Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 141

Θέμα: Γιατι ΔΕΝ πρεπει να φοραμε κρανος...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μαζι σου ειμαι ενα κατεβατο εγραψα αυτο σου εμεινε?

για να μην παρεξηγεις λοιπον σου λεω οτι οι τυποι εχουν επιχειριματα που δε με βρισκουν συμφωνη
    οπως και σενα

αλλα και συ απορω τι ασχολησε με ''ανεγκεφαλους'' η τουλαχιστον με καποιους που οπως καταλαβενεις δε προκειτε να σου πουν α συγγνωμη λαθος.

αυτο εννοουσα.χαλας φαια ουσια. απλως.

απο κει και περα εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις εγω εδω λεω απλος την αποψη μου και τιποτα αλλο.

Nταξ... δεν μπορώ να πω οτι μου έμεινε και απωθημένο!

Δυστυχώς εκεί έχουμε καταντήσει φίλη μου, να λέμε οτι χαλάμε φαια ουσία όταν προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυτονόητα. Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω "μόνο στην Ελλάδα"

Ή αλλιώς, όπως λέει ένας συνάδελφός μου "Σε όλον τον κόσμο είναι ίδια, στην Ελλάδα σπάει καρύδια"!

Το σάιτ που αναφέρεστε το μόνο που κάνει είναι βάζει στο τριπάκι δεκαπεντάχρονα να πουλάνε μούρη και να τη τσαλακώνουν γρηγορότερα.

Ξέρω κάνα δύο που δεν φοράνε ποτέ κράνος, και παρόλο που κάποιες φορές μιλάνε για τα "κατορθώματά" τους, η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο είναι υπέρτατες κότες, δεν οδηγάνε ποτέ κοντά σε αστικά κέντρα (για να δουν τη γλύκα, και γιατί φοράμε το κωλοκράνος), παρά μόνο σε άδειους επαρχιακούς δρόμους, και μάλιστα κάτι κωλοπραπρά που είναι για το πέος.

zman, τα έχουμε ξαναπεί, σκέψου πόσο μαλακία είναι να μπερδεύεις δήθεν ελευθεριάζουσες ιδεολογίες (δε λέω για σένα, για το σάιτ λέω) με το γεγονός ότι ένας μπαγλαμάς ταρίφας μπλόκαρε για να πάρει πελάτη και ο πιτσιρικάς από πίσω, ξεκράνωτος (και "οργισμένος" αλλά και "διαβασμένος" από το σάιτ), κουβαλάει για μιά ζωή (ή μέχρι τη πλαστική) τη μούρη του σημαδεμένη (άμα είναι τυχερός).

Η καλύτερη αντιμετώπιση για τέτοια σάιτ είναι να τα γράφετε στα ®® σας αντί να τα διαφημίζετε -υπάρχουν και χειρότερα σάιτ στο νετ, πχ πως να μαγειρέψετε ανθρώπινο κρέας, πως να αποπλανήσετε 8άχρονα κλπ.

Θα μπορούσατε αντί να ασχολείστε με δαύτα, να τσεκάρετε πχ πως μπορείτε να βοηθήσετε τη CC.

Παλαιό μέλος
    Εμένα "με" άρεσαν τα:

* Η τροχαία άρχισε σαρωτική εκστρατεία επιβολής χρήσης κράνους στους οδηγούς δικύκλων με την χρήση μέσων όπως είναι οι γερανοί κλπ.

(Αμ τα ελικόπτερα; Που τα πας τα ελικόπτερα; Εμένα, έτσι μου το σήκωσαν το παπί μια φορά που έκοβα βόλτες χωρίς κράνος. Και ευτυχώς που πρόλαβα και κατέβηκα! Παραλίγο να με έπαιρναν και μένα μαζί!)

* Στην χώρα μας τα περισσότερα κράνη εισάγονται. Δεκάδες δισεκατομμύρια δραχμές σε συνάλλαγμα χάνονται στο εξωτερικό για την αγορά αυτού του άχρηστου έως επικίνδυνου αντικειμένου.

(τι δεκάδες και τι δραχμές; Χιλιάδες δισεκατομμύρια Ευρώ έπρεπε να λέει!! Εμένα θα με έπειθε!)

Ο τύπος το πήρε πολύ πατριωτικά το γεγονός ότι του έκοψαν κλήση για κράνος κι αποφάσισε να πεθάνει, προσπαθώντας να μας κάνει να πιστέψουμε ότι "ο γιαλός είναι στραβός, δεν αρμενίζει αυτός στραβά!"
    Φίλε, στείλ' του την απάντηση του Gandalf, μετά το διάβασμα της οποίας, βγάζοντας το επιφώνημα "α;", θα μείνει να κοιτάζει την οθόνη του, σα χάνος.
    Όχι για να τον πείσεις (αυτό είναι αδύνατον). Για να επανέλθεις με την απάντησή του σε πραγματικά τεκμηριωμένες απόψεις (για να γελάσουμε λίγο).

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Θα ηθελα οι κυριοι του εν λογω site/blog να παραθεσουν δημοσια τα στοιχεια των ερευνων τους, για να μας αποδειξουν αυτα που πρεσβευουν

Βαζω ομως μερικες παραμετρους που μου ερχονται προχειρες στο μυαλο

- οι μελετες να αφορουν κρανη συγχρονα, πιστοποιημενα, με εγκρισεις τυπου κτλ. Οχι μελετες σχετικα με κρανη 15ετιας η κινεζικα/βιετναμεζικα κτλ "κρανη"
    - οι μελετες να εχουν γινει απο επιστημονες πιστοποιημενους [δεν ξερω πως γινεται αυτη η πιστοποιηση, αλλα κατι θα πρεπει να υπαρχει], με δημοσιευμενες μελετες σε αναλογα περιοδικα. Οπως καταλαβαινετε, ονοματα γιατρων κ μελετητων που θυμιζουν καταστασεις μαγων γιατρων, μεγεθους αναλογο αυτων πο υ φτιαχνουν χαπια αδυνατισματος για telemarketing, δεν δυναται να θεωρηθουν σοβαρα
    - Επιχειρηματα/γενικοτητες του στυλ "στην αμερικη δεν επιβαλεται το κρανος κτλ" δεν αποτελουν επιχειρηματα. Στην τελικη στο ιδιο κρατος που καλουμαστε να παρουμε ως παραδειγμα, επιτρεπεται η οπλοκατοχη κ οπλοχρησια χωρις ελεγχο.
    - Επισης λογια του στυλ, μονο στην Ελλαδα ειναι υποχρεωτικη η χρηση του κρανους ενω στην υπολοιπη πολιτισμενη ευρωπη οχι, θα γινει δεκτη μονο με παραθεση των νομων των κρατων αυτων. Οπως καταλαβαινετε, η παραθεση 3-4 κρατων απο τα 50 κρατη της ευρωπης δεν αποτελει πλειοψηφια, αρα ουτε κ κατευθυνση

δεν μου ερχονται αλλα τωρα, αλλα φανταζομαι καταλαβαινετε που θελω να καταληξω.

Ο καθενας εχει δικαιωμα στην γνωμη του. Ο καθενας εχει δικαιωμα να διαλαλει κ να υποστηριζει τη γνωμη του. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα να χρησιμοποιει παραποιημενα η ελλειπη στοιχεια για να την υποστηριξει. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα να ερμηνευει γεγονοτα κ στοιχεια κατα το δοκουν, προκειμενου να υποστηριξει την αποψη του

Θα εμαι ο πρωτος που θα υποστηριξει το δικαιωμα του καθενος να πει τη γνωμη του, αλλα κ ο πρωτος που θα κινηθω με καθε μεσο εναντιον του στην περιπτωση που παραποιει η διαμορφνει στοιχεια οπως τον βολευουν. Ειδικα για την περιπτωση που λογω των παραποιημενων στοιχειων του, καποιος μπορει να χασει η να καταστρεψει τη ζωη του.

