Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Δεν έχεις ανέβει σε 999....
Καλα ρε οτι πεις....
Δεν έχεις ανέβει σε 999....
Καλα ρε οτι πεις....
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΓΡΗΓΟΡΗ.........???
13500 τό πουλάει τό gsx-r 1000 Κ7...............
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Στην προσφορά και ένα extra πλαίσιο με 2000? M O N O !!!!!!
:rotflmao:
Ναι παραεισαγωγης τοσο παει αντιπροσοπειας 15.000Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΓΡΗΓΟΡΗ.........???
13500 τό πουλάει τό gsx-r 1000 Κ7...............
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ναι βρε δίκιο έχεις , ντάξ, αλλά...
Ξέρεις εσύ με τι κοστολόγιο πουλούσε η sutzuki ή η rottax κινητήρες, ή τι θα κόστιζε στην aprilia και στην κάθε aprilia να βγάλει σε γραμμή κάποιον, ή αν σαν εταιρία είχε φτάσει στον πάτο απο τον ανταγωνισμό και ήθελε κάτι για να ανεβει, και χίλια άλλα... και εσύ έβγαλες συμπέρασμα οτι τα Ιταλικά και εγώ χάνουμε λάδι;;;;;;![]()
Όσον αφορά ohlins και στο google να δείς έχει την προέλευση ....
Αλλά να σε καλά και ευχαριστώ για το tip...
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ![]()
ΣΤΑ 14 ΕΔΩΣΑ 400.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ APRILIA REPLICA 50cc και γαμησετα γιατι δεν τα
βρηκα στον δρομο ουτε μου το εκανε δωρο ο Αγ.Βασιλης, μου εφυγε ο κωλος στην δουλεια
γιατι το γουσταρα και ηθελα να το εχω![]()
και την 2ρη μαλακια την εκανα με αμαξι :a31: fiat
δεν το ξανακανω που να μου το χαριζανε
![]()
![]()
Τι οτι πω ρε Γρηγόρη;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Καλα ρε οτι πεις....
Θα σου είχε φύγει το σκατό στις 4000σαλ, πλάκα μου κάνεις;;;;
Θα έλεγες δεν πάει μια σε σχέση με το κ;;;;
Έλα τώρα μην με μπριζώνεις..... Εκτός και αν σου κάναν βόλτα στις 2000 σαλ....
Sorry για την παρέμβαση, ίσως να έχει αναφερθεί στις προηγούμενες 70+ σελίδες, αλλά η τελευταία ατάκα, μου θύμισε το ανεκδοτο με τον τύπο, που σταματάει δίπλα σε ένα ferrari, και ρωτάει..Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Έγώ θέλω αύτό καί νάναι μοναδικό................μή τό φορέσει καμμία άλλη....!!!!!!!!!
Έτσι μάλιστα σέ καταλαβαίνω..........άλλά
ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΘΥΣΙΕΣ......:rotflmao:
Ρε φίλε, σου ΄χει βγεί καλό???? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω πολλά να κυκλοφοράνε![]()
![]()
![]()
Χαρα στο κουράγιο σας, να το τραβάτε ρε μάγκες. Αφού δεν βγαίνει τίποτα απ΄την κουβέντα.
Σαν να πηγαίνεις σε κάποιον και να του λες ότι η γυνάικα του-γκόμενα του είναι μπάζο και δεν σας αρέσει.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ![]()
ΣΤΑ 14 ΕΔΩΣΑ 400.000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ APRILIA REPLICA 50cc και γαμησετα γιατι δεν τα
βρηκα στον δρομο ουτε μου το εκανε δωρο ο Αγ.Βασιλης, μου εφυγε ο κωλος στην δουλεια
γιατι το γουσταρα και ηθελα να το εχω![]()
και την 2ρη μαλακια την εκανα με αμαξι :a31: fiat
δεν το ξανακανω που να μου το χαριζανε
![]()
![]()
Δεν είπα κάτι τέτοιο....Αν έχεις κακή εμπειρία το καταλαβαίνω, γιατί ο καμμένος απο το χυλό, φυσάει το γιαούρτι αλλά....
Δεν είναι όλα έτσι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Sorry για την παρέμβαση, ίσως να έχει αναφερθεί στις προηγούμενες 70+ σελίδες, αλλά η τελευταία ατάκα, μου θύμισε το ανεκδοτο με τον τύπο, που σταματάει δίπλα σε ένα ferrari, και ρωτάει..
![]()
![]()
Χαρα στο κουράγιο σας, να το τραβάτε ρε μάγκες. Αφού δεν βγαίνει τίποτα απ΄την κουβέντα.
Σαν να πηγαίνεις σε κάποιον και να του λες ότι η γυνάικα του-γκόμενα του είναι μπάζο και δεν σας αρέσει.![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι οτι πω ρε Γρηγόρη;;;
Θα σου είχε φύγει το σκατό στις 4000σαλ, πλάκα μου κάνεις;;;;
Θα έλεγες δεν πάει μια σε σχέση με το κ;;;;
Έλα τώρα μην με μπριζώνεις..... Εκτός και αν σου κάναν βόλτα στις 2000 σαλ....
Εγω το πηρα βολτα σε μια ευθεια περιπου ενα χιλιομετρο
Κανει ενα πεταγμα στιν αρχη αλλα μετα τις 7-8 καμια σχεσι με Κ7 ρε φιλε...
Εγω γουσταρω δυναμη στα ψηλα να το δινεις ξερογκαζια με 200++ και να ερχετε στι μια γουστα ειναι αυτα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Sorry για την παρέμβαση, ίσως να έχει αναφερθεί στις προηγούμενες 70+ σελίδες, αλλά η τελευταία ατάκα, μου θύμισε το ανεκδοτο με τον τύπο, που σταματάει δίπλα σε ένα ferrari, και ρωτάει..
![]()
![]()
![]()
Πιο πολυ χαβαλε κανουμε φιλε αν δε το καταλαβες.... να περναει η ωρα στη δουλεια...
Δεν είπα κάτι τέτοιο....Αν έχεις κακή εμπειρία το καταλαβαίνω, γιατί ο καμμένος απο το χυλό, φυσάει το γιαούρτι αλλά....
Δεν είναι όλα έτσι...
Οπως και νανε τα ευρωπαικα ειναι πιο ευαισθητα απο τα japan και μη πεις οχι...
Καλα ενταξει τωρα FIAT δεν ειναι καν μαρκα :rotflmao: :rotflmao:
Βαλανε εκει 4 γραμματα οτι τους ηρθε στο μυαλο εκεινη την ωρα και φτιαξανε μαρκα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εγω το πηρα βολτα σε μια ευθεια περιπου ενα χιλιομετρο
Κανει ενα πεταγμα στιν αρχη αλλα μετα τις 7-8 καμια σχεσι με Κ7 ρε φιλε...
Εγω γουσταρω δυναμη στα ψηλα να το δινεις ξερογκαζια με 200++ και να ερχετε στι μια γουστα ειναι αυτα...
Γρηγόρη πάρε ένα evo να τελιώνουμε....
Που μου πήρες 999 και κατάλαβες ένα τίναγμα στην αρχή.....
....
....
...
Δεν φταίς εσύ όμως...
Άκου πήρε την 999 και δεν κατάλαβε τίποτα.......
Πατίνι είναι το κωλοδύτροχό σου μπροστά της.....
Και θες να μου αποκαλείσε μοτοσυκλετιστής...
![]()
Να με συμπαθάς που σε βάζω σε κόπο αλλά για να το κάνεις κάτι θα θέλεις να πείς και εσυ...![]()
Όλη την αλήθεια λέω, αλλά κανείς μέσα στις 70 σελίδες δεν είπε οτι οι Duc είναι υπερτιμημένες, όλοι λέτε απλά οτι είναι μπουρδέλα...Μόνο ο OzZzy μπήκε στον κόπο αλλά κανείς δεν το είδε...Αν αυτό είναι εμπεριστατωμένη άποψη μοτοσικλετιστή τότε, πολύ καλά κάνω και είμαι αυθάδης... Και λίγο είναι. Και αν περνάει από το μυαλό οποιουδήποτε οτι έχω γράψει το παραμικρό για να προσβάλω κάποιον, εγώ πρώτα λέω στους mods να με banάρουν είς αεί...
Όσον αφορά τη Showa είναι αναρτήσεις κορυφαίες, τα τελευταία χρόνια που τις φοράω είναι άψογες, και καλά κάνει η Ducati που τις φοράει στα μοντέλα της και ρίχνει το κόστος των μοτοσυκλετών χωρίς να λείπει η ποιότητα... Αν γυρίσεις μερικές σελίδες πίσω θα δείς οτι, πέραν της πλάκας, αναφέρω οτι δεν έχω τίποτα με Γιαπάν και τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα...
Δηλαδή θα βάλουμε μια 1098 και ένα gixxer στην πίστα και θα αρχίσουν οι Γιάπωνες να κερνάνε τσάϊ....;;;Αυτό το επεισόδιο του star trek θέλω να το ΔΩ!!! Να με φωνάξεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
Θα το ξαναγράψω, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΠΑΝ....!!!!
Το τι φοράει δεν την κάνει GSXR!!!
Και οι δύο ξέρουμε γιατί τα ευρωπαϊκά είναι ακριβά....
Αλλά σου ξαναγράφω... Αν κάποιος δίνει τα 11000, θα κωλώσει στα 13000 για να έχει καλύτερα περιφεριακά;;; Αφου τα βάζει ως extra μετά την αγορά!!!![]()
Όχι απο τα 300 δεν έχω φρενάρει με busa, αλλά έχει φρένα άψογα... Και καλά έκανες και δεν πείραξες τα σωληνάκια γιατί, το μοναδικό που θα είχες καταφέρει είναι να μπλοκάρεις τους τροχούς σου...
Έχω φρενάρει όμως με S4 και νόμιζα πως μάζεψα την άσφαλτο και έκανε πιετούλες....
Και δεν σου λέω για 749 και 999...
Δεν το και εσυ....
Εγω το κουβαδάκι το πήρα για να μήν τα χώσω... Τα έχει βλέπεις και δεν κοιτάω να το εξοπλήσω... Να αμα με πιάνουν οι καλοσύνες, του βάζω, καμιά εξατμησούλα, κανένα φιλτράκι, γρανάζωμα και αλυσίδες....
Εσυ καλά κάνεις και έχεις τα Γιαπάν... Εγώ τα πλήρωσα όταν την αγόρασα....
Άν μου πείς πιό.... Εφόσον είσαι μεγαλύτερος απο μένα και σίγουρα έχεις καβαλήσει Ιταλίδα, θα ξέρεις με ποιό μοτέρ μπορεί να συγκριθεί άμεσα, στην αίσθηση και στη συμπεριφορά... Για πε...
![]()
Αφού περι ορέξεως ουδείς λόγος, τότε καλά κάνω και το βλέπω το Γιαπάν σου....
![]()
ΕΛΠΙΖΩ................ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΣΟΒΑΡΑ............
Φυσικά καί κάνουμε τήν πλάκα μας καί δέν θέλω νά σέ προσβάλω ...........άπλά κινήθηκα
στό πνεύμα τής συζήτησης..........
Άν κάπου νιώθεις άσχημα ζητώ συγγνώμην.......
Είλικρινά τώρα ,άν μπορούσα θά ήθελα νά έχω μιά Agusta 312 άλλά μέ τρομάζει τό ότι ....
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ..........δέν πιστεύω ότι σέ αύτή τήν πόλη μπορεί νά τή βάλει χέρι.....!!!!!!!!
καράβι καί Ίταλία γιά σέρβις θέλει..........
καί γιά νά μή σέ βάζω καί ψάχνεις τά φρένα τής Agusta είναι nissin καί τά πηρούνια.....
ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ............ή Brembo ή showa......???
Προσωπικά καβαλλούσα Ίταλικά σέ πολύ πιό ήρωικές έποχές.........
Άπό fantic γιά νά καταλάβεις......!!!!!!!!!!!!!
Gilera..........καί ότι κυκλοφορούσε τόν καιρό έκείνο........
Τώρα γέρασα καί δέν άντέχω τήν ταλαιπωρία.......
Πρίν πάρω τό varadero πήγα γιά δοκιμή μέ τό tiger τό καινούριο ,άλλά δέ μού έκατσε ό δεύτερος..........
Άσε πού έπρεπε νά τό παντρευτώ..............
Έσύ θά τολμούσες νά πάρεις τό capo..........άντί γιά τό varadero........???????????????
![]()
Γρηγόρη πάρε ένα evo να τελιώνουμε....
Που μου πήρες 999 και κατάλαβες ένα τίναγμα στην αρχή.....
....
....
...
Δεν φταίς εσύ όμως...
Άκου πήρε την 999 και δεν κατάλαβε τίποτα.......
Πατίνι είναι το κωλοδύτροχό σου μπροστά της.....
Και θες να μου αποκαλείσε μοτοσυκλετιστής...
Αμα ειχα φραγκα θα επερνα EVO για να ριχνω στα αυτια στις στροφες κατι ιταλικες παπαριες που εχουνε 200.000 ευρω
Οσο για το 999 εχω παρει βολτα τωρα αμα δε πιστευεις προβλημα σου και μου θυμιζει κατι σαν ενα husaberg 600αρι
To 999 σαν 2κιλινδρο αρπαζει πιο πολυ μεχρι τις 7-8 αλλα μετα αστο...... to japan απλα δε το πιανεις....
Και τα 2 ειναι 1000αρια και εχουνε 50 αλογα διαφορα στι ροδα...... οποτε μι σιγκρινεις..
Εσυ μου φενετε πρεπει να παρεις βολτα κανα Κ7 να μι γραφεις μπουρδες
Γρηγόρη, αν σου αρέσει πιο πολύ το Κ παλικάρι μου, τότε να μην ακούς κανένα παπάρα σαν και εμένα που γουστάρει πιό πολύ το 999.... Για μένα ό,τι και να πούμε με το 999 θα ένιωθα άρχοντας και με το Κ παρακατιανός... Για σένα το αντίθετο .... Μην κολλάς .....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
... To 999 σαν 2κιλινδρο αρπαζει πιο πολυ μεχρι τις 7-8 αλλα μετα αστο...... to japan απλα δε το πιανεις....
Και τα 2 ειναι 1000αρια και εχουνε 50 αλογα διαφορα στι ροδα...... οποτε μι σιγκρινεις..
Εσυ μου φενετε πρεπει να παρεις βολτα κανα Κ7 να μι γραφεις μπουρδες
Και για να μην ξεχνιώμαστε...
..
..
..
![]()
Ρε τι τριμπούρδελα έιναι τα Sutzuki!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: