μια εικαστικη παρεμβαση θα κανω ....η προσπεραση απαγορευεται .....αρα θελουμε το μπροστινο μας νομιμο για να ειμαστε εμεις παραβατες ;;; ε;;;![]()
μια εικαστικη παρεμβαση θα κανω ....η προσπεραση απαγορευεται .....αρα θελουμε το μπροστινο μας νομιμο για να ειμαστε εμεις παραβατες ;;; ε;;;![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
εμενα η καθρεφτες μου ειναι ενταξη τους ρυθμιζω στη θεση που με βολευει και μια χαρα.........
ασχημοι κατ'εμε αλλα πολυ χρηστικοι παραδοξος ειναι οι στρογγυλοι καθρεφτες που ''κουμπωνουν'' στα αντιβαρα (η λιγο πιο μεσα)
ναι ειπα ασχημοι αλλα βλεπεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! τα παντα ομως !...........και στο ματι τους συνιθιζεις.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Είναι απλό το θέμα.
Πάρτε Honda. Το ύψος των καθρεπτών είναι υπολογισμένο και δεν βρίσκουν ποτέ σε άλλους καθρέπτες. Εγγύηση, όλο προσόντα.
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
χωρις καθρεπτες ητε στο αυτ/το ητε στη μοτο δεν κανω βημα.
βεβαια καλο ειναι να ριχνουμε και μια ματια πισω γυριζοντας το κεφαλι οταν μας
δινετε η δυνατοτητα![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Για τους "αλήτες" που ξύλωσαν τους καθρεφτες: Ρε παιδιά άμα πάει κάποιος να σας προσπεράσει είτε με αυτοκίνητο είτε με μηχανή με πολλά (οι πολύ γρήγοροι δεν χρειάζεται να απαντήσουν, ξέρω :smilea: ), πώς θα τον δείτε για να αποφύγετε κάποιον ελιγμό τον οποίο σκεφτόσασταν και που θα ήταν μοιραίος για όλους? Γυρνώντας το κεφάλι δεν παίζει να τον δείτε (είπαμε πάει με περισσότερα από εσάς) άρα...?
![]()
Θα το πω αλλη μια φορα...![]()
Προσωπικα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ(-Η) οποιονδηποτε οδηγει χωρις να συμβουλευεται τους καθρεπτες (ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ) του, ειτε μηχανη ειτε αυτοκινητο...
Τα περι γυρισματος τπυ κεφαλιου ειναι π@π@ρια τουμπανα!!!![]()
Το κεφαλι θα το γυρισεις, για διπλη εξασφαλιση και για την πιθανοτητα της "νεκρης γωνιας", μονο οταν θ' αλλαξεις κατευθυνση (εστω και λιγο)!
Με τους καθρεπτες ομως εχεις ΔΙΑΡΚΗ ενημερωση και εικονα της καταστασης πισω σου!![]()
Εκτος αν καποιος θεωρει τον εαυτο του τον ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ του κοσμου και σ' οποιοδηποτε περιβαλον, οποτε και ΔΕΝ μπορει να τον πλησιασει ΤΙΠΟΤΑ απο πισω... :hypnotize
για μενα μιλας;;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα το πω αλλη μια φορα...![]()
Προσωπικα θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ(-Η) οποιονδηποτε οδηγει χωρις να συμβουλευεται τους καθρεπτες (ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ) του, ειτε μηχανη ειτε αυτοκινητο...
Τα περι γυρισματος τπυ κεφαλιου ειναι π@π@ρια τουμπανα!!!![]()
Το κεφαλι θα το γυρισεις, για διπλη εξασφαλιση και για την πιθανοτητα της "νεκρης γωνιας", μονο οταν θ' αλλαξεις κατευθυνση (εστω και λιγο)!
Με τους καθρεπτες ομως εχεις ΔΙΑΡΚΗ ενημερωση και εικονα της καταστασης πισω σου!![]()
Εκτος αν καποιος θεωρει τον εαυτο του τον ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ του κοσμου και σ' οποιοδηποτε περιβαλον, οποτε και ΔΕΝ μπορει να τον πλησιασει ΤΙΠΟΤΑ απο πισω... :hypnotize
σοβαρα τωρα +1000
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Eγώ ακόμα και στο ΧR όταν πάμε βολτούλα στο βουνό τους φοράω ωσπου να πατήσουμε χωματάκι. Μετά ξεβίδωμα και σε σακίδιο στην πλάτη. ΔΕΝ μπορώ να οδηγήσω χωρις καθρέπτες.![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Eγώ ακόμα και στο ΧR όταν πάμε βολτούλα στο βουνό τους φοράω ωσπου να πατήσουμε χωματάκι. Μετά ξεβίδωμα και σε σακίδιο στην πλάτη. ΔΕΝ μπορώ να οδηγήσω χωρις καθρέπτες.![]()
Ακομα ΚΑΙ στο βουνο εχω ΚΑΙ τους ΔΥΟ καθρεπτες!![]()
Η μονη παραχωρηση που εχω κανει ειναι το οτι εβαλα φτηνιαρικους κι οχι τους (πανακριβους) μαμίσιους...![]()
Οποιος και ΑΝ (συνηθως απλα ξεβιδωνονται) σπασει, αλλαζει με 3 ευρωπουλα...![]()
Οι κίνδυνοι της χρήσης καθρέφτη:Σαν νέος οδηγός είχα φάει τα μούτρα μου επειδή κοιτούσα στον καθρέφτη έναν φίλο που επιχειρούσε να με προσπεράσει.
Επίσης,δεν είναι φτιαγμένοι για να κοιτάμε τις γκόμενες που μόλις πέρασαν από πίσω μας!
Keep your eyes on the road![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ακομα ΚΑΙ στο βουνο εχω ΚΑΙ τους ΔΥΟ καθρεπτες!![]()
Η μονη παραχωρηση που εχω κανει ειναι το οτι εβαλα φτηνιαρικους κι οχι τους (πανακριβους) μαμίσιους...![]()
Οποιος και ΑΝ (συνηθως απλα ξεβιδωνονται) σπασει, αλλαζει με 3 ευρωπουλα...![]()
Δεν μιλάω για βατούς χωματόδρομους λυκε μου.
Σου μιλάω για μέρη που δεν περνάνε οι καθρέπτες![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Ποτέ δίχως καθρέφτες.
Και γλιτώνεις και το πρόστιμο.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
εχω βγαλει τους καθρεπτες
γιατι και οταν τους ειχα το μονο που εβλεπα ητανε οι ομοι μου![]()
και ειναι και ποιο αλυτικο χωρις καθρεπτες![]()
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!