μιλώντας για μεταγραφές... να πικάρω λίγο τους υπόλοιπους φίλους γαύρους και βάζελους;
Τι έγινε ρε παιδιά... κανά παίκτη φέτος;
Ο γαύρος σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ , διαθέτει λέει 10 μύρια euro για μεταγραφές που θα περικλείουν όμως συμβόλαια-αγορά-μισθούς νέων παικτών. (!!!!)
Ο ΠΑΟ... σιγήν ιχθύος... ούτε ονόματα πάνε και έρχονται.. αλλά δεν υπάρχει και κίνηση. Ο προπονητής σας που είναι ρε παιδιά;... ακόμα διακοπές;
Γαύρος... σύμφωνα με τα ΜΜΕ ο Κόκκαλης διαθέτει μέχρι και 10 μύρια ευρώ για το σύνολο των μεταγραφών για φέτος. Απορίας άξιο για μένα είναι πως θα έπαιρνε παίκτη σαν τον Μακελελέ με 9 μύρια;
Η τον Τούρκο με περίπου τόσα;
Κάτι μου λέει οτι τα πράγματα στον Πειραιά , μουνταίνουν... όπως και η διάθεση των φιλάθλων του ΟΣΦΠ που δεν κινούνται όπως άλλες χρονιές για τις κάρτες διαρκείας. Αν κάποιος ακούσει και ραδιόφωνο τους ίδιους τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ... μαύρο δαγκωτό στον Μαυρογιαλούρο.
Χαλεπές ημέρες προβλέπονται τουλάχιστον απο τα πεπραγμένα στο τεχνικό τμήμα. Αν τα καταφέρει ο Ivic τώρα και βρεί καλές ευκαιρίες με δανεικούς και ταλέντα (όπως στον πρώτο χρόνο με ΑΕΚ) τότε θα δούμε και τι υπομονή θα έχει ο κόσμος του ΟΣΦΠ.
ΠΑΟ... ερημιά... Για διαρκείας δύσκολα περισσότερο ακόμα τα πράγματα. Λ.Αλεξάνδρας επιστροφή για καλύτερες λέει ημέρες. Εμένα προσωπικά μου κάνει σαν εσωτερική διαμάχη.
Με λίγα λόγια... αν τα όσα βλέπουμε σε κινήσεις το καλοκαίρι μεταφραστούν και σε πραγματικότητα στον αγωνιστικό τομέα.. νομίζω οτι η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για την εσωτερική κούπα. Πάντα όπως είπα αν ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Gandalf