εγω παλι θυμαμαι που πηγαμε στο μουσειο Μπενακη κ σπασαμε ενα εκθεμα..κ φυγαμε κλωτσιδον![]()
εγω παλι θυμαμαι που πηγαμε στο μουσειο Μπενακη κ σπασαμε ενα εκθεμα..κ φυγαμε κλωτσιδον![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
και με αυτό θυμήθηκα οταν ήρθαμε εκδρομη στην Ελλάδα μας πήγαν στο ΜΙνιόν στην Αθήνα(δε ξέρω αν υπάρχει ακόμη το κατάστημα). Μας άφησαν να πάμε να ψωνίζουμε. Εμείς είδαμε κυλιόμενες σκάλες για πρώτη φορά στη ζωή μας. Ανεβαίναμε, κατεβαίναμε, κανονικά, αντίθετα κτλ. Στο τέλος βρήκαμε κάτι κουμπάκια κ τα πατήσαμε. Οι σκάλες σταμάτησαν να λειτουργούν. Μας πήραν χαμπάρι οι υπέυθυνοι και δεν προλάβαμε να ψωνίσουμε τπτ!
Fly With It!!
εγω ημουνα παντα καλο παιδι κ δεν εκανα ποτε καφριλες
![]()
αληθεια λεω ρε
φημες που αναφερουν ξυπνηματα του χωριου στα μαυρα μεσανυχτα απο χτυπηματα της καμπανας ελεγχονται ως ανακριβεις κ στερουνται αποδεικτικων στοιχειων
επισης οι οργανωμενες βολτες τα μεσημερια στο σπιτι του φιλου μας του Γιαννη να δουμε απο το παραθυρο, την μεγαλη του ξαδερφη να κοιμαται με ενα μικρο νυχτικο. Εγω δεν πηγαινα με τους αλλους, αληθεια.
Αααα αν σας πει η ξαδερφη μου οτι εγω φταιω που τσακιστηκε με το ποδηλατο σε ενα κοτετσι, ειναι ψεματα. Δεν εβαλα εγω λαδι στα τακακια του ποδηλατου της επειδη ετριζαν. Ο σκυλος του παππου μου το ειχε κανει.
Ο εν λογω σκυλος ειχε επισης μονος του βαλει 1 κιλο χοντρο αλατι στο νερο που επινε
Θελω επισης να δηλωσω οτι καποια συνομωσια εξωγηινων ηταν που προκαλουσε τα προβληματα στο σχολειο. Τους ειχα δει εγω. Ηταν κατι κοντα πρασινα ανθρωπακια που εβαλαν ενα αδειο κουτι παπουτσιων με καλωδια κ ενα παλιο ρολοι στον λεβητα του σχολειου κ μετα πηραν τηλεφωνο για βομβα για να γλυτωσουν ενα διαγωνισμα
Αληθεια λεω..... ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ
![]()
....ειπε ο Ιουδας κ τσεπωσε τα φραγκα
(ειναι νωρις για να κρεμαστεις ακομα..στο επομενο επεισοδιο)
(suner το μινιον καηκε πριν πολλα χρονια, μετα ξαναανοιξε αλλα κ παλι εκλεισε οριστικα)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Kαι νομιζα πως μόνο εγώ ήμουν κάφρος μικρός!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
6-7 χρονων στο χωριο παιζαμε με τα παιδια..ενας ειχε ανεβει σε μπαλκονι κ εμεις του φωναζαμε κατι..δεν θυμαμαι καλα..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι πεταξα μια μετρα μισου κιλου στον πρωτο οροφο κ του ανοιξα το κεφαλι..πηγε νοσοκομειο εκανε ραματα κ εμεινε 5-6 μερες μεσα![]()
επισης με ειχε φωναξει ο διευθυντης του σχολειου στην 3η δημοτικου το πρωι στην ωρα της προσευχης να μου κανει παρατηρηση γιατι γαμωσταυριζα (χωρις λογο![]()
) εναν συμμαθητη μου
α ειχα πεταξει κ την αδερφη μου το καλοκαιρι απο την αιωρα που χε ξαπλωσει γιατι ηθελα κ εγω να ξαπλωσω κ σκαει κατω κ της εσκισα το προσωπο (λιγο) κατω ακριβως απο το ματι..για λιγα χιλιοστα κ θα της το βγαζα
επισης ειχα παρει ενα αεροβολο κ κυνηγουσα τις κοτες στο χωριο ωσπου η γιαγια μου μου το σπασε γιατι εκανα τρυπες σε κατι πετσετες που χε απλωσει
εβαλα φωτια στο χωραφι που ταν διπλα απο το σπιτι μας στο χωριο..
τελος στο σχολειο δεν συμπαθουσα ενα παιδι..εκτος απο τις φαπες στο σβερκο απ οτι θυμαμαι..ειχε χιονισει κ καπου ειχε λακουβες με νερο παγωμενες..πηρα την φετα του παγου κ του την εσπασα στα μουτρα..επισης ειχα ξεριζωσει κατι τσουκνιδες κ εκει που καθοταν του της περασα απο τα χερια (τα οποια εγιναν μωβ μετα)..επισης τον επιανα με τα αλλα παιδια του ανοιγαμε τα ποδια, παιρναμε φορα κ βαζοντας ενα δοκαρι ή μπασκετα αναμεσα στα ποδια του, του τα τραβουσαμε
εφαγα ξυλο απο την αδερφη μου γιατι ειχα παρει ενα διαβητη κ προσπαθουσα να πετυχω το χριστο ή την παναγια σε μια εικονα κ ειχα γεμισει τρυπες παντου..
ειχα κλεψει απο ενα χωραφι στο χωριο κατι καλαμποκια κ ο ρουφιανος με καρφωσε στη γιαγια μου..
αυτα
αν θυμηθω κατι αλλο το παραθετω..
Μου έλεγε η μάνα μου όταν ήμουν 3-4...
Γιωργάκη... αν δείς ποτέ φωτιά φώναξε βοήθεια....
Τα επόμενα 10 λεπτά...
Μαζεύω τις εφημερίδες του πατέρα μου σωρό πάνω στο ξύλινο παρκέ!
Βρίσκω και τον κρυμένο αναπτήρα... Και το τσούζω φωτια...
Ανεβαίνω πάνω στη κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να φωνάζω ρυθμικά και με παλαμάκια
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!![]()
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!![]()
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!![]()
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!![]()
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!![]()
ετσι επρεπε να κάνω κι εγώ άραγε?? να φοναζα ΒΟΗΘΕΙΑ οταν εκανα τη βλακεία με τη φωτιά?
λοιπον.. μικρός εβλεπα ταινίες με ινδιάνους κ τετοια. εβλεπε οτι στα βέλη τους ειχαν φωτιά επάνω και αυτό μου φαινόταν άκρος ισχυρό!!![]()
ε μια χειμωνιάτικη μέρα πέρνω το τόξο μου και το βέλος με τη βεντούζα κ το βάζω πάνω στη θερμάστρα του γκαζιού να πάει φωτιά στο βέλος μπροστά. ΠΕΤΥΧΕ! μετά σημαδεύω το χαλί και αμέσως παίρνει φωτιά![]()
με παίρνει χαμπάρι η μάνα μου τρέχει πανικόβλητη με την κουβέρτα. τελικά δεν καηκε το σπίτι. μονο μια τρυπιτσα τοοοοοοοοοση δα στο χαλί μας.ούτε καν την πρόσεχες![]()
εφαγα κ ξύλο κ απο τότε δεν το ξανάκανα
Fly With It!!
Μα τι μαλακες!!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Τώρα θυμήθηκα ότι είχα στείλει τη γιαγιά μου στο νοσοκομείο όταν είμουνα 2-3 ετών. Είχε πάει στην αυλή να πλύνει κάτι στη βρύση και εγώ έριξα με ένα ξύλο μία σφηκοφωλιά που υπήρχε δίπλα από τη βρύση και έφυγα τρέχοντας.....![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Εμενα παλι η αδερφη μου οταν ημουν μωρο με ειχε συρει απο το ποδι κι εσκασα με το καφαλι στο πατωμα .... για να μην αναφερ8ω σε σφαλιαρες που ετρωγα σε ανυποπτες στιγμες...Οταν μεγαλωσα (γυρω στα 5) και μπορουσα να αμυν8ω διοργανωναμε αγωνες ''κατς'' στο κρεβατι των γονιων μου....το ειχαμε σπασει τοσες πολλες φορες που η μαμα μας εβαλε να κοιμη8ουμε ενα βραδυ εκει ... φυσικα ηταν αδυνατο γιατι το κρεβατι ειχε κλιση κι εμεις κυλουσαμε προς το πατωμα...![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
α μάλισταΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
(...)εσκασα με το καφαλι στο πατωμα (...)![]()
![]()
τωρα εξηγουνται ολα..σιγα μην ανεβω στο klr ποτε![]()
![]()
![]()
Οταν ημουνα στα ελληνικα στρατα και εδινα διαταγες επειδη μας χωνανε και διαταγες ειπανε μια μερα οτι ερχεται ενας αρχιαρχηγος για επιθεωρηση και επρεπε να φτιαξουμε ελικοδρομιο στο φυλακιο για να προσγειωθει ο μαγκας !
Διπλα στο φυλακιο ητανε μια αλανα καποιου χωριατη και επειδη ητανε Αυγουστος και καταξερο βαλαμε μπουρλοτο να καψουμε τα ξεραδια. Διπλα στο φυλακιο ητανε και η εκκλησια του χωριου και οταν το χωραφι αναψε σα λαμπαδα επιασε και ενα βοριαδακι ολως τυχαιως και η φωτια αρχισε να πηγαινει στο φυλακιο και την εκκλησια.
Με κοπους σβησαμε το ινφερνο γλυτωσε η εκκλησια και το φυλακιο και οταν ηρθε ο αρχηγος ελικοπτερατος προσγειωθηκε μεσα στα αποκαϊδια .... κατεβηκε απο το ελικοπτερο εγινε μαυρος απο τα καρβουνα, ο παπας ωρυοτανε και μεις βαραγαμε προσοχες και τραγουδαγαμε "εχω μια αδελφη" !!!!
Τελικα γλυτωσαμε τη φυλακη επειδη το τραπεζι του αρχηγου ητανε τιγκα στους αστακους !
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τωρα εξηγουνται ολα..σιγα μην ανεβω στο klr ποτε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις ....![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Οταν ημουνα στα ελληνικα στρατα.....
ΠΑΙΔΙΚΕΣ λεει ρε το θεμα...
εκτος κ αν μεγαλωσες σε στρατοπεδο συγκεντρωσης.....
![]()
![]()
![]()