Σελίδα 48 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 384344454647484950 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Εγω ειμαι επιλεκτικα θρησκευομενος.

Αποδεχομαι την εντολη "ου φονευσεις" αλλα αυτο το "μην επιθυμησεις τη γυναικα του πλησιον σου" δεν το θεωρω και πολυ σοβαρο.

Τιμω το Πασχα . Με κοκορετσι και γενικως ως οριζουν οι παραδοσεις μας.

Επισης συμφωνω απολυτα με τους παπαδες που δεν δεχονται να κηδεψουν ατομα που παντρευτηκαν με πολιτικο γαμο. Ε δεν γινεται ρε αδερφε και το σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτατη. Ουπς γλωσσεψα τη μπερδα μου.Βλεπω τον Μπουταρη , δηλωμενο αθεο , να κλαιγεται που δεν διαβασε ο παπας τη γυναικα του νομιζω και λυπαμαι.

Το Δωρο Πασχα και Χριστουγεννων το παιρνω εις το ακεραιο.

Παντρευτηκα με θρησκευτικο γαμο για να γλιτωσω απο τη μουρμουρα της μανας μου.

Αν υπαρχει θεος εχω εξασφαλισμενη τη θεση μου στον παραδεισο. Ειμαι καλο παιδι , δεν εχω πειραξει κανενα τουλαχιστον οχι εκουσια και δεν βλεπω το λογο να φαω πορτα. (ειμαι και μετριοφρων.)
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Εγω ειμαι επιλεκτικα θρησκευομενος.

Αποδεχομαι την εντολη "ου φονευσεις" αλλα αυτο το "μην επιθυμησεις τη γυναικα του πλησιον σου" δεν το θεωρω και πολυ σοβαρο.

Τιμω το Πασχα . Με κοκορετσι και γενικως ως οριζουν οι παραδοσεις μας.

Επισης συμφωνω απολυτα με τους παπαδες που δεν δεχονται να κηδεψουν ατομα που παντρευτηκαν με πολιτικο γαμο. Ε δεν γινεται ρε αδερφε και το σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτατη. Ουπς γλωσσεψα τη μπερδα μου.Βλεπω τον Μπουταρη , δηλωμενο αθεο , να κλαιγεται που δεν διαβασε ο παπας τη γυναικα του νομιζω και λυπαμαι.

Το Δωρο Πασχα και Χριστουγεννων το παιρνω εις το ακεραιο.

Παντρευτηκα με θρησκευτικο γαμο για να γλιτωσω απο τη μουρμουρα της μανας μου.

Αν υπαρχει θεος εχω εξασφαλισμενη τη θεση μου στον παραδεισο. Ειμαι καλο παιδι , δεν εχω πειραξει κανενα τουλαχιστον οχι εκουσια και δεν βλεπω το λογο να φαω πορτα. (ειμαι και μετριοφρων.)
    φιλε μη πας παραδεισο,εγγυημενα θα βαρεθεις,σκεψου τι βαρετοι θα ειναι ολοι αυτοι οι αναμαρτητοι,εσυ το ειπες κατι για τη γυναικα του πλησιων...εισαι για κατω μη το συζητας.
    Ασε που στο παραδεισο πανε κι ολα τα βισματα,κατι προσευχαρηδες κατι φαλτσοι ψαλτες κατι θεοσεβουμενες που δε χαρησαν καλημερα ποτε τους.

Και νταξει θα μου πεις ...,δεν ειναι ετσι ,στον παραδεισο πανε οι πραγματικα καλοι...θα σου πω κι εγω ...δηλαδη κανεις ...κι αμα πας θα πεσει ολη η αγγαρια πανω σου....παλιοκατασταση.

Τελος παντων κανε οτι θες ,δε μου πεφτει λογος,...στην τελικη στο χερι μας ειναι, να σφαξουμε να κλεψουμε να γ.....με οτι να ναι κι εγκαιρως να τραβηξουμε μια ειληκρινη μετανοια ξεγηρισμενη....

...αυτα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ρε αγορίνα, κάπου χάσαμε την μπάλα.
    Εγώ στηλιτεύω την έκφραση ‘δεν πιστεύω’ λέγοντας ότι κάπου πιστεύει ο καθένας ελπίζοντας για έναν καλύτερο κόσμο, άρα λάθος η έκφραση.
    Και
    ‘είμαι άθεος’ γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που το δηλώνουν, δεν ξέρουν τι είναι αυτό, που βάζοντας μπροστά απο κάθε τι το στερητικό «Α» δημιουργούν μια άρνηση. Το τελευταίο το θεωρώ μέγα λάθος, γιατί αν δεν γνωρίσουμε πρώτα και κατόπιν κρίσεως δεν αποφανθούμε, τότε καταλήγουμε σε Α-νόητα όντα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον -ναζί-κομμουνιστή-εθνικιστή- χριστιανό ‘πρόβατο’, που θα κάψει είτε βιβλία είτε μάγισσες, είτε συνανθρώπους του για να σώσει τον κόσμο, επειδή έτσι του είπανε οι σοφοί του, ταγοί. ΜΆΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΨΕ αυτό υποστηρίζω. Οχι άρνηση για την άρνηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Τελος παντων κανε οτι θες ,δε μου πεφτει λογος,...στην τελικη στο χερι μας ειναι, να σφαξουμε να κλεψουμε να γ.....με οτι να ναι κι εγκαιρως να τραβηξουμε μια ειληκρινη μετανοια ξεγηρισμενη....

...αυτα
    εισαι μεγαλη κουφάλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Ρε αγορίνα, κάπου χάσαμε την μπάλα.
    Εγώ στηλιτεύω την έκφραση ‘δεν πιστεύω’ λέγοντας ότι κάπου πιστεύει ο καθένας ελπίζοντας για έναν καλύτερο κόσμο, άρα λάθος η έκφραση.
    Και
    ‘είμαι άθεος’ γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που το δηλώνουν, δεν ξέρουν τι είναι αυτό, που βάζοντας μπροστά απο κάθε τι το στερητικό «Α» δημιουργούν μια άρνηση. Το τελευταίο το θεωρώ μέγα λάθος, γιατί αν δεν γνωρίσουμε πρώτα και κατόπιν κρίσεως δεν αποφανθούμε, τότε καταλήγουμε σε Α-νόητα όντα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον -ναζί-κομμουνιστή-εθνικιστή- χριστιανό ‘πρόβατο’, που θα κάψει είτε βιβλία είτε μάγισσες, είτε συνανθρώπους του για να σώσει τον κόσμο, επειδή έτσι του είπανε οι σοφοί του, ταγοί. ΜΆΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΨΕ αυτό υποστηρίζω. Οχι άρνηση για την άρνηση.

και πως θα μαθεις για κατι που κανεις δεν ξερει ρε καστοριαδη??????
    οσο ανοητο θεωρεις αυτον που αποριπτει οτι δεν ξερει, 2 φορες ανοητος δεν ειναι αυτος που δεχετε κατι που δεν ξερει?????
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τι το κουραζεις ρε Χρηστε...

Πες το με λιγα λογια να το καταλαβουμε αμεσως...

Ο Χριστανος (Ορθοδοξος) Θεος ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ !!!

Γεια σου φιλαρακι!

Εσύ αγόρι μου έχεις μια φαγούρα που δεν γίνεται να κρατηθείς.
    Αφού δεν το έμαθες καλά το μάθημα, ΚΑΙ ΖΟΡΊΖΕΣΑΙ τι μπαίνεις σε δύσκολες συζητήσεις?
    Αυτά είναι για μεγαλύτερες τάξεις.:a36:

Και σύ ρε Τούλα, βάλτου μια πιο χαλαρωτική μουσική! Κάν’του και από αυτά τα ινδικά να μην προσέχει και αρπάζεται!
    Και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, ρίχτου ένα χάρτη μπροστά να ξεκολλήσει.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου φιλαρακι!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πωπωπω... υπάρχει ακόμα αυτό το thread;

Δεν πείσαμε ο ένας τον άλλον για τα δικά μας πιστεύω οτι είναι τα καλυτερότερα; (sic...Χρηστάρα σου έφαγα τον όρο!)

Γμτ.. πείνασα .. και δεν έχει και κανένα emoticon που να τρώει σουβλάκι με γύρο να το βάλω... όλο popcorn.. μπούκωσα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και πως θα μαθεις για κατι που κανεις δεν ξερει ρε καστοριαδη??????
    οσο ανοητο θεωρεις αυτον που αποριπτει οτι δεν ξερει, 2 φορες ανοητος δεν ειναι αυτος που δεχετε κατι που δεν ξερει?????
    και πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι κάποιος δεν ξέρει? τον ρώτησες μήπως να μάθεις ρε kamy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    πωπωπω... υπάρχει ακόμα αυτό το thread;

Δεν πείσαμε ο ένας τον άλλον για τα δικά μας πιστεύω οτι είναι τα καλυτερότερα; (sic...Χρηστάρα σου έφαγα τον όρο!)

Γμτ.. πείνασα .. και δεν έχει και κανένα emoticon που να τρώει σουβλάκι με γύρο να το βάλω... όλο popcorn.. μπούκωσα.

Gandalf
    Ρε μαγε δεν ειχα ενα μηνα σύνδεση και ειχα φρικάρει. ασε να καλύψω τα χαμένα πόστ:rotflmao: :rotflmao:

και πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι κάποιος δεν ξέρει? τον ρώτησες μήπως να μάθεις ρε kamy
    GAMI-DE GAMI..............DEN KSEREI KANEI ΜΠΖΥΛΕ !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GAMI-DE GAMI..............DEN KSEREI KANEI ΜΠΖΥΛΕ !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    alber kamy ρε αμόρφωτε γαύρε

alber kamy ρε αμόρφωτε γαύρε

ρε μορφωμενε !!!!!!!

κανεις δεν το καταλαβε !!!!

ρε μορφωμενε !!!!!!!

κανεις δεν το καταλαβε !!!!
    ολοι οι άλλοι ναι! εσύ απο πότε ρε χαμένε αναλφάβητε

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε μαγε δεν ειχα ενα μηνα σύνδεση και ειχα φρικάρει. ασε να καλύψω τα χαμένα πόστ:rotflmao: :rotflmao:

Κι εμεις τι φταιμε ρε φιλε?

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF