δεν ειναι ίδιος ο πατερας του ...
....
...
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
"Καλοτάξιδο" και σιδερένιος!
Να σας ζήσει και να σας προσφέρει πάντα ευτυχισμένες στιγμές!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο ρε φιλε!!
να σου ζησει ....![]()
![]()
να και ευχάριστα νεα επιτελους![]()
ιδιος η μαμα του !!!!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Να σας ζήσει φίλε μου και μόνο μια ευχή θα σου δώσω. Πάντα με υγεία!!
Κουκλί είναι το άτιμο, φτου φτου!!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
το προσωπο του μου εχει γεμισει την ψυχη, την σκεψη, την ζωη μου όλη...
(βεβαια μπορει να φταιει και οτι τον χαζευα με τις ωρες .. )![]()
![]()
![]()
απο χθες ειμαι σε εναν άλλο κοσμο. Το να γινεις γονεας (και δεν λεω απαραιτητα πατερας γιατι η γυναικα μου εχει λαλησει τελειως με το "παληκαρακι" της )δεν ειναι απλα ενας τιτλος ουτε είναι κατι που σου χαριζεται απλα και μονο επειδη εισαι ο βιολογικος πατερας ενος τετοιου υπεροχου πλασματος, ειναι κατι που το νοιωθεις στο στομαχι σου απο την πρωτη στιγμη που τον(την) βλεπεις, συνειδητοποιεις οτι αυτο που οι παππουδες του λενε με λογια εσυ δεν χρειαζεται καν να το εκφρασεις, σε καιει μεσα σου, σου γεμιζει τις σκεψεις και εκφραζεται αληθινα μονο μεσα σου και μονο για εσενα. Είναι μονο δικο σου συναισθημα, οχι μονο δεν νοιωθεις της αναγκη να πεισεις κανεναν γιαυτο, αλλα νομιζεις οτι αν προσπαθησεις να απαντησεις στις ερωτήσεις του "πως νοιωθεις τωρα μπαμπα;;" απλα δεν υπαρχει λεξη η φραση που δεν θα σε βγαλει ψευτη...
Να σας ζήσει φίλε μου.
Να τον χαίρεστε.
Πάντα με υγεία κι ευτυχία!
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Nα σας ζησει φιλε μου...... Να τον δεις οπως επιθυμειτε παντα με υγεια και ευτυχια !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σας ευχαριστω όλους για τις ευχες σας...![]()
![]()
εσενα πρεπει να σε ανακρινω με φρικτα βασανιστηριο για να μαθω...ιδιος η μαμα του !!!!
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
λοιπον μετα απο την διακριτικη απειλη προς τον dodok...,
δεν υπαρχει τιποτα στον κοσμο που μπορει να σου χαλασει την διαθεση μετα απο αυτες τις 2 καταπληκτικες ημερες διπλα στον μπομπιρα μου (μας, sorry γλυκεια μου). Δεν θα σας πω για το ποσο πιο πολυ εκτιμαω την γυναικα μου για το τι τραβηξε 9 μηνες + την ημερα της γεννας για να μας μαγειρεψει αυτο το υπεροχο πλασματακι, και λεω εκτιμαω γιατι το ποσο την αγαπαω δεν περνει αλλο ακομα και πριν μεινει εγγυος. Απλα τωρα ειμαι τρελος για 2 πραγματα που εστειλε ο Θεος στον δρομο μου (ναι εγω δεν ειμαι ουτε ημουν ποτε αθεος).
Πωπωπώ ένας πιπίνος !
Βρισκόμαστε στην ίδια περίπου τρελαμένη φάση αφού προχτές γέννησε κι γυναίκα του αδερφού μου μια μπουμπού !
Έχω χάσει το μπούσουλα, που νά'τανε και δικιά μου δηλαδή, την κοιτάω και σκέφτομαι από τώρα τη στιγμή που θα με πρωτοπεί θείο !:rotflmao:
Κούπεπέ κούπεπέ !
Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε πάντα με υγεία κι ευτυχία για όλη σου την οικογένεια, ΠΑΤΕΡΑ !
Αυτά είναι !
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
σας ευχαριστω όλους για τις ευχες σας...![]()
![]()
εσενα πρεπει να σε ανακρινω με φρικτα βασανιστηριο για να μαθω...
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
ρε συ δεν την ξερω την μαμα του....αλλα το αποκλειω να εχει μουσια
![]()
χρωστας κερασμα![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
κουκλι ειναι
να σας ζησει κ να τον δειτε ευτυχισμενο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαζομπαμπα
![]()
οπως ειπα λοιπον πιο πανω τιποτα δεν σου χαλαει την διαθεση μετα απο αυτο...
...
...
ή μήπως όχι.......
γιατι ένα μαυρο Golf που περναει καθετα την Ηλια Ηλιου στις 23:00 την ώρα που γυρνας με την μηχανη απο το μαιευτήριο και μπροστα είναι με αλλη μηχανη η αδερφη της γυναικας σου με τον δικο της, και ενω κορναραμε και οι δυο απο αρκετα πιο πριν, για να μας δει και αναβαμε προβολεις, και δοξα το Θεο που το παλικαρι μπροστα μου αφου το ειδε να σταματαει "σαν" να μας ειδε για να περασουμε, κατι δεν του πηγε καλα και εκοψε αρκετα....
και μετα ειδαμε τον ΧΑΡΟ να περναει μπροστα μας με 5-10 χλμ/ωρα χαλαρα και αφου ειχε σταματησει πριν σαν να μην μας εχει δει καθολου σαν να ειμαστε αορατοι σαν να ηθελε απλα να παρει 3 ψυχες και να καταστρεψει παρα πολλες ακομα.