katarxhn ζητησω συγνωμη για το βρισιδι του πειραια και του θρυλου......
επρεπε τουλαχιστο να το κανω παραλαγη ......με @@@@@@@@
\
δευτερον δεν εχω προβλημα με τον πειραια ...
ειναι πολυαγαπημενη μου περιοχη και με αναμνησεις πολυ ομορφες....
εχουμε κανει απεριγραπτα μαμισια στο λιμανι με πειραιωτισες .......και ολυμπιακινες ....
δεν εχω προβλημα με τον θρυλο ...... σεβαστη ομαδα με ιστορια κλπ λπ
εχω προβλημα με τους ολυμπιακους που ειναι ηλιθιοι κολημενοι και συμφεροντολογοι ......οταν κερδιζουν ειναι οι καλυτεροι και οταν χανουν μια ζωη τους αδικουν. και αν δεν ειναι ποδοσφαιρο, αλλα αλλο αθλημα οπως μπασκετ βολευ κλπ το μονο που ακους οταν χανουν .....εμας δεν μας απασχολει το μπασκετ κλπ ...οσο για το εξωτερικο ... η ιδια καραμελα .......και δεν εχω προβλημα ουτε σε αυτο , το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι εχουν το ιδιο σκεπτικο σε ολα τα πραγματα και εκτος γηπεδων ......κολημενοι γενικα, σε σημειο να του λες ρε σει ασπρο ειναι αυτο ,οχι πρασινο ειναι σου λεει αυτος και εσυ να του δειχνεις κοκκινο .........
με εκνευριζουν ρε παιδι μου παντα να εχουν δικοιο και οταν εχουν αδικο, αυτο ενοουσαν η στα @@ τους αμαν ποια ....
εχω πολυ κολητους φιλους ολυμπιακους αλλα ρε μαγκα μου ειστε σπασα@@δες
και το φοβερο .........οταν ο ολυμπιακος χανει ...... το τιβι ματζικκκκκκκ δειχνει .....
ενοργανη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατι ασχετο δεν ειμαι οπαδος καμιας ομαδος δεν εχω καμια σχεση με την μπαλα ουτε ξερω γιατι την κυνηγανε αυτοι οι μαλακες που περνουν δις και οι αλλοι μαλεκες φωναζουν
........αλλα εχω γινει αντιολυμπιακος με ολα αυτα και γενικα με το κολημα σας και τις παροπιδες σας σε ολα τα θεματα .....
αφορμη για αυτο ειναι ενας τσακομος με φιλο ολυμπιακο για αν θα βαλει λεκανη ιντεαλ στανταρτ στο μπανιο του η κατι αλλο και καταληξαμε να τσακονομαστε για τον τροπο που οδηγει και παρκαρει .......![]()
![]()
![]()