ε λοιπον εκεινη της στιγμή απλα αντιδρασαμε σωστα και οι δυο βρηκαμε διοδους διαφυγης με καλο φρεναρισμα χωρις μπλοκαρισμα και μολις σταματησαμε εγω ακουγα μονο την βραχναδα στην φωνη μου καθως κατεβαζα καντηλια στον οδηγο του Golf. Δυστυχως ο φιλος μου δεν ειναι τοσο ψυχραιμος και τον πηρε απο πισω και φυσικα εγω δεν μπορουσα να τον αφησω μονο του οπως ηταν και του ακολουθησα, σας ορκιζομαι μονο και μονο για να συγκρατησω τα χειροτερα αν χρειαζοταν...![]()
μετα απο 5 λεπτα κυνηγητο στα στενα του Παγκρατιου μεσα απο γειτονικους δρομους που πρωτη φορα εβλεπα και αφου το Golf ειχε φαει αρκετες κλοτσιες απο τον φιλο μου που το ειχε παρει απο κοντα και ο οδηγος του παρα πολλα βρισιδια, ο οδηγος σταματαει και ο φιλος μου σταματαει διπλα του ευτυχως (συμφωνα με το τι ακολουθησε) πολυ κολητα την μηχανη στην πορτα του Golf ετσι ωστε πεζος την εφτανε μονο πανω απο την μηχανη του. Το Golf ξεκινησε ξανα και αυτη την φορα το πηρα μονος μου απο πισω μονο και μονο να τον σταματησω να τσεκαρω αν ειναι τυφλα μην φαει τον επομενο....