Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: lazer κρανος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156

lazer κρανος

για δειτε οι γνωστες για αυτο το κρανακι να μου πητε πως το βλεπετε απο χαρακτηριστικα.
    το βρηκα καλη τιμη περιπουα 180 ευρω http://www.lazerhelmets.com/site/en/...3&item=2μου το αφηνουν απο 210
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Νέο μέλος
    αν εννοεις το fiber pro το εχω και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος απο το κρανος και απο την φιμε ζελατινα που βγαζει η lazer.

αν και εχω scooter και λογω ανεμοθωρακα ολος ο αερας μου ερχεται στους αεραγωγους (σε ταχυτητες 120-160 χλμ) ειναι πολυ αθορυβο και ειδικα σε ss θα σου ειναι πολυ ξεκουραστο.

επισης εχει double d κουμπωμα , ειναι ολα πληρως αφαιρουμενα , τελεια εφαρμογη η ζελατινα οταν κλεισει καθως και οι διακοπτες απο τους αεραγωγους(δεν τριζουν κτλ)

για τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι τελειο κρανος.

αν κανεις ενα κοπο και πας και το δεις απο κοντα πιστευω οτι θα σου αρεσει πολυ.

βγαινει και σε look carbon με παλι σχετικα χαμηλη τιμη.

να ξερεις οτι ολη αυτη η σειρα ειναι ιδια εκτος απο το carbon light που ειναι ελαφρυτερο.

αυτα με τα γραφικα ειναι ακριβοτερα αλλα ιδια με το gl.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tyfeonas
    αν εννοεις το fiber pro το εχω και ειμαι πολυ ευχαρηστημενος απο το κρανος και απο την φιμε ζελατινα που βγαζει η lazer.

αν και εχω scooter και λογω ανεμοθωρακα ολος ο αερας μου ερχεται στους αεραγωγους (σε ταχυτητες 120-160 χλμ) ειναι πολυ αθορυβο και ειδικα σε ss θα σου ειναι πολυ ξεκουραστο.

επισης εχει double d κουμπωμα , ειναι ολα πληρως αφαιρουμενα , τελεια εφαρμογη η ζελατινα οταν κλεισει καθως και οι διακοπτες απο τους αεραγωγους(δεν τριζουν κτλ)

για τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι τελειο κρανος.

αν κανεις ενα κοπο και πας και το δεις απο κοντα πιστευω οτι θα σου αρεσει πολυ.

βγαινει και σε look carbon με παλι σχετικα χαμηλη τιμη.

να ξερεις οτι ολη αυτη η σειρα ειναι ιδια εκτος απο το carbon light που ειναι ελαφρυτερο.

αυτα με τα γραφικα ειναι ακριβοτερα αλλα ιδια με το gl.
    den einai to carbon light einai η φτηνοτερη σειρα οπως θα βλεπεις και απο το λινκ που εβαλα..
    το κουμπομα που εχει ειναι το κλασικο με κλικ.

Νέο μέλος
    δεν μου το εμφανιζει στο λινκ μαλλον εννοεις το dayton.

παντως εγω πηρα το fiber pro gl γυρω στα 200 κατι ευρω.

Re: lazer κρανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    για δειτε οι γνωστες για αυτο το κρανακι να μου πητε πως το βλεπετε απο χαρακτηριστικα.
    το βρηκα καλη τιμη περιπουα 180 ευρω [url]http://www.lazerhelmets.com/site/en/motorcycling/detail.asp?type=0&cid=640&cat=3&item=2το αφηνουν απο 210
    ναι το eagle ειναι...καλο μου φαινεται για τα λεφτα του

Παρόμοια θέματα

1. Lazer κράνος
    από Tsagos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2008, 13:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας