και έχεις κοζάρει κανένα στείλε μου pm!!

Ποιά πλάκα??? Το δικό μου ήταν το οποίο το είχα παρατήσει εκεί μετά την στούκα!!: D
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

δεν επέστρεψα
    ναι αλλά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

όταν το ΑΧ-1 μου (φτηνότερο από παπί), "έχασε" (μαγικά) ένα πλαινό ΜΙΚΡΟ πλαστικό του, μου είπε ο εισαγωγέας ότι κάνει ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ 15000 δρχ.

όταν ο τεχνίτης της γειτονιάς μου είπε "με 5000 σου βρίσκω" (και θα έβαλε και κέρδος) ε "ναι" είπα, δεν ρώτησα τίποτα

εσύ δεν θα το έκανες;

εγώ θα το ξανάκανα πάντως

(είδες πως κινήται το χρήμα ε; χεχε)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    ναι αλλά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

όταν το ΑΧ-1 μου (φτηνότερο από παπί), "έχασε" (μαγικά) ένα πλαινό ΜΙΚΡΟ πλαστικό του, μου είπε ο εισαγωγέας ότι κάνει ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ 15000 δρχ.

όταν ο τεχνίτης της γειτονιάς μου είπε "με 5000 σου βρίσκω" (και θα έβαλε και κέρδος) ε "ναι" είπα, δεν ρώτησα τίποτα

εσύ δεν θα το έκανες;

εγώ θα το ξανάκανα πάντως

(είδες πως κινήται το χρήμα ε; χεχε)
    E Μετά αν σου κλέψουν την μοτό σου βούλωσε το και να πεις δεν γαμιέται.Θα πάρει κάποιος μάγκας την μοτό σου πολύ φτηνότερα.Θα γουστάρεις?Ή θα βάλεις τα κλάμματα και θα λες τους αλήτες κτλ κτλ.
    Αφου και εσύ συμμετέχεις στο παιχνίδι τους!Α ρε Ελληνάρες!

Υ.Γ Και εμένα μου έτυχε με το ΧΧ όταν είχα πέσειι.Μου είπαν για πλαστικά έτοιμα κομπλέ πάμφθηνα!Και παρόλο που οικονομικά ήμουν γάματα ούτε καν το σκέφτηκα!Γιατί κάποιος θα έκλαιγε το ΧΧ του.

δεν επέστρεψα
    οκ εγώ ελληνάρας, εσύ δημότης ουισκόνσιν δεν πειράζει

εντομεταξύ μπορεί το δικό μου πλαστικό να ξαναγόρασα δεν ξέρεις

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
    E Μετά αν σου κλέψουν την μοτό σου βούλωσε το και να πεις δεν γαμιέται.Θα πάρει κάποιος μάγκας την μοτό σου πολύ φτηνότερα.Θα γουστάρεις?Ή θα βάλεις τα κλάμματα και θα λες τους αλήτες κτλ κτλ.
    Αφου και εσύ συμμετέχεις στο παιχνίδι τους!Α ρε Ελληνάρες!

Υ.Γ Και εμένα μου έτυχε με το ΧΧ όταν είχα πέσειι.Μου είπαν για πλαστικά έτοιμα κομπλέ πάμφθηνα!Και παρόλο που οικονομικά ήμουν γάματα ούτε καν το σκέφτηκα!Γιατί κάποιος θα έκλαιγε το ΧΧ του.
    κάτσε ρε συ μην βιάζεσαι
    όταν σου λέει ο τεχνίτης ότι μπορεί να σου βρει ένα πλαστικό φθηνά δεν είναι απαραίτητο ότι εννοεί κλεμμένο ή επίσης δεν είναι απαραίτητο να καταλάβεις εσύ κλεμμένο, εμένα το μυαλό μου αρχικά - για ένα τέτοιο εξάρτημα - σε ένα μηχανάκι που κυκλοφορεί τόσο πολύ θα πήγαινε στο μεταχειρισμένο, δεν μπορείς να ξέρεις πού θα το βρει ο τεχνίτης.
    Οπότε μεταχειρισμένο και πιθανότατα χωρίς απόδειξη λογικό είναι να είναι φτηνότερο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι ισχύει από τα δύο

δεν επέστρεψα
    από διαλυμένο μηχανάκι - όπως και το δικό μου υποθέτω θα γίνει ανταλλακτικά κάποια στιγμή από αυτόν που το έχει (αλλά αν κάτσω να ασχοληθώ με το τι λέει ο xx σώθηκα - συμβουλή σου είναι)

Ti 8a legate opoios exei sunagermo hdh sthn mhxanh tou na topo8etei kai ena pager? to exo kanei ego sthn dikh mou. ebala gia sunegermo enan spyball kai pano ston spyball ena allo extra koutaki pou einai to pager. ( to pager den einai ths spyball alla apo oti katalaba mporei na topo8eti8ei se olous tou sunagermous) exei apostash peripou 1km se anoixth perioxh. Mexri stigmhs den exei xthphsei o sunagermos xoris na exei xthphsei kai to pager. to kostos gia auto einai 100 euro. kai phsteuo oti a3izei to pragma. giati pote den exeis thn mhxanh mporsta sta matia sou. kai gia kafe pou pas den einai dunaton na parkareis panta mposta kai apo to trapezi, oute na akous diaforous sunagermous ap e3o kai na trexeis na deis ama einai apo thn dikh sou mhxanh h tou paradupla.

Pantos kaka ta psemata ton fobo ton exo panta mesa mou. kai auto pou eipate kai noritera gia to pompo pou ekpempei meso doruforou na exeis, pote den 8a hremhseis. an den thn exeis konta sou na thn blepeis thn agaphmenh sou einai basano.

Πανευτυχής που ξεμπερδέψα με τους Γιαπωνέζους

Δεν μετανιώνω που αγάπησα εσένα μόνο.....

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ

ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΕΝΑ ΧΤ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΠΑΑΑΑΑΑ!!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΣ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ.....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΝΤΩΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ!!!!
    ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ POST ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ!!
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Παλαιό μέλος

Helloooooo!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    κάτσε ρε συ μην βιάζεσαι
    όταν σου λέει ο τεχνίτης ότι μπορεί να σου βρει ένα πλαστικό φθηνά δεν είναι απαραίτητο ότι εννοεί κλεμμένο
    Εδώ μιλάμε για κλεμμένα και ο NLS αυτό άφησε να εννοηθείΤο ξέρω ότι τα μεταχειρισμένα είναι φθηνότερα.Αλλά πονηρεύεσαι.Όταν ένα πλαινό φαίρινγκ π.χ καινούργιο κάνει 200.000 μεταχειρισμένο κάνει 100.000 και το βρίσκεις 50.000 ε κάτι παίζει ρε μάγκες.Μυαλό θέλει?Και ο πωλητής δεν θα σου πει ότι είναι κλεμμένο εννοείται.Θα σου πει μεταχειρισμένο ότι είναι σε καλή ευκαιρία ή ότι προσέχει τους πελάτες και δεν πάει για πολλά κτλ κτλ

Αλλά π.χ αν χρειαστείς ο,τι άλλο θα δεις ότι σε κοπανάει.Ε κάτι σημαίνει αυτό ρε μάγκες.
    Στο SuperFour Που είχα μου πούλαγε μεταχειρισμένη μάσκα με ακριβή τιμή (σχεδόν 100.000 ενώ καινούργια είχε 150.000 και μου είπε αμα θες κι όλας) και όταν του είχα πει για όργανα μου είπε μπορώ να σου βρω με 50.000 κομπλέ (ενώ κάνουν 200.000+) Ε μην τρελλαθούμε!Αυτό λέω

δεν επέστρεψα
    τώρα σοβαρά, αν σου έλεγε, έχω το τάδε μεταχειρισμένο ή από διαλυμένο κλπ. δεν θα το έπαιρνες;

Re: Helloooooo!!!!

Εδώ μιλάμε για κλεμμένα και ο NLS αυτό άφησε να εννοηθείΤο ξέρω ότι τα μεταχειρισμένα είναι φθηνότερα.Αλλά πονηρεύεσαι.Όταν ένα πλαινό φαίρινγκ π.χ καινούργιο κάνει 200.000 μεταχειρισμένο κάνει 100.000 και το βρίσκεις 50.000 ε κάτι παίζει ρε μάγκες.Μυαλό θέλει?Και ο πωλητής δεν θα σου πει ότι είναι κλεμμένο εννοείται.Θα σου πει μεταχειρισμένο ότι είναι σε καλή ευκαιρία ή ότι προσέχει τους πελάτες και δεν πάει για πολλά κτλ κτλ

Αλλά π.χ αν χρειαστείς ο,τι άλλο θα δεις ότι σε κοπανάει.Ε κάτι σημαίνει αυτό ρε μάγκες.
    Στο SuperFour Που είχα μου πούλαγε μεταχειρισμένη μάσκα με ακριβή τιμή (σχεδόν 100.000 ενώ καινούργια είχε 150.000 και μου είπε αμα θες κι όλας) και όταν του είχα πει για όργανα μου είπε μπορώ να σου βρω με 50.000 κομπλέ (ενώ κάνουν 200.000+) Ε μην τρελλαθούμε!Αυτό λέω
    Συμφωνώ άμα ξέρεις ότι προέρχεται από κλεμμένο τότε φταις και εσύ και μάλιστα φταις και λίγο παραπάνω γιατί ενθαρρύνεις το έγκλημα. Αν όμως σου πουλήσουν κλεμμένο για μεταχειρισμένο και για οποιοδήποτε λόγο (άγνοια, καλή πίστη ή ότι άλλο) δεν το καταλάβεις δεν μπορεί κάποιος να σε κατηγορήσει για κάτι παραπάνω από αφέλεια.

Παλαιό μέλος

......

Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
    από διαλυμένο μηχανάκι - όπως και το δικό μου υποθέτω θα γίνει
    Ναι βολεύει όντως να "υποθέσεις"!Έχεις και την συνείδηση σου καθαρή!
    Και μετά λέμε γιατί εμείς οι ίδιοι δεν πονηρευόμαστε!Και όταν βλέπουμε ύποπτες κινήσεις δεν αντιδράμε.Και ας είναι αλλονού η μοτό.Η επόμενη ίσως να είναι δικιά σου!
    Και όταν λέω αντιδράμε δεν θέλω να το παίξω κάποιος και ότι θα πάω να τον πιάσω από το αυτί αλλά όλο και κάτι θα σκεφτείς.Ή τουλάχιστον θα προσπαθήσεις βρε αδερφέ!

Για αυτό λέω από ΕΜΑΣ ξεκινάει το κακό!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Helloooooo!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    Συμφωνώ άμα ξέρεις ότι προέρχεται από κλεμμένο τότε φταις και εσύ και μάλιστα φταις και λίγο παραπάνω γιατί ενθαρρύνεις το έγκλημα. Αν όμως σου πουλήσουν κλεμμένο για μεταχειρισμένο και για οποιοδήποτε λόγο (άγνοια, καλή πίστη ή ότι άλλο) δεν το καταλάβεις δεν μπορεί κάποιος να σε κατηγορήσει για κάτι παραπάνω από αφέλεια.
    Κακά τα ψέμματα σχεδόν ποτέ δεν ξέρουμε ότι είναι κλεμμένα.Ούτε θέλω να το παίξω εξυπνάκιας.Αλλά πονηρευόμαστε!Γιατί ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΚΑΙ στα μεταχειρισμένα ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ με τις τιμές τους!
    Ε πως ξαφνικά μας τα χαρίζουν???Δεν κολλάει.Και τυχαίνει και ακούμε και από άλλους αντίστοιχα ότι π.χ σε αυτό το μαγαζί είναι όλα πάμφθηνα!Εμπόριο είναι και εννοείται ότι θα βγάλει κέρδος ΠΑΝΤΑ!Πως γίνεται να διαφέρει πολύ από άλλους στα ανταλλακτικά?

Re: Re: Re: Helloooooo!!!!

Κακά τα ψέμματα σχεδόν ποτέ δεν ξέρουμε ότι είναι κλεμμένα.Ούτε θέλω να το παίξω εξυπνάκιας.Αλλά πονηρευόμαστε!Γιατί ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΚΑΙ στα μεταχειρισμένα ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ με τις τιμές τους!
    Ε πως ξαφνικά μας τα χαρίζουν???Δεν κολλάει.Και τυχαίνει και ακούμε και από άλλους αντίστοιχα ότι π.χ σε αυτό το μαγαζί είναι όλα πάμφθηνα!Εμπόριο είναι και εννοείται ότι θα βγάλει κέρδος ΠΑΝΤΑ!Πως γίνεται να διαφέρει πολύ από άλλους στα ανταλλακτικά?
    οκ ας είμαστε πονηρεμένοι αν χρειαστεί και βλέπουμε, χρειάζεται πολύ ψάξιμο από ότι καταλαβαίνω.
    Εγώ πάντως μέχρι στιγμής - και επειδή μου είχε πληρώσει τα ανταλλακτικά η άλλη - μια φορά που χρειάστηκε έπαιξε αντιπροσωπεία και κυριλέ, πανάκριβα βέβαια.

Μέλος Το avatar του/της asmar

Re: έχεις δεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από DIT
    τι χρησιμοποιούν οι ορειβάτες για να καρφώνουν πασσάλους στα βράχια???(asmar που είσαι?) Θα κυκλοφορείς με ένα τέτοιο οπλάκι και όταν θα θες να παρκάρεις θα καρφώνεις έναν πάσσαλο και κατευθείαν κουλούρα...

τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα!!!
    Εδω είμαι αρχηγε!
    Βέβαια αυτό δεν ισχύει που λες, προφανώς εννοείς κάτι σαν αυτή τη μαλακία που χρησιμοποιούσε ο Σταλόνε στο Βαρομετρικό χαμηλό.
    Μεγάλη μούφα....
    Πάντως το κλασσικό σφυρί και καρφί θα κάνει δουλειά νομίζω

Εγω μια φορά που είδα έναν και τον πρόλαβα τον κοπάνησα άσχημα.Ευτυχώς ήταν στα μέτρα μου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μας αφορά όλους!
    από chris_honda στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2011, 21:29
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2010, 13:15
  3. Μας αφορα ολους...
    από karamela_lol στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 02:08