Απο τη στιγμη που για τα γραφομενα των κυριων, δεν υπαρχει η παραμικρη αποδειξη, παρα μονο θεωρηματα, παραδοχες προκειμενου να φτασουν σε αυθαιρετα συμπερασματα, τοτε τους θεωρω απατεωνες κ ακρως επικινδυνους.

μου ερχονται πολλα ακομα να γραψω [εχω φτιαξει κ φρεσκο καφε κ ειναι κ δυνατος], αλλα προς το παρον φτανουν.

Κ κατι τελευταιο. Στην περιπτωση που εγω πειστω κ δεν φοραω κρανος κ χτυπησω κ μαλιστα με τροπο κ ταχυτητες τις οποιες οι κυριοι αυτοι υποστηριζουν οτι ειμαι ασφαλης, κ εγω τους κανω μηνυση για παραπλανηση κ προκληση σωματικων βλαβων απο προθεση, θα μπορεσουν να φερουν αυτα τα στοιχεια στο δικαστηριο; Θα δικαιωθουν απο το δικαστηριο;

αυτα τα ολιγα

taurus, υπαρχει διαφορα στο να εχεις συναισθηση του κινδυνου και στο να εισαι πανικοβλητος. Το πρωτο ειναι μια αισθηση που υποβοσκει εκει πισω στο κεφαλι σου, το δευτερο ειναι μια συνειδητη κατασταση που σου απασχολει το μυαλο συνεχως. Διαλεξε και παρε.
    Η παραγραφος σου που παρεθεσαν και αλλοι περι ευθανασιας κλπ. θα μπορουσε να ειναι η κλασσικη ατακα απο οποιονδηποτε ΙΧ για οποιονδηποτε μοτοσυκλετιστη.
    Σιγουρα τα επιχειρηματα τους δεν στεκουν 100% οπως δεν στεκουν κανενος. Μεχρι να λυθει το θεμα, υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι για κραξιμο και εισαγγελεα αλλα δεν βλεπω πολλους να ορυωνται για τα DVD των περιοδικων με τις σφηνες, τα κοκκινα, τα τριακοσσαρισματα στην πολη, τις καγκουριες στον Αγιο Ιωαννη με σπονσορα καταστηματα ειδων προστασιας και παραμυθια στους υποτιτλους περι "ελεγχομενων συνθηκων" κλπ., ολοι στη σειρα ηταν για αυτογραφα απο τον Ghostrider, ο Μπραλλος ειναι τιγκα στο εικονοστασι και δεν βλεπω κανεναν απο εσας στην ταβερνα να προσπαθειτε να φερετε τους 30-40 "αγωνιζομενους" καθε Σαββατοκυριακου στον ισιο δρομο.
    Για τους νοσοκομειομανεις, πηγα για εξετασεις στο Ριο στο Παναπιστημιακο γιατι ο σβερκος μου με ειχε πεθανει το ΣΚ μετα το τρανταγμα απο την τρακα με τον ταριφα την Πεμπτη, εφημερευε, και ηταν τιγκα στις δηλητηριασεις, διαφορα γεωργικα κλπ ατυχηματα, αρρωστους απο τσιγαρο, ποτο, παχυσαρκια, σκισμενα ποδια χερια και παντοφλες, μερικα δερματικα, αλλα ανοιγμενο κεφαλι στα δυο δεν ειδα αυτη τη φορα. Ο γιατρος στη διαθεση σας για οποιον θελει μια μινι ερευνουλα για το απο τι μπορεις να πεθανεις σημερα εκτος απο γηρατεια. Εχει Husaberg 400.
    Το προβλημα ειπαμε οτι ειναι το ποσο κοστιζει μια ψιλοαπροσεξια ενος ΙΧ στην ασφαλιστικη του αφου σε ΟΛΕΣ τις μελετες διαφαινεται καθαρα οτι ο κυριος λογος των τραυματισμων των οδηγων δικυκλων ειναι οτι "δεν τους ειδε" ο οδηγος του ΙΧ. Μεχρι να βγαλουν τις μοτοσυκλετες εντελως απο το δρομο οπως μαντρωθηκαν τελευταια πισω απο τα καγκελακια στα ανυπαρκτα και κατειλλημενα πεζοδρομια τους οι πεζοι (με τρομακτικο κινδυνο απο τα καγκελα για τα ακρα των μοτοσυκλετιστων) ο μονος τροπος για να μειωθει το κοστος ειναι να τους βγαλουμε απο το δρομο. Κρανακια λοιπον, κυνηγητο, γερανοι κλπ. και το οριο αλκοολ ενα κλασμα απο το αντιστοιχο των ΙΧ για να μην διαταραξουμε και την νυκτερινη οικονομια. Ας παιρνεις το αμαξι σου το Σαββατο το βραδυ για να πιεις και δυο τρια ποτηρακια μεσα στο οριο, αντε να γρατζουνισεις κανενα προφυλακτηρα το πολυ-πολυ.
    Αυτα για τωρα. Μην ειστε προβατα αλλα ουτε στρουθοκαμηλοι.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

in standby mode Το avatar του/της liakaros

...

Παντως επειδη εγω πιστευω οτι και να στειλεις mail σε αυτους,οτι και να τους γραψεις οσο και αν

τους το τεκμηριωσεις,η οσο στην τελικη και να τους βρισεις ,θα ειναι χαμενος κοπος

εστειλα mail με την διευθυνση του site αυτου στο υπ.δημοσιας ταξης και στο υπ.μεταφορων με τα αναλογα σχολια μεσα...

Να μου πεις κατι εκανες τωρα...αλλα που ξερεις μερικες φορες καποια πραγματα ισως και να λειτουργουν,ποτε δεν ξερεις

Παντως το χρεος μου εχω την αισθηση το εκανα,απο κει και περα αν ποτε λαβω καποια απαντηση
    θα σας ενημερωσω αμεσως...

Καλα ρε παιδια τοσα μελη εχει το φορθμ.Κανενα μαγκα(χακερ εννοαω) δεν εχουμε να μπει μες στο site και να του το κανει μπουρδελο.Εχω ακουσει πως ενας χακερ μπορει να παιξει και με τα ρευματα του υπολογιστη.Αντε, αν θα ειναι και πολυ μαστορας αυτος που θα βρουμε,να του καψει του @@ που ανεβασε το site και τις λαμπες του σπιτιου του,οχι τιποτα αλλο αλλα γιατι παρασυρει και παιδια με τις μαλακιες που γραφει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    Καλα ρε παιδια .........

δηλαδη αν βρεθει τωρα ενα καλοπαιδο κ γινει κανενα πανηγυρι στο site τους, γιατι να κατηγορηθει ρε φιλε το φορουμ;

κανε μια παληκαρια κ σβηστο

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Καλα ρε παιδια
    ..................

Η αυτοδικια ΔΕΝ ειναι λυση!

Υπαρχουν φορεις (κρατικοι) γι' αυτην την δουλεια...

Συμφωνω με τον kalesin απο πανω...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    να κάνεις deface το blog;.. γιατί;... για να του δώσεις πρόσθετη αξία και ενδιαφέρον; Δήθεν οτι προκαλεί βλέματα μια αστήρικτα λογικά άποψη;

Αρκεί μια καταγγελία σε αρμόδιο όργανο και αυτό αν κάποιον τον ενοχλεί τόσο πολύ μια άποψη τέτοια... Ας μην ξεχνάμε οτι κάθε χωριό έχει και τον γραφικό τρελό του. Μόνο στο Αστερίξ και Οβελίξ έδεναν τον βάρδο. Και εκεί ήταν κόμικ και το έκαναν για να γελάσουμε εμείς...

Για γέλιο λοιπόν , αρκεί να διαβάσουμε τι λέει...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    δηλαδη αν βρεθει τωρα ενα καλοπαιδο κ γινει κανενα πανηγυρι στο site τους, γιατι να κατηγορηθει ρε φιλε το φορουμ;

κανε μια παληκαρια κ σβηστο

Δεν ειναι αναγκη αυτος που θα κανει την δουλεια να πει πως ειναι απ'το moto.gr
    Και το μηνυμα δεν το σβηνω.
    Χωρις να εχω και διαθεση να τσακωθω με 'σενα φιλε μου.
    Απλως αυτη ειναι η αποψη μου...

Δεν ειναι αναγκη αυτος που θα κανει την δουλεια να πει πως ειναι απ'το moto.gr
    Και το μηνυμα δεν το σβηνω.
    Χωρις να εχω και διαθεση να τσακωθω με 'σενα φιλε μου.
    Απλως αυτη ειναι η αποψη μου...

δεν ειπε κανεις να τσακωθουμε, κουβεντα κανουμε

απλα επειδη οι τυποι που εχουν την εν λογω σελιδα, σιγουρα διαβαζουν το φορουμ, μη σου πω οτι μπορει να ειναι κ μελη, αν τυχον παθει κατι η σελιδα τους, ενα απο αυτα που θα κατηγορησουν θα ειναι κ το φορουμ αυτο.

Για προτροπη σε εγκληματικες πραξεις, υποθαλψη εγκληματια, οτι τους κατεβει στο κεφαλι τους εκεινη τη στιγμη.

Κ εγω δεν συμφωνω με τα γραφομενα τους, κ εγω τους θεωρω πολυ επικινδυνους για τις ζωες των συνανθωπων μας, ΑΛΛΑ...

οταν γραφω σε ενα δημοσιο βημα, το οποιο κ δεν ειναι κ δικο μου κ δεν πληρωνω κ κατι για να γραφω σε αυτο, οφειλω να το σεβαστω.

Ακομα κ αν διαφωνω με καποια πραγματα, ακομα κ αν θελω να αντιδρασω διαφορετικα, πρεπει να κρατησω καποια προσχηματα κ καποιους κανονες, αφου ειμαι φιλοξενουμενος

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Η αυτοδικια ΔΕΝ ειναι λυση!

Υπαρχουν φορεις (κρατικοι) γι' αυτην την δουλεια...

Συμφωνω με τον kalesin απο πανω...

Εισαι σιγουρος οτι καποιος κρατικος φορεας θα ενδιαφερθει για αυτη την διευθυνση???
    Εξαλλου το να φορας κρανος ειναι νομικη υποχρεωση.
    Καποιος που σου λεει οτι δεν μπορεις να φορας κρανος ειναι αντιθετος στο νομο αρα και παρανομος.
    Ωστοσο κανεις δεν προκειτε να ενδιαφερθει(κρατικος φορεας) για να κατεβει το site.

Η αυτοδικια μερικες φορες ειναι λυση.
    Εξαλλου δεν ειπα να σπασουμε στο ξυλο αυτον που ανεβασε το site
    Απλως ειπα να του το κατεβασουμε.
    Διοτι με αυτα που γραφει προσωπικα εγω στα 47 μου τα διαβαζω και γελαω.
    Αν ομως τα διαβασει καποιο παιδι το οποιο να μην εχει και καποιον να του τα πριζει για το κρανος τοτε θα νομιζει πως ειναι σωστα αυτα που γραφει το ρεμαλι αυτο,γιατι ειναι γεγονος οτι τα πασαρει με πολυ πειστικο τροπο.

Αν εχεις παιδια θα καταλαβεις τι κανει αν ερθουν και σου πουν κατι τετοιες μπουρδες που διαβασαν απο κατι τετοια site.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Προσωπικη γνωμη

με βρησκει συμφωνω με αυτα που διαβασα στην ιστιοσελλιδα των τυπων...
    Το κρανος θα επρεπε να ειναι προεραιτικο και μονο και οποιος θελλει να το φοραει.
    Δεν θα κατσω να αναλυσω σε τι ειμαι αντιθετος απο αυτα που εγραψαν διαφορα μελοι,οπου και απο μονοι τους πιστευω οτι καλαβαιναν οτι αυτα που ειπαν ειναι εν μερη αληθεια.
    Το κρανος ΔΕΝ σωζει ζωες,προφυλασσει εως καποιον βαθμο σε κατω απο ορησμενες συνθηκες,ειναι καλητερο απο το τιποτα σε περιπτωση που σκασεις ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ!
    Ενα κρανος για να λειτουργησει για αυτο που εχει φτιαχτει πρεπει
    1,Να μην εχει φαει πολυ ηλιο και ζεστη
    2,Να μην εχεις κολλησει κανενα αυτοκολλητο
    3,Να μην εχει πεσει/χτυπησει εστω και λιγο...ουτε σε καρεκλα να μην εχει χτυπησει,ουτε και με αλλο κρανος.
    4,Να ειναι σφηχτα δεμενο κατα την χρηση του
    5,Τα μαξιλαρακια να ειναι σε αριστη κατασταση
    6,Να μην εχει περασει η ημερομινια ληξης...δλδ μετα 2 χρονια το πολυ.

Για οποιον προτρεξει να πει οτι δεν ισχυουν ας διαβασει το χαρτι που πηρε με το κρανος και ας δει ακομα και ο κατασκευαστης ΤΙ εγγυηση του δινει

Ακομα και αν το κρανος σωζει το κεφαλι με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να φοραμε κανονικη πανοπλια...γιατι ενα χτυπημα στο χερι μπορει να σε αφησει κουλο,ενα στην πλατη παραπληγικο,ενα στο ποδι κουτσο κλπ.

Στην πιστα υποτιθεται οτι ειναι ιδανικες συνθηκες για μηχανη ακομα και αν πεσεις,δεν υπαρχουν πετρες,εχει αμμο για να σε φρεναρει,δεν εχει κολονακια,γκρεμους,αυτοκινητα κλπ και παρολα ταυτα εχουν πεθανει ατομα φορωντας και το κρανος....

ΤΟ κρανος οπως ειπαν αυτοι στο σαιτ δημιουργει προβλημα στον αερισμο του κεφαλιου,ποιος απο εσας φοραει σκουφο το καλοκαιρι?
    Η ζεστη στο κεφαλι εκτος απο θερμοπληξια μπορει να φερει,λιποθυμιες,ζαλαδες ακομα και εγκεφαλικο.

Στην Αμερικη αν δεν κανω λαθος σε ορησμενες πολιτειες ειναι προερετικο το κρανος.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Προσωπικη γνωμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    ..................
    1,Να μην εχει φαει πολυ ηλιο και ζεστη
    2,Να μην εχεις κολλησει κανενα αυτοκολλητο
    3, ...... να μην εχει χτυπησει,ουτε και με αλλο κρανος.
    .................
    5,Τα μαξιλαρακια να ειναι σε αριστη κατασταση
    6,Να μην εχει περασει η ημερομινια ληξης...δλδ μετα 2 χρονια το πολυ.
    ....................

Επιστημονικα τεκμηριωμενα πραματα δηλαδη, οχι μ@λ@κιες...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί δεν πρέπει να ενοχλούμε έναν μηχανόβιο!!!
    από Billymuse στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2012, 19:26
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2008, 18:31
  3. Να γιατί πρέπει να φοράμε σωστό εξοπλισμό
    από anf125 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2007, 20:02
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων