Πάντως στο Multistrada, μπορεί να "βαράει" η καμπάνα, αλλά δεν την παίρνεις στο χέρι....![]()
Πάντως στο Multistrada, μπορεί να "βαράει" η καμπάνα, αλλά δεν την παίρνεις στο χέρι....![]()
Όχι παίρνεις ολόκληρο το μοτέρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
![]()
Μετά τα 2000000χλμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Όχι παίρνεις ολόκληρο το μοτέρ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Μετά τα 2000000χλμ...![]()
Kαι σπρώχνωντας σβηστό να το πάς για τόσα χιλιόμετρα θα χαλάσει το μοτέρ...
Αν το βάλεις και μπροστά στα πρώτα 20 θα χαλάσει σίγουρα!
D-en
U-parxei
C-anenas
A-llos
T-afos
I-dios
..................:rotflmao:
......................
Έλα ρε συ, μην μας βάζεις και στα ίδια των προδιαγραφών καμπάνας Yamapa.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Kαι σπρώχνωντας σβηστό να το πάς για τόσα χιλιόμετρα θα χαλάσει το μοτέρ...
Αν το βάλεις και μπροστά στα πρώτα 20 θα χαλάσει σίγουρα!
D-en
U-parxei
C-anenas
A-llos
T-afos
I-dios
..................:rotflmao:
......................
Πάντως πρέπει να έχεις φάει πολύ τσάϊ απο Ιταλικό....
Να το έχεις κρυφό πόθο βρέ....;;;
Και να το κακολογείς επιδή δεν μπορείς να το έχεις...
Και να σε κάνουν λιώμα τα ελεεινά 80 άλογα του στην Κ3...
Να μην μπορείς να το πείς στους φίλους σου...
Να προσπαθείς να φτιάξεις όσο πάει το ηλεκτροκίνητο σου....
Όταν τελικά νομίζεις οτι έχεις φτάσει στο θεμιτό σημείο, να ξεχνάς που μπαίνει το κέρμα...
Να μην έχεις και ηλεκτρικά επιδή το παραπείραξες...
Και εκεί που φτάνεις την Ιταλίδα να σου βαράει ΞΑΦΝΟΥ η καμπάνα...
Προσπαθώ να συμπάσχω, αλλά έχω Ducati δεν γίνεται, και να καταλάβω την κατάστασή σου...
Πρέπει να σε πάω καμιά βολτούλα με την monsterω.......
Να νοιώσεις και κάτι βρε παιδί μου, μιά ζωή την έχουμε...!!!!
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
dessert παραδεξου το! Δεν την παλευεις αλλο και λες οτι πιπ@ σου κατεβει!!!
εισαι το επιδορπιο των made in Japan!!! dessert ονομα κ πραγμα!!!!:rotflmao:
Αν ήταν έτσι φίλε μου, θα κάναμε παρέα και θα είχα και εγω ηλεκτροκίνητο, δεν θα είχα καβαλήσει ποτέ Ιταλίδα, και θα αμολούσα τις π@π@ριές που συζητούσα όταν πάω για καφέ με τους ομόσταβλούς μου, σε κάποιο φόρουμ για να λέω και καλά οτι έχω μία άποψη....Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
dessert παραδεξου το! Δεν την παλευεις αλλο και λες οτι πιπ@ σου κατεβει!!!
εισαι το επιδορπιο των made in Japan!!! dessert ονομα κ πραγμα!!!!:rotflmao:
Με το spelling έχεις ένα θέμα...
:rotflmao:
Βλέπω οι ολοκληρωμένες απόψεις συνεχίζονται....Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
Ducati ειναι μονο αυτες οι αλλες απλα εχουν το λογοτυπο.....
Και Suzuki φίλε μου είναι μόνο το Busa, τα άλλα είναι λίγά...
![]()
το μπουσα ειναι κατηγορια αλλη απο μονη του.Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Βλέπω οι ολοκληρωμένες απόψεις συνεχίζονται....
Και Suzuki φίλε μου είναι μόνο το Busa, τα άλλα είναι λίγά...
![]()
με αυτο ασχολουνται τα τελευταια 8 χρονια.
Για τα δικα σας πασχαλινα αυγα μονο για την λαμπρη ειναι για τσουγκρισμα το ενα με το αλλο.
Οσο για τα φρενα και τις αναρτησεις που δινεται πακετο, με αυτα τα χρηματα το κανουμε αγωνιαρικο το δικο μας.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η αληθεια ειναι οτι ειναι καπως τσιμπημενα..δεν ξερω αν ειναι διακαια ομως ή αδικα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Τα "αυγά" το έχουν το busaκι σου όσο και να το τουμπανιάζεις... Μόνο σε dragster τα φτάνεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από anco
το μπουσα ειναι κατηγορια αλλη απο μονη του.
με αυτο ασχολουνται τα τελευταια 8 χρονια.
Για τα δικα σας πασχαλινα αυγα μονο για την λαμπρη ειναι για τσουγκρισμα το ενα με το αλλο.
Οσο για τα φρενα και τις αναρτησεις που δινεται πακετο, με αυτα τα χρηματα το κανουμε αγωνιαρικο το δικο μας.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα "αυγά" που λές, έγιναν μόνο για 1 σκοπό... Για να παίρνουν πρωταθλήματα... Και μέχρι στιγμής το κάνουν και το κάνουν καλά...
Το να βάλεις αναρτήσεις σε μηχανάκι, δεν σημαίνει οτι το έκανες Ducati. Ουτε κατα διάνοια δεν θα μπορούσε να φτάσει Ιταλίδα, κάποιο Γιαπάν. Όπως και ούτε κατα τύχη δεν θα μπορούσε Γιαπάν V2, να κάνει καλά I4, όπως κάνουν οι Ιταλίδες...
Οπώτα φάε το "αυγό" σου, όπως κάνουν και όλα τα Γιαπάν σε WSB και MotoGP...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
η αληθεια ειναι οτι ειναι καπως τσιμπημενα..δεν ξερω αν ειναι διακαια ομως ή αδικα![]()
Θα μπορούσαν να είναι φτηνότερες...
![]()
και εγω fun τις Duc ειμαι σε ενα σημειο για το δουλεμα τους, αλλα να βλεπω π.χ το S μοντελο 5000+Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τι να το κανω......
Αν ειναι ετσει και εγω βαζω τα καλουδια που δινουν.
Να σου πω ποιος ειναι ωραιος, η Aprilia βγαζει το Factory με ολο το κιτ της σε μια τιμη κοντα στα Ιαπωνικα, βεβαια ο κινητηρας ειναι λιγος με τα σημερινα δεδομενα.
Αλλα απο Ιταλικο μονο αυτο θα αγοραζα.
Ασε που ειναι σουπερ αξιοπηστο, ο Argi απο το PowerBikes μελος του ΑpriliaBikers αν δεν κανω λαθος εχει κανει 100000χλμ.
τι να λεμε τωρα.....
Απλα δεν εχουν ξηρο συμπλεκτη.
![]()
Ενα θα σου Colin Edwards πηρε το χαμογελο και το Πρωταθλημα απο τον Βayliss με το VTR του.Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Τα "αυγά" το έχουν το busaκι σου όσο και να το τουμπανιάζεις... Μόνο σε dragster τα φτάνεις..
Τα "αυγά" που λές, έγιναν μόνο για 1 σκοπό... Για να παίρνουν πρωταθλήματα... Και μέχρι στιγμής το κάνουν και το κάνουν καλά...
Το να βάλεις αναρτήσεις σε μηχανάκι, δεν σημαίνει οτι το έκανες Ducati. Ουτε κατα διάνοια δεν θα μπορούσε να φτάσει Ιταλίδα, κάποιο Γιαπάν. Όπως και ούτε κατα τύχη δεν θα μπορούσε Γιαπάν V2, να κάνει καλά I4, όπως κάνουν οι Ιταλίδες...
Οπώτα φάε το "αυγό" σου, όπως κάνουν και όλα τα Γιαπάν σε WSB και MotoGP...
Μετα ειπε η Honda ας ασχολειθω με τα MotoGP.
Απλα η Ducati εχει φαει τον πουλο και λεει περει εξελιξης και παπαριες και εφερε τα 1200κ.ε
Στα Superbikes φετος πρωτο παλι το Hondaki ειναι.....