Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: Μπείτε να δείτε έναν κούκλο...

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    ε λοιπον εκεινη της στιγμή απλα αντιδρασαμε σωστα και οι δυο βρηκαμε διοδους διαφυγης με καλο φρεναρισμα χωρις μπλοκαρισμα και μολις σταματησαμε εγω ακουγα μονο την βραχναδα στην φωνη μου καθως κατεβαζα καντηλια στον οδηγο του Golf. Δυστυχως ο φιλος μου δεν ειναι τοσο ψυχραιμος και τον πηρε απο πισω και φυσικα εγω δεν μπορουσα να τον αφησω μονο του οπως ηταν και του ακολουθησα, σας ορκιζομαι μονο και μονο για να συγκρατησω τα χειροτερα αν χρειαζοταν...

μετα απο 5 λεπτα κυνηγητο στα στενα του Παγκρατιου μεσα απο γειτονικους δρομους που πρωτη φορα εβλεπα και αφου το Golf ειχε φαει αρκετες κλοτσιες απο τον φιλο μου που το ειχε παρει απο κοντα και ο οδηγος του παρα πολλα βρισιδια, ο οδηγος σταματαει και ο φιλος μου σταματαει διπλα του ευτυχως (συμφωνα με το τι ακολουθησε) πολυ κολητα την μηχανη στην πορτα του Golf ετσι ωστε πεζος την εφτανε μονο πανω απο την μηχανη του. Το Golf ξεκινησε ξανα και αυτη την φορα το πηρα μονος μου απο πισω μονο και μονο να τον σταματησω να τσεκαρω αν ειναι τυφλα μην φαει τον επομενο....
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Να σας ζήσει !!!

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    καλως τον δεχτηκες!!

αντε κ οταν με το καλο σταθει καλα στα ποδια του ...........................................

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	071504ktm50proseniorsm.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	26,6 KB 
ID:	93086
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Να σας ζήσει ο κούκλος!

Θηρίο είναι! δυνάτός ε;

Παντα υγεια και αγάπη!

εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα σαν πατερας να οδηγησω μοτοσυκλετα... θα φοβομουν!

εμενα ο πατερας μου οδηγουσε κανονικα..κ λογω επαγγελματος (ιπταμενος) δν αγχωνοταν κ τοσο.. πολλοι εγκαταλειπουν (κ δεν τους αδικω) το "σπορ" με τον ερχομο ενος παιδιου..
    θυμαμαι ακομα την τελεια αναμνηση οταν ημουν 5-6 χρονω που πηγαιναμε βολτα με τη μηχανη εγω ο πατερας μου κ η αδερφη μου.. κ οι 3 με κρανος κ μπουφαν..οχι οτι πιο ασφαλες αλλα θυμαμαι οτι παντα με επαιρνε ο υπνος στο tankbag κ ο πατερας μου μου φωναζε να ξυπνησω..μια φορα εγειρα να πεσω κ επεσα πανω στα χερια του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

οντως σταματησε 200 μετρα πιο κατω και κλαιγοντας μου ζηταγε συγγνωμη ενα παλικαρι 25-27 χρονων, απαντωντας στις φωνες μου με συγγνωμες και οτι "οτι και να πειτε εχετε δικιο", και αφου του εξηγησα και απο που ερχομαστε τοτε απλα δεν με κοιταζε, ζητωντας μου και παλι συγγνωμη.

Ο φιλος μου που η μηχανη του δεν πηρε μπρος με την πρωτη μετα την σταση του διπλα στο Golf ειχε μεινει αρκετα πισω και δεν τον εβλεπα.Το βλεπω και ερχεται με την κουνιαδα μου πισω την οποια ειχε αφησει αρκετα πιο πριν στο δρομο για να μην γινει καμια στραβη, και η οποια εκλεγε με αναφυλητα...

και τοτε μου ειπε "το τρακαρισμα το ειδες;" εμεινα κοκκαλο...

πισω σε ενα Stop που ειχαμε περασει εμεις πριν λιγο κυνηγωντας το Golf πισω απο εμας ερχοντουσαν 2 μοτοσυκλετες ο οποιες σταματησαν κανονικα στο Stop για να ελεγξουν, δυστυχως δεν εκανε το ιδιο και ο οδηγος αυτοκινητου που ερχοταν πισω τους κι επεσε πανω τους. Οι κουνιαδα μου ακουσε το μπαμ και νομιζε οτι ειμασταν εμεις και μεχρι να φτασει στο σημειο εκλεγε ασταματητα. ειχε ηδη αρκετο κοσμο απ'οτι μου ειπαν και ο οδηγος αυτοκινητου ειχε σταματησει αλλα οι μοτοσυκλετιστες πρεπει να ηταν ασχημα χτυπημενοι...

τελικα η γ@μημενη η ζωη ειναι γεματη απο σκαμπανεβασματα... εκει που σου τα δινει ολα απλοχερα εκει σου περνει και κατι για να σε προσγειωση στην πραγματικοτητα...

συγγνωμη για την ψυχρολουσια μετα τα ευχαριστα, αλλα ακριβως ετσι αισθανομαι και εγω τωρα..

περαστικα στα παιδια και ελπιζω μεσα απο την καρδια μου να αναρρωσουν και να μην ειναι τοσο ασχημα οσο ακουσα...

και σιγουρα ευχομαι να μην ειναι καποιος απο εμας εδω μεσα γιατι θα σας ΠΗ#$ΞΩ

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    kala πολυ κουκλαρος

αντε και καλος καβαλαρης

να σας ζησει ρε και παντα χαρες να εχετε

κατι μπυρες παιζουν σε τετοια σκηνικα

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Να σάς ζήσει να τον χαίρεστε φίλε μου!

Εύχομαι στον παίδαρο να είναι πάντα υγιής,στο σώμα και την καρδιά,και σ' εσένα ν' αλλάζεις ταχτικά τίς πάνες σου.

Όσο για το σκωτσέζικο ντους...μάς έγινε η καρδιά μποστάνι.Τέλος πάντων,Ας είναι όλοι καλά!

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ευχαριστω όλους τους ξενυχτηδες για τις ευχες σας, κερασει οπωσδηποτε ρε , θα με κανετε να ερθω Δελεαρ μετα απο 2 χρονια περιπου με κουτες γλυκα εεε

Παντα ορθιοι και σιδερενιοι. Katana, oχι δεν σκεφτομαι να αφησω την μηχανη (τουλαχιστον οχι ακομα )

αν και μετα το σημερινο δεν ξερω...

Ozzy βιαζεσαι εγω για αρχη σκεφτομουνα κατι τετοιο...

και ειναι και Maclaren...

οσο για το καθισμα για το αυτοκινητο Recaro παρακαλω...

oxi δεν ειμαι ψωνιο απλα ειναι κορυφαιο ποιοτητα και ασφαλεια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kafuw0718032large.jpg 
Προβολές:	143 
Μέγεθος:	22,4 KB 
ID:	93087

Εύχομαι κάθε υγεία και ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

"ΤΡΕΛΑ" είναι το παλικαράκι.... Δε μπορώ να πω ότι σε νιώθω, αλλά που θα πάει, θα το νιώσω και γω αυτό το συναίσθημα....(είμαι μικρός ακόμα..χεχε)

θα στο ματιάσουμε εδώ μέσα τόσοι νοματαίοι....χαχαχα.....

δώστου πολλά φιλάκια (φαντάζομαι ήδη το κάνεις..) και από όλους εμάς..

να το προσέχεις σαν τα μάτια σου και σε κανά δυό τρία χρονάκια να του ετοιμάσεις και ένα δωράκι τύπου ΚΤΜ..........χεχε

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ..............................ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα καλύτερα σου έυχομαι...και σε σένα και στον πιτσιρίκο και στην γυναίκα σου!!!!!
    άντε τώρα ξεκινάνε τα γλυκά βάσανα..........χαχα

danae κανονισε να τον κανεις "κουτακια"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μιχαλη μας εφτιαξες τη μερα με τον παιδαρο σου !!!!

να ειναι γερος και τυχερος στη ζωη του και εσεις παντα καλα να τον καμαρωνετε !!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΥΛΑΣ........

ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑ

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. δεν λέω.. να μπείτε να το δείτε
    από epp1640 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2009, 10:27
  2. θέλετε να δείτε τι είδα?
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2006, 21:29
  3. Σούπερμαν είπε να ρίξει έναν π@#$*
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 12:33
  4. Ψαχνω να βρω εναν καταλογο με Brembo προιοντα.
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 09:56
  5. για να δειτε τι τραβαμε για σας....
    από nikou στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 16:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας