Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    .....
    To παιχνίδι ήταν απίστευτο ........

Α... και πρόβλεψη για το ΣΕΦ... αν παίξει ο ΟΣΦΠ...με κόσμο στο πλάι του... χαλαρά το 2-2 και πάμε να δούμε φοβερό τελικό στο ΟΑΚΑ.

........

Gandalf
    Αν παμε σε 5 τελικο, δεν νομιζω οτι θα δουμε αντιστοιχο παιχνιδι.

Αυτη ηταν η ευκαιρια του ολυμπιακου να σπασει την εδρα.

Και για να μην παρεξηγηθω, ειμαι ολυμπιακος!

Οσο για τον Ματσε, οχι και δεν τον ξεραμε ρε αδερφε, δεν τον εχεις δει με εθνικη Λιθουανιας, οπου επαιζε ακομα καλυτερο μπασκετ (λογω "ενιαιου" στυλ παιχνιδιου).

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    η μαλακια μας ειναι αστειρευτη........

φαουλ στον πεν ο ενας...

φαουλ που δωθηκε αναποδα ο αλλος........

ρε ξεκοληστε.ηταν ενα πολυ ωραιο παιχνιδι με σασπενς και αυτα για τα οποια μιλαμε ειναι για μενα τπτ !

+1
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    η προσαρμογή ενός παίκτη που πέρασε απο το ΝΒΑ και μάλιστα με μεγάλη διακοπή (τραυματισμός) είναι πάντα ενα σημείο που αναδιαμορφώνει τον παίκτη.

Στην Εθν. Λιθουανίας έπαιζε όπως πάρα πολύ σωστά είπες , σαν μέρος συνόλου. Εδώ τράβαγε τον ΟΣΦΠ μαζί με τον Βασιλόπουλο πρώτα και με τους Ντόμερκατ, Άκερ στην συνέχεια.
    Ο Μπουρούσης να είναι σκυλιασμένος κτλ.

Πίστεψε με, αν παίξει έτσι μέσα στο ΣΕΦ, ο ΠΑΟ δεν περνάει απο εκεί μέσα. Και στον τελικό... όλα μπορούν να γίνουν... Ένα παιχνίδι 40 λεπτών είναι και είναι και πως θα σου κάτσει η μέρα. Χώρια που στο 5ο παιχνίδι , ο ΠΑΟ θα έχει το άγχος σαν φαβορί , και οχι ο ΟΣΦΠ που θα πάει να παίξει και οτι του κάτσει.. αν με καταλαβαίνεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    20 χρόνια μετά. Ολόκληρος ο τελικός του 1987:

http://video.google.com/videoplay?do...56953323258167

'Ενα Jameson με πάγο...

Να ριξω εδω την ιδεα που γυροβολαει εδω και ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ καιρο στο μυαλο μου???

Μαζευομαστε μια μερα να παιξουμε μπασκετακι??
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

η προσαρμογή ενός παίκτη που πέρασε απο το ΝΒΑ και μάλιστα με μεγάλη διακοπή (τραυματισμός) είναι πάντα ενα σημείο που αναδιαμορφώνει τον παίκτη.

Στην Εθν. Λιθουανίας έπαιζε όπως πάρα πολύ σωστά είπες , σαν μέρος συνόλου. Εδώ τράβαγε τον ΟΣΦΠ μαζί με τον Βασιλόπουλο πρώτα και με τους Ντόμερκατ, Άκερ στην συνέχεια.
    Ο Μπουρούσης να είναι σκυλιασμένος κτλ.

Πίστεψε με, αν παίξει έτσι μέσα στο ΣΕΦ, ο ΠΑΟ δεν περνάει απο εκεί μέσα. Και στον τελικό... όλα μπορούν να γίνουν... Ένα παιχνίδι 40 λεπτών είναι και είναι και πως θα σου κάτσει η μέρα. Χώρια που στο 5ο παιχνίδι , ο ΠΑΟ θα έχει το άγχος σαν φαβορί , και οχι ο ΟΣΦΠ που θα πάει να παίξει και οτι του κάτσει.. αν με καταλαβαίνεις.

Gandalf
    Νομιζω οτι στο ΣΕΦ θα κερδισει, η ομαδα ειναι ανεβασμενη ψυχολογικα και με το "σπρωξιμο" απο τον κοσμο θεωρω οτι θα κερδισει.

Αλλα στον 5ο, θα δουμε πολυ κλειστο παιχνιδι, λογω αγχους, και νομιζω οτι ο βαζελος (δυστυχως) εχει πολυ σοβαρο πλεονεκτημα, λογω ποιοτητας ομαδας, κοντρολαρισμενου παιχνιδιου αλλα και ομοιογενειας.

Ειμαι σιγουρος οτι εσυ καταλαβαινεις τι εννοω.

Το σιγουρο ειναι οτι με αυτη την σειρα των τελικων (και την σειρα ΟΣΦΠ-Αρης) το πρωταθλημα μας ανεβηκε πολυ σε ποιοτητα (ενα πραμα σαν το ποδοσφαιρο μας :rotflmao: )
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Την τελευταία φορά που το προσπαθήσαμε , άνοιξαν οι ουρανοί και έριχνε νερό για 2 μέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο..

Τώρα με το που το είπες, έχει μαζέψει κάτι συννεφάρες απίστευτες.

Προσωπικά πάω συχνά πυκνά... όταν κανονιστεί κάτι είμαι μέσα ... χωρίς περικοκλάδες.. μετά τις 17.30 είμαι πάντα εύκαιρος καθημερινές. Γήπεδο για να μην ψάχνεστε κάτι για Αγ. Ανδρέα Λαμπρινή είχαμε πεί την άλλη φορά.

Όποτε νομίζετε οτι είσαστε έτοιμοι.. απλά ρίξτε ανακοίνωση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Να ριξω εδω την ιδεα που γυροβολαει εδω και ποοοοοοοοοοοοοοοοοοολυ καιρο στο μυαλο μου???

Μαζευομαστε μια μερα να παιξουμε μπασκετακι??
    Ναι ναι, να παιξουμε ομαδες Ευρωπη vs Τζαπαν...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

για ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.. πάμε μακριά...

το θέμα είναι να περάσετε τον 4 τελικό. Παιχνίδι-παιχνίδι είναι καλύτερα να κρίνεις. Εδώ το άγχος είναι σε εσάς και οχι στον ΠΑΟ που θα έρθει για να τελειώνει το θέμα.

Είναι καθαρά θέμα αγωνιστικής μέρας και διάθεσης. Αν κατέβει όπως στον 3ο τελικό ο ΟΣΦΠ , θα το πάρει... αλλιώς , για άλλη μια χρονιά θα έχει πράσινο χρώμα ο τίτλος συμπληρώνοντας την εικόνα του triple crown , κάτι που ελάχιστες ομάδες στον κόσμο έχουν καταφέρει.

Gandalf

... αλλιώς , για άλλη μια χρονιά θα έχει πράσινο χρώμα ο τίτλος συμπληρώνοντας την εικόνα του triple crown , κάτι που ελάχιστες ομάδες στον κόσμο έχουν καταφέρει.

Gandalf
    Να πω μια, να πω???

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Ιβκοβιτς ...
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Ιβκοβιτς ...
    Αχ εποχες.....

Ντειβιντ Ριβερς.Μονος του το ειχε παρει το Ευρωπαικο!
    Μπαινω στο merge...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Αχ εποχες.....

Ντειβιντ Ριβερς.Μονος του το ειχε παρει το Ευρωπαικο!
    Το σκεφτομαι και ανατριχιαζω....ημουνα στο γηπεδο, στο πεταλο, πρωτη σειρα διαγωνια απο τον παγκο...τρελα!!!
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Το σκεφτομαι και ανατριχιαζω....ημουνα στο γηπεδο, στο πεταλο, πρωτη σειρα διαγωνια απο τον παγκο...τρελα!!!
    Εγω ημουν πιτσιρικι τοτες.10,11 χρονων και ακομα θυμαμαι καποιες φασεις απο τον αγωνα!

Ριβερς,Ταρλατς,Σιγαλας,Τομιτς και ολοι οι υπολοιποι

Μπαινω στο merge...

10 - 11 ετών;... πωπω.. γεράσαμε.. γάματα...

πρέπει να ήμουν κοντά στα 20+ τότε...χαχαχαχα

Ο Rivers ήταν ο μοναδικός point guard που έκανε coast to coast σε αγώνα μέσα σε 4 secs!!!!! Το είχε κάνει μάλιστα σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος μετά απο reebound που είχε πάρει ο ίδιος... στο τελείωμα μπάσιμο και καλάθι.

Έκανε την μπάλα τετράγωνη απο τις ντρίμπλες. Με την διαφορά οτι για μένα η καλύτερη χρονιά του συγκεκριμένου Play maker ήταν επι Ιωαννίδη. Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι την δεύτερη χρονιά που τους είχε , μπήκαν στο γήπεδο (με την ΑΕΚ) και νόμιζες οτι είχαν καταπιεί σακκούλα με στεροειδή απο τα βάρη που είχαν κάνει όλοι τους. Ήταν και η χρονιά που ο Παπανικολάου κάρφωνε σε στύλ τόμαχωκ πάνω απο κεφάλια αντιπάλων.

Όντως απίστευτη ομάδα και με ποιοτικό παιχνίδι...

Gandalf

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    [B]off balance 3-points? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και με παίκτη επάνω του πεσμένο.
    +1

Μου θύμισε λίγο τον Εντυ Τζονσον από τα παλιά. Εκείνος δεν έκανε βέβαια σουτ εκτός ισορροπίας αλλά αρκετές φορές ενώ δεν είχε πρόσωπο με το καλάθι έκανε περιστρεφόμενο άλμα και εξαπόλυε Έξοσετ !

Α και κάτι άλλο. Καλό παιχνίδι . Αυτό το παλικάρι ο "3 D" πιστεύω ότι είναι μοναδικής αξίας παίχτης, ακόμα και για τις ΗΠΑ.
    Πάντα όρθιοι

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΟ - ΟΣΦΠ....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 18:42
  2. ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
    από SPORAKIAS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 162
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2006, 16:38
  3. Gandalf...ο εμπρηστής ...χεχεχε...(ΠΑΟ-ΟΣΦΠ)
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 16:08
  4. ξεκινάει και πάλι.. και νωρίς-νωρίς 28/8...ΠΑΟ-ΟΣΦΠ...
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 11:58
  5. ΠΑΟ - ΟΣΕΡ, έχω ένα εισητήριο...
    από BICILINDRICO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 20:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας